FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Truly Forgettable Lyrics
Quiz about Truly Forgettable Lyrics

Truly Forgettable Lyrics Trivia Quiz


Some songs have some less-than-memorable lyrics. Here's a sample. Name the song or the artist.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Nonsense Lyrics

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,075
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2184
- -
Question 1 of 10
1. 'Played at love and abc's skinned our hearts and skinned our knees' Hint


Question 2 of 10
2. 'I fell out of bed hurting my head from things that I said' Hint


Question 3 of 10
3. 'And we'll sit in the evening singing many a tune and she gives me love and tenderness and macaroons' Hint


Question 4 of 10
4. 'Crystal Blue Persuasion', 'Sweet Cherry Wine', 'Mony, Mony' Hint


Question 5 of 10
5. 'Cause never was the reason for the evening' Hint


Question 6 of 10
6. 'oo-ee-oo-aye-aye ting-tang-walla walla-bing-bang' Hint


Question 7 of 10
7. 'Pour your sweetness over me' Hint


Question 8 of 10
8. 'I speak of the pompitous of love' Hint


Question 9 of 10
9. 'The rain, the park and other things' Hint


Question 10 of 10
10. Along Comes Mary' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Played at love and abc's skinned our hearts and skinned our knees'

Answer: Terry Jacks

'Seasons in the Sun'. Profound
2. 'I fell out of bed hurting my head from things that I said'

Answer: Bee Gees

'I Started a Joke'. Deep meaning
3. 'And we'll sit in the evening singing many a tune and she gives me love and tenderness and macaroons'

Answer: Sweet City Woman

Needs work
4. 'Crystal Blue Persuasion', 'Sweet Cherry Wine', 'Mony, Mony'

Answer: Tommy James

TJ and the Shondells. Does any of it mean anything?
5. 'Cause never was the reason for the evening'

Answer: Tin Man

??????????
6. 'oo-ee-oo-aye-aye ting-tang-walla walla-bing-bang'

Answer: Witch Doctor

Classic stuff
7. 'Pour your sweetness over me'

Answer: Archies

Too much 'sweetness'
8. 'I speak of the pompitous of love'

Answer: Steve Miller

What does it mean?
9. 'The rain, the park and other things'

Answer: Cowsills

The song is okay - but is this really a title?
10. Along Comes Mary'

Answer: Association

I can't comment on the lyrics - I've never been able to figure out what they are saying.
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us