FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Elvis Part 3
Quiz about All About Elvis Part 3

All About Elvis, Part 3 Trivia Quiz


This quiz is part three, and is all about the King of Rock and Roll! Good luck!

A multiple-choice quiz by DakotaNorth. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Elvis Presley

Author
DakotaNorth
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,241
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2140
Last 3 plays: Guest 172 (7/10), Guest 67 (9/10), Guest 174 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of Elvis' private jet?

Answer: (Three Words)
Question 2 of 10
2. What was the name of Elvis' Golden Palomino? Hint


Question 3 of 10
3. When did Elvis and Priscilla get divorced? Hint


Question 4 of 10
4. What city in Germany did Elvis live while not on duty? Hint


Question 5 of 10
5. What was the nickname that Priscilla gave Elvis when he was mad? Hint


Question 6 of 10
6. How did Elvis like his meat cooked? Hint


Question 7 of 10
7. Why did Elvis wear high collared shirts? Hint


Question 8 of 10
8. What was Elvis' nickname for his mother? Hint


Question 9 of 10
9. What two singers were the cause of Elvis blowing away two television sets? Hint


Question 10 of 10
10. What is Elvis' middle name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 01 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 01 2024 : Guest 67: 9/10
May 13 2024 : Guest 174: 6/10
Apr 26 2024 : Guest 162: 10/10
Apr 19 2024 : Guest 74: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Elvis' private jet?

Answer: The Lisa Marie

Elvis' private jet was named after his daughter, Lisa Marie.
2. What was the name of Elvis' Golden Palomino?

Answer: Rising Sun

Rising Sun was Elvis' Golden Palomino!
3. When did Elvis and Priscilla get divorced?

Answer: October 9, 1973

On October 9, 1973, Elvis and Priscilla were divorced. Their 5 year marriage had ended.
4. What city in Germany did Elvis live while not on duty?

Answer: Bad Nauheim

Elvis lived in Bad Nauheim while off duty.
5. What was the nickname that Priscilla gave Elvis when he was mad?

Answer: Fire Eyes

Elvis was called Fire Eyes by Priscilla. She gave him the nickname because when he was angry the room mounted to flash point.
6. How did Elvis like his meat cooked?

Answer: Burnt

Everyone who ordered food for Elvis had to specify Burnt. To Elvis, meat having a little pink was RAW...lol.
7. Why did Elvis wear high collared shirts?

Answer: Because he felt his neck looked too long.

Elvis wore High Collared shirts because he felt his neck looked too long.
8. What was Elvis' nickname for his mother?

Answer: Sattnin

Elvis called his mother Sattnin. He also called Priscilla that too.
9. What two singers were the cause of Elvis blowing away two television sets?

Answer: Mel Torme and Robert Goulet

Mel Torme and Robert Goulet were the cause of Elvis shooting two television sets with a .357 Magnum.
10. What is Elvis' middle name?

Answer: Aaron

Elvis' middle name was Aaron. It was originally spelled Aron.
Source: Author DakotaNorth

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. All About Elvis, Part 1 Very Difficult
2. All About Elvis, Part 2 Tough
3. Elvis Average
4. Elvis - The Early Years Tough
5. Elvis and the Colonel Difficult
6. Elvis by Numbers Tough
7. Elvis in Colour Average
8. Elvis in Quotes Average
9. Elvis Is In The Building Average
10. Elvis Lives! Average
11. Elvis Presley Tough
12. Elvis Presley Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us