FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Body Parts in Song
Quiz about Body Parts in Song

Body Parts in Song Trivia Quiz


This quiz is about Body Parts in Songs. Some of the answers are easy, some tricky, and some are hard. You should match the body part to the correct song by pulling it to the space that best completes the song title. I hope you enjoy my first quiz.

A matching quiz by honeybee4. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. People in Songs
  8. »
  9. Body Parts in Songs

Author
honeybee4
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
383,925
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
851
Last 3 plays: Guest 79 (0/10), cyndi50 (7/10), Guest 104 (5/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Cold   
  Belly
2. Hungry  
  Hair
3. Cherry  
  Lips
4. Eyes Without a   
  Ears
5. The Walls Have  
  Heart
6. Death on Two  
  Shoulder
7. Kick Me in the  
  Legs
8. Fire in the   
  Knees
9. She's Always in My  
  Face
10. Falling in Love is Hard on the  
  Teeth





Select each answer

1. Cold
2. Hungry
3. Cherry
4. Eyes Without a
5. The Walls Have
6. Death on Two
7. Kick Me in the
8. Fire in the
9. She's Always in My
10. Falling in Love is Hard on the

Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 79: 0/10
Jun 05 2024 : cyndi50: 7/10
May 13 2024 : Guest 104: 5/10
May 07 2024 : Guest 74: 5/10
Apr 26 2024 : angostura: 10/10
Apr 24 2024 : Guest 192: 10/10
Apr 22 2024 : Guest 41: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Cold

Answer: Shoulder

This is a song from British singer Adele's debut video "19". It was shot in London in 2008. It was met with positive reviews.
2. Hungry

Answer: Heart

"Hungry Heart" is from Bruce Springsteen's fifth album "The River". It received favorable reviews.
3. Cherry

Answer: Lips

This song is from the alternative rock group Garbage's third album "Beautiful Garbage". It was a big hit in Australia and Italy. "Cherry Lips" was featured on the Play Station 2 game "Amplitude".
4. Eyes Without a

Answer: Face

This song is from Billy Idol's album "Rebel Yell". The song was co-written by Steve Stevens. It was Billy Idol's first Top Ten hit in the USA.
5. The Walls Have

Answer: Ears

This is a song from the album "Girls! Girls! Girls!" by Elvis Presley It was written by Sid Tepper and Roy C. Bennett on March 26, 1962. Elvis sang it in the movie "Girls, Girls, Girls".
6. Death on Two

Answer: Legs

This is a song that was written by Freddie Mercury. It is on the flip side of "Bohemian Rhapsody". Freddie Mercury played most of the guitar parts to show Roger Taylor how it was done. Roger Taylor was drummer for Queen.
7. Kick Me in the

Answer: Teeth

This is a single by the punk rock band Papa Roach. The band is from Vacaville, California. The members of the band are Jacoby Shaddix, Jerry Horton, Tobin Esperance, and Tony Palermo.
8. Fire in the

Answer: Belly

This song is from the album "The Healing Game". It was written by Northern Irish singer-songwriter Van Morrison. It is in the Folk Rock genre.
9. She's Always in My

Answer: Hair

This song is from the late and great Prince's album "Raspberry Beret". It is from the Paisley Park label and was written and produced by Prince. Prince Rogers Nelson is Prince's full name.
10. Falling in Love is Hard on the

Answer: Knees

This song is from Aerosmith's album "Nine Lives" in 1997. It was written by Steven Tyler, Joe Perry, and Glen Ballard. A music video was produced to promote the single featuring top models, such as Angie Everhart, dressed as nurses.
Source: Author honeybee4

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us