FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jimmy Buffett Lyrics
Quiz about Jimmy Buffett Lyrics

10 Questions: Jimmy Buffett Lyrics Multiple Choice Quiz | Music


Most of these are easy lyrics, with a couple of hard ones thrown in. Just identify the songs.

A multiple-choice quiz by awkins. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Jimmy Buffett

Author
awkins
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,316
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3858
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 138 (8/10), Guest 162 (9/10), GenericN4me (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'The tears were a falling and he was recalling, The answers he never found, So he hopped on a freighter sailed across the ocean, And left England without a sound'? Hint


Question 2 of 10
2. 'Lookin' good you look so fine, Waiter bring us one more bottle of wine'? Hint


Question 3 of 10
3. 'If it suddenly ended tomorrow I could somehow adjust to the fall, Good times and riches and sons of a bitches, I've seen more than I can recall'? Hint


Question 4 of 10
4. 'Headin' south to Paraguay, Where the Gauchos sing and shout, Now he's stuck in Porto Bello, Since his money all ran out'? Hint


Question 5 of 10
5. 'Yes, this has been quite a summer, Rented cars and west bound trains, And now, you're off on vacation, Something you tried to explain'? Hint


Question 6 of 10
6. 'Lookin' back at my hard luck days, I really do have to laugh, Workin' in a dive for $26, Spendin' it all on draft'? Hint


Question 7 of 10
7. 'Way in the near future, Southeast of disorder, You can shake the hand of the mango man, As he greets you at the border'? Hint


Question 8 of 10
8. 'I go for younger women, Lived with several awhile, Though I ran 'em away, They'll come back one day, And still I can manage a smile'? Hint


Question 9 of 10
9. 'But the money's good in the season, Helps to lighten her load, Boys keep her high as the months go by, She's gettin' postcards from the road'? Hint


Question 10 of 10
10. 'I will be waiting tonight, You'll find my boat by the light, I'm gonna show you what my love can do, Out on the ocean all alone with you'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Guest 138: 8/10
Feb 21 2024 : Guest 162: 9/10
Feb 18 2024 : GenericN4me: 3/10
Feb 18 2024 : Graybeard62: 4/10
Feb 18 2024 : Lord_Digby: 10/10
Feb 18 2024 : james1947: 10/10
Feb 18 2024 : Lindaj828: 4/10
Feb 18 2024 : Pappy51: 3/10
Feb 18 2024 : PhNurse: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'The tears were a falling and he was recalling, The answers he never found, So he hopped on a freighter sailed across the ocean, And left England without a sound'?

Answer: He Went To Paris

From the album: 'A White Sports Coat' and 'A Pink Crustacean'
2. 'Lookin' good you look so fine, Waiter bring us one more bottle of wine'?

Answer: I Wish Lunch Could Last Forever

From the album: 'Of To See The Lizard'
3. 'If it suddenly ended tomorrow I could somehow adjust to the fall, Good times and riches and sons of a bitches, I've seen more than I can recall'?

Answer: Changes In Latitudes, Changes In Attitudes

From the album: 'Changes In Latitudes, Changes In Attitudes'
4. 'Headin' south to Paraguay, Where the Gauchos sing and shout, Now he's stuck in Porto Bello, Since his money all ran out'?

Answer: Cowboy In The Jungle

From the album: 'Son Of A Son Of A Sailor'
5. 'Yes, this has been quite a summer, Rented cars and west bound trains, And now, you're off on vacation, Something you tried to explain'?

Answer: Come Monday

From the album: 'Living and Dying In 3(over)4 Time'
6. 'Lookin' back at my hard luck days, I really do have to laugh, Workin' in a dive for $26, Spendin' it all on draft'?

Answer: Peanut Butter Conspiracy

From the album: 'A White Sports Coat And A Pink Crustacean'. Some people hear slightly different words in the lyrics - a matter of opinion, I suppose.
7. 'Way in the near future, Southeast of disorder, You can shake the hand of the mango man, As he greets you at the border'?

Answer: Son Of A Son Of A Sailor

From the album: 'Son Of A Son Of A Sailor'
8. 'I go for younger women, Lived with several awhile, Though I ran 'em away, They'll come back one day, And still I can manage a smile'?

Answer: A Pirate Looks At Forty

From the album: 'A1A'
9. 'But the money's good in the season, Helps to lighten her load, Boys keep her high as the months go by, She's gettin' postcards from the road'?

Answer: Fins

From the album: 'Volcano'
10. 'I will be waiting tonight, You'll find my boat by the light, I'm gonna show you what my love can do, Out on the ocean all alone with you'?

Answer: Knees Of My Heart

From the album: 'Riddles In The Sand'
Source: Author awkins

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us