FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Legally Blonde
Quiz about Legally Blonde

Legally Blonde | 10 Question Movie Multiple Choice Quiz


Just a few questions about the comedy "Legally Blonde" starring Reese Witherspoon.

A multiple-choice quiz by prescilla. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
prescilla
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
73,797
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
30797
Last 3 plays: Puzzlegirl2024 (9/10), Guest 68 (10/10), Guest 73 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Elle's last name? Hint


Question 2 of 10
2. Why does Elle get in the car with Warner after he broke up with her and she ran out of the restaurant? Hint


Question 3 of 10
3. When Elle and Bruiser are at the orientation, what does she introduce herself and Bruiser as? Hint


Question 4 of 10
4. Elle teaches Paulette (her manicurist) what move that she says her Mum taught her in Junior High?

Answer: (Four Words)
Question 5 of 10
5. What score did Elle NEED to get on her LSAT's to help her get into Harvard? Hint


Question 6 of 10
6. What silly name does Elle call Emmett in his car on the way to the health spa to interview the first wife of the murder victim? Hint


Question 7 of 10
7. When Elle arrives at Harvard with her moving van in tow, she is called what type of Barbie by an onlooker? Hint


Question 8 of 10
8. Vivian and Elle end up being friends.


Question 9 of 10
9. Paulette's dog's name is? Hint


Question 10 of 10
10. Warner graduates from Harvard with which of the following? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Puzzlegirl2024: 9/10
May 23 2024 : Guest 68: 10/10
May 21 2024 : Guest 73: 9/10
May 13 2024 : Guest 174: 0/10
May 11 2024 : SleepyPete: 9/10
May 07 2024 : Henry0508: 10/10
May 07 2024 : Guest 38: 10/10
May 05 2024 : Guest 63: 8/10
May 01 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Elle's last name?

Answer: Woods

The Sorority Girl who thought that she could just breeze through life with everything handed to her on a silver platter but learns the hard way, that it won't be.
2. Why does Elle get in the car with Warner after he broke up with her and she ran out of the restaurant?

Answer: She would ruin her shoes otherwise

She refuses to get in the car until he says that she will ruin her shoes walking home; only then does she give in!
3. When Elle and Bruiser are at the orientation, what does she introduce herself and Bruiser as?

Answer: Gemini Vegetarians

Elle doesn't seem to impress too many people with her Fashion Major, Sorority President, fluffy history.
4. Elle teaches Paulette (her manicurist) what move that she says her Mum taught her in Junior High?

Answer: The Bend And Snap

Elle ends up teaching the whole beauty salon the move!
5. What score did Elle NEED to get on her LSAT's to help her get into Harvard?

Answer: 175

She ended up getting 179, with the help of her Sorority girlfriends.
6. What silly name does Elle call Emmett in his car on the way to the health spa to interview the first wife of the murder victim?

Answer: Butt-Head

We start to see some little sparks of chemistry develop between Elle and Emmett in this scene!
7. When Elle arrives at Harvard with her moving van in tow, she is called what type of Barbie by an onlooker?

Answer: Malibu

This is the scene where she gives Bruiser a drink in his little portable plastic bowl. It's Evian water, of course!
8. Vivian and Elle end up being friends.

Answer: True

Vivian ends up dumping Warner and becomes good friends with Elle. She realises people aren't always what they appear to be.
9. Paulette's dog's name is?

Answer: Rufus

Elle helps Paulette get her much loved baby Rufus back from her horrible ex.
10. Warner graduates from Harvard with which of the following?

Answer: All of these

Poor Warner...Not! He got what he deserved!
Source: Author prescilla

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us