FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang What Song
Quiz about Who Sang What Song

Who Sang What Song? Trivia Quiz


If you have a knowledge of pop music during 2012-2015 this is the quiz for you.

A multiple-choice quiz by mistersun101. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
mistersun101
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
373,157
Updated
Apr 30 23
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
484
- -
Question 1 of 10
1. Which band sang a song with these lyrics, "You can dance like Beyonce you can shake like Shakira 'cause you're brave, yeah you're fearless and you're beautiful"? Hint


Question 2 of 10
2. "Band-aids don't fix bullet holes you say sorry just for show if you live like that, you live with ghosts," are the lyrics to a song sung by which artist? Hint


Question 3 of 10
3. A judge on the television show "The Voice," and his band sang a song titled "Animals". Which band? Hint


Question 4 of 10
4. Which male English singer sang a song with these lyrics, "The love is a blaze I saw flames from the side of the stage and the fire brigade comes in a couple of days"? Hint


Question 5 of 10
5. "Everybody's trying to be a billionaire but every time I look at you I just don't care," are the lyrics to a song sung by which band? Hint


Question 6 of 10
6. Who sings the song "Fire Starter"? Hint


Question 7 of 10
7. Who sang a song with these lyrics, "Boy, look at me in my face tell me that you're not just about this bass"? Hint


Question 8 of 10
8. "I turn my chin music up and I'm puffing my chest," are the lyrics to which artist's song? Hint


Question 9 of 10
9. Who sang a song with these lyrics in the chorus, "Some legends are told
some turn to dust or to gold"?
Hint


Question 10 of 10
10. Who sang the song "Fancy" ft. Charli XCX? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 03 2024 : Guest 160: 7/10
May 20 2024 : Guest 88: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which band sang a song with these lyrics, "You can dance like Beyonce you can shake like Shakira 'cause you're brave, yeah you're fearless and you're beautiful"?

Answer: Fifth Harmony

Fifth Harmony was a popular girl group in the early to mid 2000s. The quoted song is, "Brave Honest Beautiful" ft. Megan Trainor.
2. "Band-aids don't fix bullet holes you say sorry just for show if you live like that, you live with ghosts," are the lyrics to a song sung by which artist?

Answer: Taylor Swift

Taylor Swift is a singer-songwriter. She was raised in Pennsylvania and moved to Nashville to pursue her career. The song above is "Bad Blood."
3. A judge on the television show "The Voice," and his band sang a song titled "Animals". Which band?

Answer: Maroon 5

Maroon 5 consists of Adam Levine, Jesse Carmichael, Mickey Madden, Matt Flynn, James Valentine, PJ Morton. They are an American rock pop band that was originally from Los Angles, California. Adam Levine is a judge on the TV show "The Voice."
4. Which male English singer sang a song with these lyrics, "The love is a blaze I saw flames from the side of the stage and the fire brigade comes in a couple of days"?

Answer: Ed Sheeran

Ed Sheeran is a musician and a singer-songwriter from West Yorkshire. The song above is titled "Sing."
5. "Everybody's trying to be a billionaire but every time I look at you I just don't care," are the lyrics to a song sung by which band?

Answer: The Vamps

Connor Ball, Tristan Evans, James McVey, and Brad Simpson are the members of the Vamps. They were discovered late in 2012 on YouTube. The song above is "Somebody To You" ft. Demi Lovato.
6. Who sings the song "Fire Starter"?

Answer: Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato is Demi's real name. Her career was started in 2008 when she was on "Barney and Friends."
7. Who sang a song with these lyrics, "Boy, look at me in my face tell me that you're not just about this bass"?

Answer: Meghan Trainor

Meghan Elizabeth Trainor is an American singer-songwriter. The quoted song above is "Lips Are Movin."
8. "I turn my chin music up and I'm puffing my chest," are the lyrics to which artist's song?

Answer: Nick Jonas

Nicholas Jerry Jonas is Nick's full name. His career started at the age of seven when he began performing on Broadway. The song above is "Jealous."
9. Who sang a song with these lyrics in the chorus, "Some legends are told some turn to dust or to gold"?

Answer: Fall Out Boy

Fall Out Boy consists of Patrick Stump, Pete Wentz, Joe Trohman, and Andy Hurley. They are a rock band from Wilmette, Illinois. The song above is "Centuries."
10. Who sang the song "Fancy" ft. Charli XCX?

Answer: Iggy Azalea

Amethyst Amelia Kelly is Iggy Azalea's real name. She is a female rapper, model, and songwriter.
Source: Author mistersun101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us