FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Blonde Ambition
Quiz about Blonde Ambition

"Blonde" Ambition Trivia Quiz


Try this quiz on the funny movie, "Legally Blonde". It shows anyone can get what they want if they put their minds to it! Have fun!

A multiple-choice quiz by joopie. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
joopie
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
89,588
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
14222
Last 3 plays: Guest 68 (17/20), Guest 174 (14/20), Guest 68 (16/20).
Question 1 of 20
1. In the beginning of the movie, what number haircoloring is on Elle's vanity? Hint


Question 2 of 20
2. Also in the beginning, in the shower scene, what is on the undies of the girl in the red top? Hint


Question 3 of 20
3. At what age does Warner Huntington III want to become a Senator? Hint


Question 4 of 20
4. When Elle was growing up, what California town did she live in? Hint


Question 5 of 20
5. When she tells her parents she wants to go to Harvard, what is her dad's pet name for her? Hint


Question 6 of 20
6. What is Elle's GPA at the California University of Los Angeles, where she studies, History of Polka Dots? Hint


Question 7 of 20
7. Which moving company does Elle use to move to Massachusettes? Hint


Question 8 of 20
8. On the first day, at the introduction on the grass, in what grade did Aaron Mitchell say he was when he wrote the paper about Steve Hawkings stealing "Brief History of Time"? Hint


Question 9 of 20
9. When Elle introduces herself, which star does she say she helped to not buy an orange sweater? Hint


Question 10 of 20
10. Did Warner meet Vivian, during prep school?


Question 11 of 20
11. What time does the big "costume" party at 45 Dunston Street start? Hint


Question 12 of 20
12. When Elle was working out on her stairmaster, what commercial was Bruiser watching? Hint


Question 13 of 20
13. How many hours did Warner and Elle spend in the hot tub after the Winter Formal? Hint


Question 14 of 20
14. What skin care line of cosmetics did Elle bring Brooke, while she was in jail for murdering her husband? Hint


Question 15 of 20
15. Brooke was a popular exercise instructor. What was her alibi which she only told Elle? Hint


Question 16 of 20
16. Who convinced Elle to stay at Harvard, after Professor Callahan made a pass at her? Hint


Question 17 of 20
17. Who finally admitted to killing Brooke's husband? Hint


Question 18 of 20
18. Did Vivian and Warner ever marry?


Question 19 of 20
19. Is Elle's dad drinking at the graduation ceremony?


Question 20 of 20
20. In the subtitles at the end of the movie, when was Emmitt planning to propose to Elle? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 08 2024 : Guest 68: 17/20
May 27 2024 : Guest 174: 14/20
May 23 2024 : Guest 68: 16/20
May 07 2024 : Guest 38: 13/20
May 03 2024 : Guest 95: 1/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning of the movie, what number haircoloring is on Elle's vanity?

Answer: #14

It is "Clairol" Herbal Essence #14.
2. Also in the beginning, in the shower scene, what is on the undies of the girl in the red top?

Answer: red cross

This is while her sorority sisters are getting the card signed. Everyone thought Warner was going to propose to Elle, but they wound up breaking up.
3. At what age does Warner Huntington III want to become a Senator?

Answer: 30

That is one of the reasons he wants to break up with Elle (Poohbear).
4. When Elle was growing up, what California town did she live in?

Answer: Bel-Air

She lived across the street from Aaron Spelling. She thinks that is better then growing up a Vanderbilt.
5. When she tells her parents she wants to go to Harvard, what is her dad's pet name for her?

Answer: "Button"

Her parents are both unhappy about this decision. Her dad sips a Martini, while her mom explains how she will ruin her life, after all she was 1st runner-up in the "Miss Hawaiian Tropic" pageant.
6. What is Elle's GPA at the California University of Los Angeles, where she studies, History of Polka Dots?

Answer: 4.0

Elle thinks she is ready for Harvard, even though she majors in Fashion Merchandising at CULA.
7. Which moving company does Elle use to move to Massachusettes?

Answer: Bekins

When she arrives she is called "Malibu Barbie" and gives her dog Bruiser a drink of Evian before entering Wyeth House, their new home for the next 3 years.
8. On the first day, at the introduction on the grass, in what grade did Aaron Mitchell say he was when he wrote the paper about Steve Hawkings stealing "Brief History of Time"?

Answer: 4th

He also has an IQ of 187 and graduated first in his class at Princeton.
9. When Elle introduces herself, which star does she say she helped to not buy an orange sweater?

Answer: Cameron Diaz

She also announces that she and Bruiser are Gemini vegatarians.
10. Did Warner meet Vivian, during prep school?

Answer: yes

They are now engaged, which is a big suprise to Elle. Vivian has a 6ct. pear shaped "Harry Winston" diamond ring!
11. What time does the big "costume" party at 45 Dunston Street start?

Answer: 8pm

Elle goes dressed as a pink bunny because Vivian tells her it is a costume party so she will embarrass herself. Warner calls her a "walking felony".
12. When Elle was working out on her stairmaster, what commercial was Bruiser watching?

Answer: Taco Bell

"Yo quiero Taco Bell"!
13. How many hours did Warner and Elle spend in the hot tub after the Winter Formal?

Answer: 4

She tells Warner, in front of Vivian, that getting to be one of Callahan's interns was better than the hot tub. Vivian was not happy.
14. What skin care line of cosmetics did Elle bring Brooke, while she was in jail for murdering her husband?

Answer: Clinique

She also brought her Calvin Klein 720 count cotton sheets and the "Bible" ("Cosmopolitan" magazine). She signed in as Delta Nu, Brooke's sister.
15. Brooke was a popular exercise instructor. What was her alibi which she only told Elle?

Answer: She was having liposuction.

Brooke would rather go to jail then to ruin her reputation that her body was not natural.
16. Who convinced Elle to stay at Harvard, after Professor Callahan made a pass at her?

Answer: Professor Stromwell

She was in Neptune's Beauty Nook while Elle was saying goodbye to Paulette.
17. Who finally admitted to killing Brooke's husband?

Answer: Chutney

She announced this after Elle explained perm etiquette. If Chutney got a perm that morning, she would not have washed her hair when she got home, because it would take out the curl. Especially since Chutney has had a perm twice a year since she was 12 years old.
18. Did Vivian and Warner ever marry?

Answer: No

Vivian is now Elle's best friend and Warner graduated with no girlfriend and no job.
19. Is Elle's dad drinking at the graduation ceremony?

Answer: Yes

A martini with 2 olives, of course.
20. In the subtitles at the end of the movie, when was Emmitt planning to propose to Elle?

Answer: tonight

They all live happily ever after. THE END!
Source: Author joopie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us