FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Are You Legally Blonde
Quiz about Are You Legally Blonde

Are You "Legally Blonde"? Trivia Quiz


This quiz is about the movie "Legally Blonde". Starring: Reese Witherspoon.

A multiple-choice quiz by yoreeder230. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
yoreeder230
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
106,984
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
14450
Last 3 plays: Guest 174 (9/15), USMCGirl0814 (7/15), Puzzlegirl2024 (14/15).
- -
Question 1 of 15
1. When Elle goes to Paulette's salon for the first time, what magazine is Paulette reading? Hint


Question 2 of 15
2. Complete the name. Warner Huntington... Hint


Question 3 of 15
3. How many pounds did Elle say you could lose at one of Brooke's exercise sessions? Hint


Question 4 of 15
4. What is Emmett's last name? Hint


Question 5 of 15
5. What date does Margot say she is going to get married? Hint


Question 6 of 15
6. What music video did Elle appear in? Hint


Question 7 of 15
7. What score does Elle get on her LSAT? Hint


Question 8 of 15
8. What is the first thing we see Elle doing at the beginning of the movie? Hint


Question 9 of 15
9. Does Elle bring Bruiser to the "costume" party?


Question 10 of 15
10. What soap opera is Elle watching after Warner breaks up with her? Hint


Question 11 of 15
11. Brooke's husband was how many years older than her? Hint


Question 12 of 15
12. What is the name of Brooke's workout? Hint


Question 13 of 15
13. What state is Vivian from? Hint


Question 14 of 15
14. Emmett used to be an editor for a magazine, which one? Hint


Question 15 of 15
15. What color is Elle's car? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 27 2024 : Guest 174: 9/15
May 26 2024 : USMCGirl0814: 7/15
May 24 2024 : Puzzlegirl2024: 14/15
May 23 2024 : Guest 68: 12/15
May 21 2024 : Guest 73: 10/15
May 07 2024 : Guest 38: 6/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Elle goes to Paulette's salon for the first time, what magazine is Paulette reading?

Answer: Upscale

Paulette was portrayed by Jennifer Coolidge. She was also in both "American Pie" movies.
2. Complete the name. Warner Huntington...

Answer: the third

Warner Huntington the Third, was portrayed by Matthew Davis, he was also in "Urban Legends: Final Cut".
3. How many pounds did Elle say you could lose at one of Brooke's exercise sessions?

Answer: 3

Brooke helped Elle go from a size 6 to a size 4.
4. What is Emmett's last name?

Answer: Richmond

Emmett was portrayed by Luke Wilson. Luke has also been in "Charlie's Angels" with former girlfriend, Drew Barrymore.
5. What date does Margot say she is going to get married?

Answer: June 1

"Oh, and keep June first open, you're one of my bridesmaids."
6. What music video did Elle appear in?

Answer: Ricky Martin

This information is revealed when the acceptance board at Harvard is reviewing her application.
7. What score does Elle get on her LSAT?

Answer: 179

She needed to get a minimum of 174, and she got a 179.
8. What is the first thing we see Elle doing at the beginning of the movie?

Answer: brushing her hair

The very first scene of the movie shows Elle brushing her hair.
9. Does Elle bring Bruiser to the "costume" party?

Answer: no

Elle goes to Vivian's party dressed like a bunny. When she got there, she was the only one in costume. Vivian had told her it was a costume party, so she would be embarrassed.
10. What soap opera is Elle watching after Warner breaks up with her?

Answer: General Hospital

Elle is watching "General Hospital", it is a shot of Lucky Spencer.
11. Brooke's husband was how many years older than her?

Answer: 34

12. What is the name of Brooke's workout?

Answer: Brooke's Butt Buster

13. What state is Vivian from?

Answer: Connecticut

14. Emmett used to be an editor for a magazine, which one?

Answer: Harvard Law Review

15. What color is Elle's car?

Answer: black

Source: Author yoreeder230

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us