Quiz about Just Name The Album
Quiz about Just Name The Album

Just Name The Album Trivia Quiz


Well, this is a very easy quiz, all you have to do is to name the album those songs come from, it refers to the latest hits! I'm sure you won't have any problems at all and I hope you enjoy it!

A multiple-choice quiz by nataliejosh. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Mixture
  8. »
  9. Albums

Author
nataliejosh
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
43,852
Updated
Jan 27 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1716
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Sing' by Travis comes from their album called ... ? Hint

'Travis'
'Album 13'
'Sing With Us'
'The Invisible Band'

2. N'Sync's song 'Pop' comes from this album....? Hint

'No Strings Attached'
'Pop'
'N'Sync'
'Celebrity'

3. Emma Bunton: her hit 'What took you so long' is from what album? Hint

'Little Girl'
'Emma Bunton'
'A Girl Like Me'
'In The Desert'

4. It's the last album of Jennifer Lopez...?

Answer: (Two Words)
5. It's an album by Linkin Park, from which comes the song 'Crawling'..? Hint

'Linkin Park'
'Hybrid Theory'
'Park'
'In Theory'

6. Basement Jaxx's Song 'Romeo' comes from this album...? Hint

'Jaxx'
'Rooty'
'Rendez-Vous'
'Little Tales'

7. Shaggy's album in which you can find 'It Wasn't Me' and 'Angel'...? Hint

Hot Spot
Hot Pot
Hot Bot
Hot Shot

8. O.K., here's an easy one: Blink 182's song 'The Rock Show' comes from this album...? Hint

'Blink 4 U'
'Enema Of The State'
'Take Off Your Pants And Jacket'
'The Mark Tom And Travis Show'

9. The songs 'Ms. Jackson' and 'So Fresh So Clean' by Outkast come from their album...? Hint

'Statokonia'
'Stankonia'
'For The Mamas'
'Outkast And Friends'

10. And last one: Depeche Mode's 'I Feel Loved' comes from this album...? Hint

'Depeche'
'Exciter'
'Full Mode'
'Dream On'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Sing' by Travis comes from their album called ... ?

Answer: 'The Invisible Band'

Great song! Sing, sing sing sing...
2. N'Sync's song 'Pop' comes from this album....?

Answer: 'Celebrity'

It's their last album, 'No strings attached' is the previous.
3. Emma Bunton: her hit 'What took you so long' is from what album?

Answer: 'A Girl Like Me'

4. It's the last album of Jennifer Lopez...?

Answer: The Remixes

'Play' is her first video from this album.
5. It's an album by Linkin Park, from which comes the song 'Crawling'..?

Answer: 'Hybrid Theory'

Genius band! One of my favourites!
6. Basement Jaxx's Song 'Romeo' comes from this album...?

Answer: 'Rooty'

'Rendez-Vous' is one of their songs.
7. Shaggy's album in which you can find 'It Wasn't Me' and 'Angel'...?

Answer: Hot Shot

...What can I say?...
8. O.K., here's an easy one: Blink 182's song 'The Rock Show' comes from this album...?

Answer: 'Take Off Your Pants And Jacket'

'Enema Of The State' and 'The Mark Tom And Travis Show' are their previous albums!
9. The songs 'Ms. Jackson' and 'So Fresh So Clean' by Outkast come from their album...?

Answer: 'Stankonia'

10. And last one: Depeche Mode's 'I Feel Loved' comes from this album...?

Answer: 'Exciter'

'Dream On' is their video that came before 'I Feel Loved'.
Source: Author nataliejosh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us