FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Keep Your Hands to Yourself
Quiz about Keep Your Hands to Yourself

Keep Your Hands to Yourself Trivia Quiz


Match the missing body part to the song title it was removed from.

A matching quiz by Shadowmyst2004. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. People in Songs
  8. »
  9. Body Parts in Songs

Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
398,198
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
729
Last 3 plays: cyndi50 (10/10), psnz (10/10), Guest 162 (8/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Behind Blue _____  
  Hips
2. Bette Davis ____  
  Eyes
3. ____ in My Pocket  
  Heart
4. ____ Games  
  Eyes
5. ____ Don't Lie  
  Hand
6. Sunshine on My _________  
  Finger
7. Open ____  
  Shoulders
8. Hungry _____  
  Arms
9. I Want to Hold Your ____  
  Hand
10. Wrapped Around Your ______  
  Head





Select each answer

1. Behind Blue _____
2. Bette Davis ____
3. ____ in My Pocket
4. ____ Games
5. ____ Don't Lie
6. Sunshine on My _________
7. Open ____
8. Hungry _____
9. I Want to Hold Your ____
10. Wrapped Around Your ______

Most Recent Scores
Jun 05 2024 : cyndi50: 10/10
May 18 2024 : psnz: 10/10
May 17 2024 : Guest 162: 8/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Behind Blue _____

Answer: Eyes

Originally recorded by The Who and released in 1971, the song has been covered many times throughout the years.

Pete Townshend, The Chieftains, Sheryl Crow and more have recorded versions of the song.

Limp Bizkit also had a version, but added an extra verse that wasn't previously part of the song.
2. Bette Davis ____

Answer: Eyes

Kim Carnes won the Grammy for Song of the Year when she originally released the song in 1981 (the award was given in 1982). She also won album of the year at the same ceremony.

Taylor Swift famously recorded a cover of it in 2011.
3. ____ in My Pocket

Answer: Hand

The song was originally released in 1995 by Alanis Morissette. It was on her "Jagged Little Pill" album. Morissette and Glen Ballard served as co-writers.
4. ____ Games

Answer: Head

Written by Lou Gramm and Mick Jones, the song was the title track on Foreigner's third studio album. It was the second single released off the album. It reached as high as 14th on the Billboard Hot 100 chart.
5. ____ Don't Lie

Answer: Hips

Colombian singer and songwriter Shakira partnered with rapper Wyclef Jean on the original release of this song in 2006. Jean would later re-release a version without Shakira as well. The song reached the top of the charts in more than 50 countires, including the United States.

It hit at a time when selling phone ringtones was also popular, selling more than 1.5 million ringtones in 2006 alone.
6. Sunshine on My _________

Answer: Shoulders

Released by John Denver in 1973, the song would top the U.S. Billboard Hot 100 chart in 1974 for several weeks. Carly Rae Jepson would later release a version in 2008 that wasn't nearly as popular.

The song was written by Denver, Dick Kniss, and Mike Taylor.
7. Open ____

Answer: Arms

The song was written by Steve Perry and Jonathan Cain. It was originally recorded by Journey and released in 1981. Both Mariah Carey and Celine Dion recorded cover versions.
8. Hungry _____

Answer: Heart

From his album "The River," Bruce Springsteen wrote and recorded the song originally.

Springsteen released it in 1980. Minnie Driver recorded a version in 2004 that wasn't well received.

Springsteen's version was his first hit, reaching fifth place on the Billboard Hot 100 chart.
9. I Want to Hold Your ____

Answer: Hand

The song was made popular a second time when it was featured on the television show "Glee," as a whole new generation found it.

Prior to that it was world famous having been written and record by The Beatles. It was from the album "Meet the Beatles!" and would go on to be inducted into the Grammy Hall of Fame.

"Meet the Beatles!" was a U.S. only album, released to introduce the U.S. audiences to the band who was already popular in England and the U.K.
10. Wrapped Around Your ______

Answer: Finger

Written by Sting, the song was the fourth (U.S.) single released off of The Police's album "Synchronicity".

In the U.K. it was the second single released off the same album.

The song reached number eight on the Billboard Hot 100 chart in the U.S.
Source: Author Shadowmyst2004

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us