FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about BarlowGirl Rocks
Quiz about BarlowGirl Rocks

BarlowGirl Rocks! Trivia Quiz


BarlowGirl is my favorite band. How well do you know their songs?

A multiple-choice quiz by Daae. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
Daae
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,868
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
218
- -
Question 1 of 10
1. Fill in the missing word(s):
"So what I'm not your_______ girl."
Hint


Question 2 of 10
2. Fill in the missing word(s):
"It was a _______ story, yeah who cares that I changed, why are people _______ out?"
Hint


Question 3 of 10
3. Fill in the missing word(s):
"I'm finding it's not easy, to be______."
Hint


Question 4 of 10
4. Fill in the missing word(s):
"Creator, only you take_______, and create it into ________ once again."
Hint


Question 5 of 10
5. Fill in the missing word(s):
"Paid so much for ______ so _______."
Hint


Question 6 of 10
6. Fill in the missing word(s):
"She _______ away, couldn't say why she was leaving."
Hint


Question 7 of 10
7. Fill in the missing word(s):
"_______ my favorite color."
Hint


Question 8 of 10
8. Fill in the missing word(s):
"I think I'm _______ harder than the first time."
Hint


Question 9 of 10
9. Fill in the missing word(s):
"No more _______, I'm just _______."
Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of BarlowGirl's second album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Fill in the missing word(s): "So what I'm not your_______ girl."

Answer: average

This song, "Average Girl", is from their first album, "Barlow Girl". Although there is a Superchic[k] song, "Barlow Girls", they did not get their name from them.
2. Fill in the missing word(s): "It was a _______ story, yeah who cares that I changed, why are people _______ out?"

Answer: common, freaking

This is from the song, "5 minutes of Fame", which is on their second album, "Another Journal Entry".
3. Fill in the missing word(s): "I'm finding it's not easy, to be______."

Answer: perfect

This is from the song, "Mirror", on their first album. Their band consists of three sisters, Rebecca, Alyssa, and Lauren Barlow.
4. Fill in the missing word(s): "Creator, only you take_______, and create it into ________ once again."

Answer: brokenness, beauty

This song, "Porcelain Heart", is from "Another Journal Entry".
5. Fill in the missing word(s): "Paid so much for ______ so _______."

Answer: clothes, small

This is from, "Clothes", on their first album. Rebecca plays guitar, Alyssa plays bass and keyboard, and Lauren plays the drums. All three sing.
6. Fill in the missing word(s): "She _______ away, couldn't say why she was leaving."

Answer: walked

This is from the song, "She Walked Away", on their first album.
7. Fill in the missing word(s): "_______ my favorite color."

Answer: Grey's

This is from "Grey", the first song on "Another Journal Entry". "Grey" was written from the perspective of a person who has compromised the convictions they had from God and become numb because of it.
8. Fill in the missing word(s): "I think I'm _______ harder than the first time."

Answer: falling

This is from "Harder Than the First Time", on their first album.
9. Fill in the missing word(s): "No more _______, I'm just _______."

Answer: dating, waiting

This song, "Average Girl", is from BarlowGirl's first album. The BarlowGirl trio has given up dating to focus on God.
10. What is the name of BarlowGirl's second album?

Answer: Another Journal Entry

"Another Journal Entry", came out September 27, 2005.
Source: Author Daae

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Referenced Topics
Music   People   Colors   Albums   Names   Guitar   Drums  

Other Destinations
  Explore Other Quizzes by Daae

  Go to Music A-C Quizzes

  More B Quizzes

  FunTrivia Homepage

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us