FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Legally Blonde
Quiz about Legally Blonde

10 Questions: Legally Blonde Multiple Choice Quiz | Movies


I hope you enjoy!

A multiple-choice quiz by KarriMassey. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
KarriMassey
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
83,996
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
14733
Last 3 plays: Guest 174 (3/10), Puzzlegirl2024 (10/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What does Margot give Elle for luck on her LSAT exam? Hint


Question 2 of 10
2. What magazine is Elle reading when she finds a picture of Warner's older brother? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the salon where Paulette works? Hint


Question 4 of 10
4. Where is the party that Vivian invites Elle to attend? Hint


Question 5 of 10
5. Who has a Masters in Russian literature and has dewormed orphans in Somalia? Hint


Question 6 of 10
6. Who has an IQ of 187 and graduated first in his class at Princeton? Hint


Question 7 of 10
7. Who got engaged to Josh? Hint


Question 8 of 10
8. What does Elle NOT bring Brooke in jail? Hint


Question 9 of 10
9. Who got bangs in the movie? Hint


Question 10 of 10
10. Aristotle wrote a quote used in the movie. "The law is reason free from passion." What other quote from below did Aristotle write? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 27 2024 : Guest 174: 3/10
May 24 2024 : Puzzlegirl2024: 10/10
May 23 2024 : Guest 68: 10/10
May 21 2024 : Guest 73: 10/10
May 07 2024 : Guest 38: 6/10
Apr 18 2024 : loriannie: 6/10
Apr 08 2024 : Guest 71: 4/10
Apr 04 2024 : Guest 162: 7/10
Apr 04 2024 : Guest 172: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Margot give Elle for luck on her LSAT exam?

Answer: a hair scrunchy

Margot gives Elle her lucky hair scrunchy that helped her pass Spanish. Serena reminds her that it wasn't the scrunchy that actually helped her pass the final.
2. What magazine is Elle reading when she finds a picture of Warner's older brother?

Answer: Fox and Hound

Margot and Serena take Elle to get a manicure and pedicure. While Elle waits, she picks up the magazine 'Fox and Hound'. Inside, she sees a picture of Warner's older brother and his fiancee.
3. What is the name of the salon where Paulette works?

Answer: Neptune's Beauty Nook

Helena Rubenstein's day spa appears in 'Sex and the City'. Truvy's salon is from 'Steel Magnolias'. Curl Up and Dye is featured in 'Runaway Bride'.
4. Where is the party that Vivian invites Elle to attend?

Answer: 45 Dunston Street

Harvard is the school they attend, but not the name of the street where the party is held. Kensington is Vivian's last name and Hunnington is Warner's last name.
5. Who has a Masters in Russian literature and has dewormed orphans in Somalia?

Answer: David Kidney

In Elle's first hours at Harvard, she is part of a small group that does introductions. The first guy to speak is David Kidney. For the last 18 months, he had been in Somalia deworming orphans.
6. Who has an IQ of 187 and graduated first in his class at Princeton?

Answer: Aaron Mitchell

In the small group introductions, Aaron spoke right before Elle. That's pretty much all he said throughout the movie.
7. Who got engaged to Josh?

Answer: Margot

When Elle calls home after a bad day at Harvard, Margot tells her Josh proposed. She was in the process of picking a dress.
8. What does Elle NOT bring Brooke in jail?

Answer: 1020 count Calvin Klein sheets

Elle brought Brooke 720 count Calvin Klein sheets.
9. Who got bangs in the movie?

Answer: Serena

Margot and Serena are in the bridal shop talking to Elle on the phone, when Serena tells her she got bangs. She said her hair was 'so now.'
10. Aristotle wrote a quote used in the movie. "The law is reason free from passion." What other quote from below did Aristotle write?

Answer: He who is unable to live in society, or who has no need because he is sufficient for himself, must be either a beast or a god.

The quote that refers to children coming back home belongs to Bill Cosby. The Old Testament in the Bible is where the quote about diaster awaiting the sinner originates. The quote about positive thinking was uttered by the founder of a cosmetics company, Mary Kay Ash.
Source: Author KarriMassey

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us