FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do You Know RL Stine
Quiz about Do You Know RL Stine

Do You Know R.L. Stine? Trivia Quiz


A quiz on the best author for kids and teens!

A multiple-choice quiz by Horror_Babe. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. People Q-S

Author
Horror_Babe
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
14,842
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
8 / 15
Plays
748
- -
Question 1 of 15
1. What did R.L. Stine want to become when he was a child? Hint


Question 2 of 15
2. What is R.L Stine's real name? Hint


Question 3 of 15
3. Which of these series didn't R.L. Stine write or create? Hint


Question 4 of 15
4. What is the only green thing R.L. Stine eats? Hint


Question 5 of 15
5. Why doesn't R.L. Stine like to go to scary movies? Hint


Question 6 of 15
6. Which of these things is R.L. Stine said to be terrible at? Hint


Question 7 of 15
7. What is a question that people often ask R.L. Stine? Hint


Question 8 of 15
8. What is R.L. Stine's little brother's name? Hint


Question 9 of 15
9. What did R.L. Stine try to do every day when he was a teenager? Hint


Question 10 of 15
10. What was one of the magazines R.L. Stine wrote for about? Hint


Question 11 of 15
11. In what year did R.L. Stine write his first book? Hint


Question 12 of 15
12. What was R.L. Stine's first book? Hint


Question 13 of 15
13. Which letter has special significance for R.L. Stine? Hint


Question 14 of 15
14. Does R.L. Stine believe in ghosts?


Question 15 of 15
15. Which of these names has R.L. Stine used as a name on his books? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What did R.L. Stine want to become when he was a child?

Answer: cartoonist

2. What is R.L Stine's real name?

Answer: Robert Lawrence

For those of you who don't know, Brian Warner is Marilyn Manson's real name.
3. Which of these series didn't R.L. Stine write or create?

Answer: Shivers

4. What is the only green thing R.L. Stine eats?

Answer: mint chocolate chip ice cream

5. Why doesn't R.L. Stine like to go to scary movies?

Answer: he laughs

6. Which of these things is R.L. Stine said to be terrible at?

Answer: remembering things

7. What is a question that people often ask R.L. Stine?

Answer: Why are there no birds in Fear Street woods?

8. What is R.L. Stine's little brother's name?

Answer: Bill

9. What did R.L. Stine try to do every day when he was a teenager?

Answer: write

10. What was one of the magazines R.L. Stine wrote for about?

Answer: soft drinks

11. In what year did R.L. Stine write his first book?

Answer: 1986

12. What was R.L. Stine's first book?

Answer: Blind Date

13. Which letter has special significance for R.L. Stine?

Answer: M

He says that a lot of the characters in his stories have names that start with M. I don't notice this.
14. Does R.L. Stine believe in ghosts?

Answer: No

I thought he would. I was kind of disappointed when I learned that he didn't.
15. Which of these names has R.L. Stine used as a name on his books?

Answer: Eric Affabee

Source: Author Horror_Babe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us