Quiz about Guess The Author or Title
Quiz about Guess The Author or Title

Guess The Author or Title Trivia Quiz


Just as long as you know your music, authors, and lyrics you should have no problems here.

A multiple-choice quiz by r_u_jealous47. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,195
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2900
Last 3 plays: Hayes1953 (4/10), sw11 (10/10), Guest 107 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'You took your coat off and stood in the rain, you were always crazy like that'. Hint

Britney Spears- 'Crazy'
Jewel- 'Foolish Games'
Pink- 'You Make Me Sick'
Destiny's Child- 'Bugaboo'

2. 'I keep thinking times will never change, keep on thinking things will always be the same'. Hint

'Come On Over (All I Want is You)'
'Graduation'
'Oops... I Did It Again'
'Say My Name'

3. 'You can save me from the man that I've become (oh yeah)'. Hint

NSYNC
O-Town
98 Degrees
Backstreet Boys

4. 'My loneliness is killing me, I must confess I still believe (still believe)...'

Answer: (Four Words (title))
5. 'You're licking your lips and blowing kisses my way, but that don't mean I'm gonna give it away (Baby, baby, baby)'. Hint

'Say My Name'
'Most Girls'
'Genie in a Bottle'
'Lucky'

6. 'Too legit, too legit to quit'. Hint

MC Hammer
Milli-Vanilli
Vanilla Ice
Kris-Kross

7. 'Take this pink ribbon off my eyes, I'm exposed and it's no big surprise'. Hint

Marilyn Manson
Destiny's Child
No Doubt
Pink

8. 'I closed my eyes, begin to pray. Then tears of joy stream down my face'. Hint

NSYNC- 'This I Promise You'
Backstreet Boys- 'Anywhere For You'
Shaggy- 'Angel'
Creed- 'With Arms Wide Open'

9. 'Girls just want to have fun'. Who is best known for performing this one? Hint

Madonna
Tina Turner
Janet Jackson
Cyndi Lauper

10. 'I ain't the sharpest tool in the shed'. Hint

3 Doors Down- 'Kryptonite'
Vanilla Ice- 'Ice, Ice, Baby'
Shaggy- 'It Wasn't Me'
Smash Mouth- 'All Star'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'You took your coat off and stood in the rain, you were always crazy like that'.

Answer: Jewel- 'Foolish Games'

2. 'I keep thinking times will never change, keep on thinking things will always be the same'.

Answer: 'Graduation'

Vitamin C sings this song.
3. 'You can save me from the man that I've become (oh yeah)'.

Answer: Backstreet Boys

It's from their single 'Shape of my Heart'.
4. 'My loneliness is killing me, I must confess I still believe (still believe)...'

Answer: ...Baby One More Time

The song that made Britney Spears famous.
5. 'You're licking your lips and blowing kisses my way, but that don't mean I'm gonna give it away (Baby, baby, baby)'.

Answer: 'Genie in a Bottle'

The song that made Christina Aguilera famous.
6. 'Too legit, too legit to quit'.

Answer: MC Hammer

This dates back to the day.
7. 'Take this pink ribbon off my eyes, I'm exposed and it's no big surprise'.

Answer: No Doubt

The song is called 'Just a Girl.'
8. 'I closed my eyes, begin to pray. Then tears of joy stream down my face'.

Answer: Creed- 'With Arms Wide Open'

The lead singer of Creed, Scott Stapp, wrote this song for his unborn son and sang it onstage for the first time when his pregnant wife was in the audience, she cried.
9. 'Girls just want to have fun'. Who is best known for performing this one?

Answer: Cyndi Lauper

Originally written and performed by Robert Hazard.
10. 'I ain't the sharpest tool in the shed'.

Answer: Smash Mouth- 'All Star'

Source: Author r_u_jealous47

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 19 2023 : Hayes1953: 4/10
Jan 14 2023 : sw11: 10/10
Dec 26 2022 : Guest 107: 8/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us