FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The WalkmanJogging Quiz
Quiz about The WalkmanJogging Quiz

The Walkman/Jogging Quiz


Can you identify the following songs, as sung by a man listening to a Sony Walkman while out jogging?

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
Islingtonian
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
82,115
Updated
Aug 03 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3379
- -
Question 1 of 10
1. "Puff puff ... da da ... on their way ..." Hint


Question 2 of 10
2. "Houf ... houf ... out of bed at all ... houf ..." Hint


Question 3 of 10
3. "Wheeeze ... wheeeze ... made it ..." Hint


Question 4 of 10
4. "Huff ... Huff ... la la ... just met a girl named ... huff ... huff" Hint


Question 5 of 10
5. "Groan ... puff ... according to all sources ... puff ... place to go ..." Hint


Question 6 of 10
6. "Pant ... pant ... Hey Slow ... puff ... make sense ... puff ... Hey Slow ... pant ... cross fence ..." Hint


Question 7 of 10
7. "Wouf ... wouf ... ducks with a bun ..." Hint


Question 8 of 10
8. "Heeehaaa ... Heeehaaa ... Bo Selecta ..." Hint


Question 9 of 10
9. "Puff ... puff ... la la ... like I should ..." Hint


Question 10 of 10
10. "Cough ... cough ... da da ... seeing me crying ..." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Puff puff ... da da ... on their way ..."

Answer: Oliver's Army

All 4 are songs by the excellent Elvis Costello. Just the sort of music you need to get over the depressing nightmare of jogging.
2. "Houf ... houf ... out of bed at all ... houf ..."

Answer: Stan

Alright, Eminem isn't exactly a singalong, but the bits where he shouts would certainly make you run faster.
3. "Wheeeze ... wheeeze ... made it ..."

Answer: You're Still the One

I like Shania Twain, even in her early country days. So sue me.
4. "Huff ... Huff ... la la ... just met a girl named ... huff ... huff"

Answer: Maria

I'm sure musicals are a good thing. In some way.
5. "Groan ... puff ... according to all sources ... puff ... place to go ..."

Answer: It's Raining Men

This is of course the original version, sung by the ponderally challenged Weathergirls. I refuse to acknowledge Geri Halliwell now that she's so thin - bring back the Ginger Pudding, I say.
6. "Pant ... pant ... Hey Slow ... puff ... make sense ... puff ... Hey Slow ... pant ... cross fence ..."

Answer: Hazy Jane

Don't listen to Nick Drake while jogging near water - you're liable to throw yourself in.
7. "Wouf ... wouf ... ducks with a bun ..."

Answer: Itchycoo Park

Honestly, I've heard people make a "wouf" sound while jogging. It can't be healthy. I suggest eating chips instead.
8. "Heeehaaa ... Heeehaaa ... Bo Selecta ..."

Answer: Rewind

By the very talented Craig David, although I'm not sure about that bloke behind him who does the silly dance.
9. "Puff ... puff ... la la ... like I should ..."

Answer: Praise You

I remember when Fatboy Slim was just Norman, the bassist in the Housemartins. Ah, those were the says ... "Its sheep we're up against ..."
10. "Cough ... cough ... da da ... seeing me crying ..."

Answer: Don't Turn Around

So there you have it - the 6th installment in the long running "Walkman Series". Is the franchise being stretched too thin? Only time will tell.
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us