Quiz about Red Hot Chili Peppers
Quiz about Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers Test | Music


A quiz for true Red Hot Chili Peppers fans. I give you the line, you give me the song

A multiple-choice quiz by boiled_pea. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Red Hot Chili Peppers

Author
boiled_pea
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
129,399
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Difficult
Avg Score
10 / 20
Plays
1611
Last 3 plays: Guest 99 (6/20), Guest 98 (20/20), Guest 193 (9/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "My body loves to scrump when I lick the ripe pick" Hint

'Freaky Styley'
'Sex rap'
'Out in LA'
'Sir psycho sexy'

2. "Diviner than the dolphin, that there is none, coz dolphins just a like to have a lot of fun" Hint

'Green Heaven'
'Apache rose peacock'
'Good time boys'
'Behind the sun'

3. "Those guys are a couple of goats" Hint

'Jungleman'
'American ghost dance'
'Johnny kick a hole in the sky'
'Nevermind'

4. "Boy was he disturbed" Hint

'Thirty dirty birds'
'Castles made of sand'
'Grand pappy du plenty'
'Police helicopter'

5. "Hey you mister interview, I don't have to answer you" Hint

'Blood sugar sex magik'
'Fight like a brave'
'Funky crime'
'Midnight'

6. "Like freaks of a feather we rock together" Hint

'My friends'
'Transcending'
'Purple stain'
'Me and my friends'

7. "What I am is a picture on the t.v screen" Hint

'Porcelain'
'Magic Johnson'
'Punk rock classic'
'Get up and jump'

8. "I become the anarchist" Hint

'Pretty little ditty'
'Johnny, kick a hole in the sky'
'Lets make evil'
'Power of equality'

9. "I love you, swim through me, good feelings, come to me" Hint

'The greeting song'
'Shallow be thy game'
'Naked in the rain'
'Backwoods'

10. "Johnny's in the basement mixing up the medicine" Hint

'Johnny, kick a hole in the sky'
'Subterranean homesick blues'
'What it is'
'This velvet glove'

11. "Coz the angel and the devil kissed, they fell in love" Hint

'Let's make evil'
'How strong'
'Love trilogy'
'No chump love sucker'

12. "Some people say you hate me, I don't believe it's true, things that you're going through" Hint

'Easily'
'One big mob'
'Don't forget me'
'Gong Li'

13. "It's raining in my cranium, my head feels like a stadium" Hint

'Stretch'
'Melancholy mechanics'
'Saviour'
'If you want me to stay'

14. "Perfection is no test for me, because the best I'll ever be is just like you a human being" Hint

'Soul to squeeze'
'Catholic school girls rule'
'What is soul'
'Show me your soul'

15. "Three pounds of love and knowledge are expanding in my skull" Hint

'Transcending'
'Stretch'
'Californication'
'One hot minute'

16. "I was walking through a courtyard, without shoes and without regard" Hint

'Universally speaking'
'Time'
'Tiny dancer'
'Around the world'

17. "I was bleeding pretty good on to a daffodil" Hint

'Out of range'
'Nobody wierd like me'
'Scar tissue'
'Walkabout'

18. "Me and the giraffe laughed" Hint

'Jungle man'
'Funky crime'
'Aeroplane'
'Nobody wierd like me'

19. "Don't you know bout Frank Sinatra" Hint

'Nevermind'
'Hollywood (Africa)'
'Otherside'
'Sikamikanico

20. "Let's go slow, let's go fast, licorice whip gonna whip" Hint

'Walkin' on down the road'
'Road trippin'
'Organic anti beat-box band'
'Love rollercoaster'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "My body loves to scrump when I lick the ripe pick"

Answer: 'Out in LA'

Apparantly, ex guitarist Dave Navarro witnessed his own mother's murder.
2. "Diviner than the dolphin, that there is none, coz dolphins just a like to have a lot of fun"

Answer: 'Green Heaven'

3. "Those guys are a couple of goats"

Answer: 'Nevermind'

Ex guitarist Hillel Slovak died of a heroin overdose in 1988.
4. "Boy was he disturbed"

Answer: 'Thirty dirty birds'

John Frusciante has false teeth due to his heroin addiction.
5. "Hey you mister interview, I don't have to answer you"

Answer: 'Funky crime'

Flea's first instrument was the drums, then he picked up the trumpet, and now plays the bass.
6. "Like freaks of a feather we rock together"

Answer: 'Me and my friends'

Chad Smith has a daughter called Manon.
7. "What I am is a picture on the t.v screen"

Answer: 'Punk rock classic'

Flea was born in Melbourne, Australia in 1962.
8. "I become the anarchist"

Answer: 'Johnny, kick a hole in the sky'

Anthony Kiedis owns two pet wolves, Howlin' Wolf and Handsome Devil.
9. "I love you, swim through me, good feelings, come to me"

Answer: 'The greeting song'

Flea has a daughter called Clara with his ex wife Loesha.
10. "Johnny's in the basement mixing up the medicine"

Answer: 'Subterranean homesick blues'

The first song the Chili Peppers wrote was "Out In LA" from the album "The Red Hot Chili Peppers".
11. "Coz the angel and the devil kissed, they fell in love"

Answer: 'Let's make evil'

Anthony Kiedis had a minor role in "Point Break" and Flea had a minor role in "The Big Lebowski".
12. "Some people say you hate me, I don't believe it's true, things that you're going through"

Answer: 'Gong Li'

The MTV awards awarded the Chili Peppers with 2002's greatest rock band and best live act.
13. "It's raining in my cranium, my head feels like a stadium"

Answer: 'Melancholy mechanics'

14. "Perfection is no test for me, because the best I'll ever be is just like you a human being"

Answer: 'Show me your soul'

15. "Three pounds of love and knowledge are expanding in my skull"

Answer: 'Stretch'

Before 1983, the Red Hot Chili Peppers were known as Tony Flow and the Miraculous Majestic Masters of Mayhem.
16. "I was walking through a courtyard, without shoes and without regard"

Answer: 'Time'

Both Chad and Anthony have had accidents on their Harley Davisons. Anthony broke his wrist and Chad had an operation on his shoulder.
17. "I was bleeding pretty good on to a daffodil"

Answer: 'Out of range'

In their youth, Anthony and Flea used to enjoy jumping off tall buildings into pools. Anthony missed once and sprained his back.
18. "Me and the giraffe laughed"

Answer: 'Nobody wierd like me'

John Frusciante left the Chili Peppers during the Blood Sugar Sex Magik tour, and rejoined to record Californication.
19. "Don't you know bout Frank Sinatra"

Answer: 'Sikamikanico

The Red Hot Chili Peppers starred in the Krusty Gets Cancelled episode of "The Simpsons".
20. "Let's go slow, let's go fast, licorice whip gonna whip"

Answer: 'Love rollercoaster'

There have been seven guitarists for the Chili Peppers. Hillel Slovak, Jack Sherman, Blackbyrd McKnight, John Frusciante, Arik Marshall, Jesse Tobias and Dave Navarro.
Source: Author boiled_pea

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 19 2023 : Guest 99: 6/20
Jan 14 2023 : Guest 98: 20/20
Jan 10 2023 : Guest 193: 9/20

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us