Quiz about Doors Lyrics
Quiz about Doors Lyrics

Doors Lyrics Trivia Quiz


Here are lyrics from one of the greatest rock n roll bands ever. I write a lyric, you give me the title of the song. Good Luck!!

A multiple-choice quiz by mrm74. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Doors

Author
mrm74
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
29,624
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4449
Last 3 plays: Guest 12 (9/10), Guest 96 (9/10), Guest 98 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'I promise that I'll drown myself in mystic heated wine' Hint

LA Woman
Yes the River Knows
Tightrope Ride
You make me real

2. 'Trading your hours for a handful of dimes, gonna make it baby in our prime'

Answer: (Three Words)
3. 'By this time the weather had changed one degree, she asked for the people to let her go free' Hint

Crawling king snake
My Wild Love
Strange days
La'merica

4. 'Let's swim to the moon uh huh, let's climb through the tide. Penetrate the evening that the city sleeps to hide'

Answer: (Two Words)
5. 'Streets and shoes, avenues, leather riders selling news, the monk bought lunch' Hint

Strange Days
The Soft Parade
Crawling King Snake
Love Street

6. 'Yeah, don't mess 'round with my mate, gonna use her for myself' Hint

Crawling King Snake
The Spy
Someday Soon
Ship of fools

7. 'They're going to destroy our casual joys' Hint

People are Strange
Summer's almost gone
The End
Strange Days

8. 'Let them photograph your soul, memorize your alleys on an endless roll, endless roll' Hint

You make me real
My Eyes Have Seen You
Maggie M'gill
Build me a woman

9. 'Well your fingers weave quick minarets, speak in secret alphabet' Hint

People are Strange
Wild Child
Roadhouse Blues
Soul Kitchen

10. And finally, a real easy one for you: 'You know the day destroys the night, night divides the day. Try to run, try to hide'

Answer: (7 Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I promise that I'll drown myself in mystic heated wine'

Answer: Yes the River Knows

2. 'Trading your hours for a handful of dimes, gonna make it baby in our prime'

Answer: 5 to 1

3. 'By this time the weather had changed one degree, she asked for the people to let her go free'

Answer: My Wild Love

4. 'Let's swim to the moon uh huh, let's climb through the tide. Penetrate the evening that the city sleeps to hide'

Answer: Moonlight Drive

5. 'Streets and shoes, avenues, leather riders selling news, the monk bought lunch'

Answer: The Soft Parade

6. 'Yeah, don't mess 'round with my mate, gonna use her for myself'

Answer: Crawling King Snake

7. 'They're going to destroy our casual joys'

Answer: Strange Days

8. 'Let them photograph your soul, memorize your alleys on an endless roll, endless roll'

Answer: My Eyes Have Seen You

9. 'Well your fingers weave quick minarets, speak in secret alphabet'

Answer: Soul Kitchen

10. And finally, a real easy one for you: 'You know the day destroys the night, night divides the day. Try to run, try to hide'

Answer: Break on Through (To the Other Side)

Source: Author mrm74

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 20 2023 : Guest 12: 9/10
Dec 21 2022 : Guest 96: 9/10
Dec 09 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Referenced Topics
Music   People   Weather   Rivers   Moons   Wines   Snake   Doors  

Other Destinations
  Explore Other Quizzes by mrm74

  Go to Music D-G Quizzes

  More Doors Quizzes

  FunTrivia Homepage

1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us