FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Fair Lady Bonanza
Quiz about My Fair Lady Bonanza

"My Fair Lady" Bonanza Trivia Quiz


This quiz will involve different trivia bits from the movie, and two questions about the stars.

A multiple-choice quiz by legolasfreak2. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Fair Lady

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,226
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
4044
Last 3 plays: boxjaw (7/10), Aiyetoro (8/10), Chestertom (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What song does Professor Higgins sing at the beginning? Hint


Question 2 of 10
2. After Eliza finally learns how to speak properly, she, the Professor, and the Colonel all sing a song. "The Rain in _____." Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the horse that Eliza cheers for at the horse races? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the young man that falls for Eliza? Hint


Question 5 of 10
5. Eliza sings "Words, words, words" to the professor.


Question 6 of 10
6. The Hungarian linguistics person at the ball says that Eliza is a fraud. Her English is too good, so that indicates that she is foreign. She had an excellent tutor, but I can tell that she was born Romanian.


Question 7 of 10
7. Eliza goes to the professor's mother's house after leaving the professor's house. When Higgins goes to his mother's, Eliza is wearing a pink dress.


Question 8 of 10
8. Eliza thought the tub was for washing what? Hint


Question 9 of 10
9. Rex Harrison plays the professor.


Question 10 of 10
10. Katharine Hepburn played Eliza Doolittle.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : boxjaw: 7/10
Jan 31 2024 : Aiyetoro: 8/10
Jan 31 2024 : Chestertom: 9/10
Jan 28 2024 : KrisInPA: 8/10
Jan 22 2024 : Guest 145: 9/10
Jan 18 2024 : vykucek: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song does Professor Higgins sing at the beginning?

Answer: Why Can't the English Learn to Speak?

It is interesting listening to the different types of dialects in the church. There's Eliza's, the Colonel's, the Professor's, and the rest of the people standing there, under the "graceful columns."
2. After Eliza finally learns how to speak properly, she, the Professor, and the Colonel all sing a song. "The Rain in _____."

Answer: Spain

After all that hard work, she finally can speak properly. And the three of them must have been hyper as they sang that song. It was funny, though.
3. What is the name of the horse that Eliza cheers for at the horse races?

Answer: Dover

This scene always makes me laugh, when she tells the horse to get a move on. Never fails to humor me.
4. What is the name of the young man that falls for Eliza?

Answer: Freddie

The two of them sure would look good together.
By the way, the person that plays Freddie also plays Sherlock Holmes from the PBS version, now out on DVD.
5. Eliza sings "Words, words, words" to the professor.

Answer: False

That song must have been hard to sing, since she sang some parts of it so quickly.
6. The Hungarian linguistics person at the ball says that Eliza is a fraud. Her English is too good, so that indicates that she is foreign. She had an excellent tutor, but I can tell that she was born Romanian.

Answer: False

The linguistics expert thinks she was born Hungarian, not Romanian. The professor and the colonel did some good blundering, if they made the linguistic professional think Eliza was from Hungary. That's good work!
7. Eliza goes to the professor's mother's house after leaving the professor's house. When Higgins goes to his mother's, Eliza is wearing a pink dress.

Answer: True

I think that's one of about two or three arguments that the Professor and Eliza have in the entire movie. Good record!
8. Eliza thought the tub was for washing what?

Answer: Clothes

Imagine. Being scared of a bathtub. But, it does look like you might wash clothes in a tub.
9. Rex Harrison plays the professor.

Answer: True

He also plays Dr. Dolittle in the 1967 version of "Doctor Dolittle".
10. Katharine Hepburn played Eliza Doolittle.

Answer: False

Audrey Hepburn plays the Cockney-speaking flower girl. She actually had to be taught how to speak in a Cockney accent. That must have been tough!
Source: Author legolasfreak2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us