Quiz about Elvis Presley
Quiz about Elvis Presley

10 Elvis Presley Questions | Music Trivia Quiz


All about the man we all love!

A multiple-choice quiz by elvislvr. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Elvis Presley

Author
elvislvr
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,895
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2143
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 93 (8/10), Guest 81 (4/10), Guest 100 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. At what time was Elvis Presley born? Hint

4:27p.m.
4:27 a.m.
4:35 a.m.
4:35 p.m.

2. Where was the first house that Elvis bought located? Hint

Elvis Presley Blvd.
Pennsylvania
Ohio
Audobon Drive

3. What was Elvis's original hair color? Hint

Grey
Jet black
Blonde
Red

4. What shape is Elvis's pool at Graceland? Hint

Guitar
Teddy bear
Heart
Kidney

5. What is the address for Graceland? Hint

3746 Elvis Presley Blvd.
6734 Elvis Presley Blvd.
3764 Elvis Presley Blvd.
5729 Elvis Presley Blvd.

6. Elvis wore a white suit with a black scarf for part of the '68 Special.

True
False

7. In what year did Elvis die? Hint

1977
1956
1976
1979

8. How old was Elvis when he died? Hint

56
41
43
42

9. What president is Elvis related to? Hint

President Washington
None
President Bush
President Lincoln

10. How old was Lisa Marie Presley when her father died? Hint

9
6
7
13


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At what time was Elvis Presley born?

Answer: 4:35 a.m.

He was born at 4:35 A.M., 30 minutes after his brother. His brother, Jesse Garon, was stillborn. Throughout Elvis's life, he believed he could talk to Jesse.
2. Where was the first house that Elvis bought located?

Answer: Audobon Drive

Elvis bought this house for his mother. His parents did not even have to cut the grass because the crazed fans would take pieces of it as souvenirs.
3. What was Elvis's original hair color?

Answer: Blonde

He dyed it jet black when he went into acting.
4. What shape is Elvis's pool at Graceland?

Answer: Kidney

It is in the shape of a Kidney. Odd, isn't it?
5. What is the address for Graceland?

Answer: 3764 Elvis Presley Blvd.

His home was called Graceland. It was built in 1939 by Dr. Thomas Moore. It was named after his aunt Grace Toof.
6. Elvis wore a white suit with a black scarf for part of the '68 Special.

Answer: False

The scarf was red.
7. In what year did Elvis die?

Answer: 1977

August 16 1977 at Baptist Memorial. A very sad day.
8. How old was Elvis when he died?

Answer: 42

He died at a young age. His mother also died in her forties.
9. What president is Elvis related to?

Answer: President Lincoln

He was a direct descendant from Abraham Lincoln's great grandfather.
10. How old was Lisa Marie Presley when her father died?

Answer: 9

She wasn't very old. She didn't really know what was going on.
Source: Author elvislvr

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 93: 8/10
Jan 21 2023 : Guest 81: 4/10
Jan 20 2023 : Guest 100: 7/10
Jan 20 2023 : Guest 174: 7/10
Jan 19 2023 : PaulT1962: 8/10
Jan 19 2023 : Guest 99: 3/10
Jan 19 2023 : Guest 72: 9/10
Jan 19 2023 : Guest 69: 9/10
Jan 19 2023 : Guest 217: 4/10

Score Distribution

quiz
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us