FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Think You Know Elle Woods
Quiz about Think You Know Elle Woods

Think You Know Elle Woods? Trivia Quiz


I adore this light, but clever comedy. If you do too, you probably know at least some of the correct answers! Good luck!

A multiple-choice quiz by inessa. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
inessa
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
59,829
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
9585
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (9/10), pommiejase (6/10), Puzzlegirl2024 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Elle's favorite perfume? Hint


Question 2 of 10
2. According to Elle, which color is never going to be 'the next pink'? Hint


Question 3 of 10
3. Throughout the movie Elle wears a heart-toggle necklace and bracelet set made by (or inspired by the original design of) which famous jewelry company? Hint


Question 4 of 10
4. Elle has two best friends from Delta Nu, her sorority. What are their names? Hint


Question 5 of 10
5. What was 'the shameful act' of Brooke's, that was actually her alibi? Hint


Question 6 of 10
6. What was Warner's nickname for Elle? Hint


Question 7 of 10
7. In what other movie did both Reese Witherspoon and Selma Blair co-star? Hint


Question 8 of 10
8. What was the toilet paper of choice in Delta Nu? Hint


Question 9 of 10
9. Elle bought a laptop in the movie. What kind of computer was it?

Answer: (One word, fruit)
Question 10 of 10
10. Finally, according to Elle, which magazine is 'the Bible'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 27 2024 : Guest 174: 9/10
May 27 2024 : pommiejase: 6/10
May 24 2024 : Puzzlegirl2024: 10/10
May 23 2024 : Guest 68: 9/10
May 21 2024 : Guest 73: 9/10
May 19 2024 : Guest 35: 8/10
May 07 2024 : Guest 38: 8/10
Apr 18 2024 : loriannie: 8/10
Apr 13 2024 : cardsfan_027: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Elle's favorite perfume?

Answer: Happy by Clinique

Clinique is her cosmetics and fragrance brand of choice in the movie, and in the beginning of the comedy we can clearly see her spraying 'Happy' on herself!
2. According to Elle, which color is never going to be 'the next pink'?

Answer: Orange

I totally agree!
3. Throughout the movie Elle wears a heart-toggle necklace and bracelet set made by (or inspired by the original design of) which famous jewelry company?

Answer: Tiffany and Co

You can find the set in every Tiffany and Co catalog (and some knockoffs in other stores)!
4. Elle has two best friends from Delta Nu, her sorority. What are their names?

Answer: Margot and Serena

Margot is the other blonde, Serena is the funny brunette!
5. What was 'the shameful act' of Brooke's, that was actually her alibi?

Answer: She was having a lipo when her husband was killed

Brooke was on her way home after a lipo when it happened, but she couldn't tell anyone (except Elle) about it, 'cause she was known as a succesful fitness guru, and that info would have ruined her career. Ouch!
6. What was Warner's nickname for Elle?

Answer: Pooh Bear

It was one of the numerous funny things in the movie!
7. In what other movie did both Reese Witherspoon and Selma Blair co-star?

Answer: Cruel Intentions

Neither Reese nor Selma star in 'She's All {That';} there's Reese, but no Selma in 'Election', and there's Selma (and Julia Stiles), but no Reese in 'Down to You'! However, they were both very good in 'Cruel Intentions'!
8. What was the toilet paper of choice in Delta Nu?

Answer: Charmin'

'All those opposed to chafing, say aye!', remember?
9. Elle bought a laptop in the movie. What kind of computer was it?

Answer: ibook

Could you ever imagine her with a boring black one?
10. Finally, according to Elle, which magazine is 'the Bible'?

Answer: Cosmopolitan

A blonde like Elle needs her Cosmo, that's for sure! That was an easy one, right?
Source: Author inessa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us