FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jonas Sees in Color
Quiz about Jonas Sees in Color

Jonas Sees in Color Trivia Quiz


This is a quiz all about the rock band Jonas Sees in Color.

A multiple-choice quiz by nhlkid11. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. J

Author
nhlkid11
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
339,039
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
95
- -
Question 1 of 10
1. Who is the lead singer of the band, Jonas Sees in Color? Hint


Question 2 of 10
2. What song has these lyrics: "A little faith would do you more good than that crucifix ever could"? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the band's first album? Hint


Question 4 of 10
4. What instrument is played first in the song "Stand Tall"? Hint


Question 5 of 10
5. "If you wanna go, let's go right now" is heard in what song? Hint


Question 6 of 10
6. In what song is the girl "looking for trouble"? Hint


Question 7 of 10
7. What song has a baby blue bus in the music video? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the band's manager for the first album? Hint


Question 9 of 10
9. What song by Queen did the band perform live? Hint


Question 10 of 10
10. How many peace signs are on the band's famous OctoPeace shirt? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the lead singer of the band, Jonas Sees in Color?

Answer: Ryan Downing

Ryan Downing went to the University of North Carolina in Greensboro. He not only sings, but plays guitar as well.
2. What song has these lyrics: "A little faith would do you more good than that crucifix ever could"?

Answer: I Own These Streets

"I Own These Streets" was a track off the album "Jonas Sees in Color". It was released by the Glassnote music label.
3. What is the name of the band's first album?

Answer: Jonas Sees in Color

"Jonas Sees in Color" was released in 2009. Other songs from the album include:
"Luck and Love", "Avalanche", "Stand Tall", and "Loose Threads".
4. What instrument is played first in the song "Stand Tall"?

Answer: Guitar

"Stand Tall" was a song from the band's debut album "Jonas Sees in Color". It was released as a single on August 12, 2010.
5. "If you wanna go, let's go right now" is heard in what song?

Answer: For the Fences

The piano is the first instrument played in this song. The song was recorded at Candyland Studios in Denver, Colorado.
6. In what song is the girl "looking for trouble"?

Answer: Luck and Love

"Luck and Love" was another track from "Jonas Sees in Color". Warren Huart engineered the album.
7. What song has a baby blue bus in the music video?

Answer: Avalanche

The band Jonas Sees in Color is originally from North Carolina, USA. They became a band in 2005.
8. Who was the band's manager for the first album?

Answer: Danny Fonorow

Danny Fonorow is from North Carolina, like the rest of the band. Jonas Sees in Color's first album was produced by Aaron Johnson.
9. What song by Queen did the band perform live?

Answer: Bohemian Rhapsody

They played "Bohemian Rhapsody" live in Myrtle Beach, South Carolina. It was performed at the St. Patty's Day Festival in 2010.
10. How many peace signs are on the band's famous OctoPeace shirt?

Answer: one

Ryan Downing designed the shirt. The OctoPeace shirt has been sold by Jonas Sees in Color through their website. The shirt features an octopus, a peace sign, and a swimmer.
Source: Author nhlkid11

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us