FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Obnoxious and Irritating
Quiz about Obnoxious and Irritating

Obnoxious and Irritating! Trivia Quiz


People who have had their 15 minutes of fame - some longer! - as well as made a few $$ being obnoxious and irritating.

A multiple-choice quiz by wjames. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Mixed People
  8. »
  9. 15 Minutes of Fame

Author
wjames
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
367,873
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
794
Last 3 plays: Guest 99 (7/10), Alison4 (6/10), Guest 73 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. This American comedian's trademarks are his loud, annoying voice and squinting eyes. He was the voice of the Aflac Duck until he was fired in 2011 for making distasteful jokes soon after the Japanese tsunami. Who is this annoying entertainer? Hint


Question 2 of 10
2. Which type of fruit is "annoying" and has a web series and spin-off TV show, video games and merchandise? Hint


Question 3 of 10
3. This American actress had a successful TV sitcom, but angered many by her televised singing and antics before a large outdoor audience in 1990. Which annoying and obnoxious celebrity is this? Hint


Question 4 of 10
4. This powerful American businessman is known for his fashion model wives, his involvement in World Wrestling Entertainment and has a star on the Hollywood Walk of Fame. Which prominent businessman is this? Hint


Question 5 of 10
5. This outspoken Londoner literally started at the bottom, in the mail room of EMI Music Publishing where his dad was an executive. He became a talent scout and then world famous for taking his search for talent to multiple television shows based in the US and UK. Who is this celebrity? Hint


Question 6 of 10
6. First appearing on the TLC television show "Toddlers & Tiaras", six-year-old Alana Thompson won her own reality TV show featuring her entire family and their life in rural Georgia. How is Alana better known? Hint


Question 7 of 10
7. #1 on Buzz Feed's list of most annoying celebrities of 2013, which Canadian teen heartthrob was the first artist ever to have seven numbers from his debut album chart on the "Billboard Hot 100" list? Hint


Question 8 of 10
8. After resigning from the third season of the UK version of "The Apprentice", this outspoken person continued her diatribe on other reality TV shows, as a columnist for British tabloids and even at the UK Meteorological Office. Hint


Question 9 of 10
9. Which celebrity rocketed to fame after a private sex tape was released, and was the highest paid reality TV personality in 2013? Hint


Question 10 of 10
10. After early success in popular "G" rated movies, this star has since been known for drug use and frequent bouts of rehabilitation and jail time. Her low-budget 2013 film, "The Canyons", paid her only $100 per day. Who is this troubled celebrity? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : Guest 99: 7/10
May 17 2024 : Alison4: 6/10
May 11 2024 : Guest 73: 5/10
May 08 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 01 2024 : toddruby96: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This American comedian's trademarks are his loud, annoying voice and squinting eyes. He was the voice of the Aflac Duck until he was fired in 2011 for making distasteful jokes soon after the Japanese tsunami. Who is this annoying entertainer?

Answer: Gilbert Gottfried

Gilbert Gottfried's most memorable voice work was as the parrot Iago in the 1992 Disney movie "Aladdin". The tsunami jokes weren't his first instance of "too soon" attempts at comedy: three weeks after the attacks of 9/11 he was roundly booed by a New York audience after saying he had intended to catch a plane to the event but "it had to stop at the Empire State Building first."
2. Which type of fruit is "annoying" and has a web series and spin-off TV show, video games and merchandise?

Answer: Orange

Annoying Orange was created by film student Dane Boedigheimer in 2009 as a YouTube video. Intending to make only the one video, Boedigheimer was overwhelmed with fan requests for more and shortly created the Annoying Orange YouTube channel; since then he has posted 2-3 Annoying Orange videos per week.
3. This American actress had a successful TV sitcom, but angered many by her televised singing and antics before a large outdoor audience in 1990. Which annoying and obnoxious celebrity is this?

Answer: Roseanne Barr

"Roseanne" was reportedly a semi-autobiographical portrayal of Roseanne Barr's life as a "domestic goddess". The show ran for nine seasons and for the last two, Roseanne was the second-highest paid woman in show business after Oprah Winfrey. Her screeching rendition of the National Anthem at a 1990 baseball game, along with her spitting and crotch-grabbing afterwards, offended many.
4. This powerful American businessman is known for his fashion model wives, his involvement in World Wrestling Entertainment and has a star on the Hollywood Walk of Fame. Which prominent businessman is this?

Answer: Donald Trump

The Donald is a shameless self-promoter, putting his name on his dad's business, the skyscrapers that he is fond of erecting and on three beautiful wives. His Hollywood star is for his TV "reality" series "The Apprentice".
5. This outspoken Londoner literally started at the bottom, in the mail room of EMI Music Publishing where his dad was an executive. He became a talent scout and then world famous for taking his search for talent to multiple television shows based in the US and UK. Who is this celebrity?

Answer: Simon Cowell

Simon Cowell was the controversial and outspoken judge on the wildly popular "American Idol". His other shows include "Britain's Got Talent", "Pop Idol" and "The X Factor".
6. First appearing on the TLC television show "Toddlers & Tiaras", six-year-old Alana Thompson won her own reality TV show featuring her entire family and their life in rural Georgia. How is Alana better known?

Answer: Honey Boo Boo

"Here Comes Honey Boo Boo" premiered in 2012 when the star was six. Her family are all engaged in her "career" as a beauty pageant toddler, while showcasing their rural lifestyle on this popular TV show.
7. #1 on Buzz Feed's list of most annoying celebrities of 2013, which Canadian teen heartthrob was the first artist ever to have seven numbers from his debut album chart on the "Billboard Hot 100" list?

Answer: Justin Bieber

Justin Bieber was discovered in 2007 through his work on YouTube and other social media sites. He rocketed to success with his first album in 2009. Many brushes with the law and other shenanigans have him solidly at the top of almost every "most annoying" list since 2013.
8. After resigning from the third season of the UK version of "The Apprentice", this outspoken person continued her diatribe on other reality TV shows, as a columnist for British tabloids and even at the UK Meteorological Office.

Answer: Katie Hopkins

Katie Hopkins was a 2006 contestant on the UK "The Apprentice" show, but resigned in the next-to-last week. Her comments on overweight people, children's names, her fellow contestants and people of lower economic classes haven't won her many friends. She ran for election as an MEP in 2010 and won 0.6% of the votes.
9. Which celebrity rocketed to fame after a private sex tape was released, and was the highest paid reality TV personality in 2013?

Answer: Kim Kardashian

Kim Karashian earned over $6 million in 2013 for her "work" on TV and social media. "Keeping Up With The Kardashians" has been running on the E! network since 2007, and has spun-off other similar shows of equal worth.
10. After early success in popular "G" rated movies, this star has since been known for drug use and frequent bouts of rehabilitation and jail time. Her low-budget 2013 film, "The Canyons", paid her only $100 per day. Who is this troubled celebrity?

Answer: Lindsay Lohan

Lindsay Lohan began her career at the age of 3 and hit it big by 12 with a string of popular and profitable Disney movies. A DUI arrest at 21 began a long struggle with addiction, rehab and jail time.
Source: Author wjames

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us