FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics 60s Music To Now
Quiz about Lyrics 60s Music To Now

Lyrics 60's Music To Now Trivia Quiz


This quiz contains only multiple choice. I will give you a line from a song, but it's missing a word so you need to fill in the blank to get the answer. Good luck!

A multiple-choice quiz by Renoewa. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year

Author
Renoewa
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,095
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3855
Last 3 plays: Guest 73 (7/10), Guest 24 (6/10), DeepHistory (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Shot through the heart and you're to ______."
Fill in the blank.
Hint


Question 2 of 10
2. "Way before Nirvana there was ______ and Blondie and music still on MTV."
Fill in the blank.
Hint


Question 3 of 10
3. "Starin' at the ______ praying that the sun would never rise."
Fill in the blank.
Hint


Question 4 of 10
4. "To be a _______ and not to roll."
Fill in the blank.
Hint


Question 5 of 10
5. "______ are you okay, are you okay, are you okay Annie?"
Fill in the blank.
Hint


Question 6 of 10
6. "_____ if you're lonely, you know I'm here waiting for you."
Fill in the blank.
Hint


Question 7 of 10
7. "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much ______ to say."
Fill in the blank!
Hint


Question 8 of 10
8. "Hey ______ don't make it bad, take a sad song and make it better."
Complete this lyric.
Hint


Question 9 of 10
9. "Dream on, dream on, dream on, dream yourself a dream come _____."
Fill in the blank!
Hint


Question 10 of 10
10. "Hey, J-J-Jaded, you got your mama's style but you're _________ child to me, so jaded."
Fill in the blank!
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 19 2024 : Guest 73: 7/10
Jul 18 2024 : Guest 24: 6/10
Jul 11 2024 : DeepHistory: 6/10
Jul 08 2024 : Guest 86: 5/10
Jul 08 2024 : SueLane: 8/10
Jul 06 2024 : Guest 24: 4/10
Jul 04 2024 : Guest 168: 7/10
Jul 04 2024 : Guest 71: 7/10
Jul 03 2024 : Guest 50: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Shot through the heart and you're to ______." Fill in the blank.

Answer: blame

A song from Bon Jovi called 'You Give Love a Bad Name'.
2. "Way before Nirvana there was ______ and Blondie and music still on MTV." Fill in the blank.

Answer: U2

A line from the song called '1985' by Bowling for Soup.
3. "Starin' at the ______ praying that the sun would never rise." Fill in the blank.

Answer: carnage

Very first line from the song 'MIA' by Avenged Sevenfold.
4. "To be a _______ and not to roll." Fill in the blank.

Answer: rock

This line of song is from the song 'Stairway to Heaven' by Led Zeppelin.
5. "______ are you okay, are you okay, are you okay Annie?" Fill in the blank.

Answer: Annie

A line from the song called 'Smooth Criminal' by Michael Jackson.
6. "_____ if you're lonely, you know I'm here waiting for you." Fill in the blank.

Answer: So

First line from 'Take Me Out' by Franz Ferdinand.
7. "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much ______ to say." Fill in the blank!

Answer: nice

Another song by My Chemical Romance, but this time the song is 'Dead!'.
8. "Hey ______ don't make it bad, take a sad song and make it better." Complete this lyric.

Answer: Jude

Very first line of 'Hey Jude' by The Beatles.
9. "Dream on, dream on, dream on, dream yourself a dream come _____." Fill in the blank!

Answer: true

Well this is from the song 'Dream On' by Aerosmith.
10. "Hey, J-J-Jaded, you got your mama's style but you're _________ child to me, so jaded." Fill in the blank!

Answer: yesterday's

First line from 'Jaded' by Aerosmith. Well, that's the end of my quiz, I hope you enjoyed it.
Source: Author Renoewa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us