FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Musical Body Parts
Quiz about Musical Body Parts

Musical Body Parts Trivia Quiz


Help connect the missing body part to complete the song title. Musical, not medical, knowledge is required.

A matching quiz by DizWiz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. People in Songs
  8. »
  9. Body Parts in Songs

Author
DizWiz
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
403,544
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
705
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 104 (10/10), cyndi50 (10/10), Guest 97 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. 'Under My _______'  
  Thumb
2. 'Raindrops Keep Fallin on my _______'  
  Legs
3. 'I Want to Hold Your _______'  
  Hand
4. 'Bette Davis _______'  
  Cheek
5. 'Cheek to ________'  
  Shoulders
6. 'Sunshine on My _______'  
  Skin
7. 'Hot _______'  
  Face
8. 'First Time Ever I Saw Your _______'  
  Arms
9. 'Back in My _______ Again'  
  Head
10. 'I've Got You Under my _______'  
  Eyes





Select each answer

1. 'Under My _______'
2. 'Raindrops Keep Fallin on my _______'
3. 'I Want to Hold Your _______'
4. 'Bette Davis _______'
5. 'Cheek to ________'
6. 'Sunshine on My _______'
7. 'Hot _______'
8. 'First Time Ever I Saw Your _______'
9. 'Back in My _______ Again'
10. 'I've Got You Under my _______'

Most Recent Scores
Jun 17 2024 : Guest 104: 10/10
Jun 05 2024 : cyndi50: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 97: 10/10
May 26 2024 : burnsbaron: 10/10
Apr 28 2024 : Chavs: 10/10
Apr 24 2024 : Guest 192: 8/10
Apr 22 2024 : Guest 41: 9/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Under My _______'

Answer: Thumb

'Under My Thumb' was written by Keith Richards and Mick Jagger of the Rolling Stones. The song appeared on their 1966 album, 'Aftermath'. Many feminists object to the sexist content of the lyrics.
2. 'Raindrops Keep Fallin on my _______'

Answer: Head

'Raindrops Keep Fallin on my Head' was written by Burt Bacharach and Hal David. The song was featured in the 1969 film 'Butch Cassidy and the Sundance Kid'. Sung by B. J. Thomas, the song won the Academy Award for Best Original song.
3. 'I Want to Hold Your _______'

Answer: Hand

'I Want to Hold Your Hand' was written by Beatles' members Paul McCartney and John Lennon. The song was released in November 1963. The song became a number one hit for 21 weeks.
4. 'Bette Davis _______'

Answer: Eyes

'Bette Davis Eyes' was written by Donna Weiss and Jackie DeShannon in 1974. Jackie DeShannon recorded the song for her 1974 album entitled 'New Arrangement'. In 1981, Kim Carnes took her version of the song to the top of the 'Billboard' chart for the year.
5. 'Cheek to ________'

Answer: Cheek

'Cheek to Cheek' was written by Irving Berlin for the 1935 movie 'Top Hat'. Fred Astaire sang the song to Ginger Rogers while they were dancing. 'Cheek to Cheek' became the number one song of 1935.
6. 'Sunshine on My _______'

Answer: Shoulders

'Sunshine on My Shoulders' was written and recorded by John Denver in 1971. The song appeared on the album entitled 'Poems, Prayers & Promises'. Denver released the single of 'Sunshine on My Shoulder' in 1973. The song ranked number one on the 'Billboard' chart for one week in 1974.
7. 'Hot _______'

Answer: Legs

'Hot Legs' was written by Rod Stewart and Gary Grainger. The song was recorded by Rod Stewart in 1977 on the album 'Foot Loose & Fancy Free'.
8. 'First Time Ever I Saw Your _______'

Answer: Face

'The First Time Ever I Saw Your Face' was written by British folk singer Ewan MacColl in 1957. Other artists performed the song in British clubs. In 1972, Roberta Flack scored a major hit with the song, winning a Grammy Award for Song of the Year.
9. 'Back in My _______ Again'

Answer: Arms

'Back in My Arms Again' was written by Lamont Dozier, Brian Holland, and Eddie Holland. The Supremes recorded the song in 1965 and scored their fifth consecutive number one song on the 'Billboard' charts.
10. 'I've Got You Under my _______'

Answer: Skin

'I've Got You Under My Skin' was written by Cole Porter in 1936. The song was featured in the the musical 'Born to Dance' in 1936. Frank Sinatra sang the song for the first time in 1946 on the radio. In 1956, Sinatra recorded the song for the album entitled 'Songs for Swingin' Lovers!' The Four Seasons also recorded the song in 1966.
Source: Author DizWiz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us