FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The British Royal Family
Quiz about The British Royal Family

The British Royal Family Trivia Quiz


How well do you know the British royal family? Let's see... Best of luck!

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. House of Windsor
  8. »
  9. Elizabeth II

Author
Bronte
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,132
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
11554
Last 3 plays: Guest 73 (8/10), Guest 73 (5/10), kaykaypm (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What's the name of Queen Elizabeth II's oldest son? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the Queen Elizabeth II's second oldest son? Hint


Question 3 of 10
3. Who's the oldest grand-daughter of Queen Elizabeth II? Hint


Question 4 of 10
4. Who's the youngest son of Queen Elizabeth II? Hint


Question 5 of 10
5. To whom is the youngest son of Queen Elizabeth II married? Hint


Question 6 of 10
6. Who's the only daughter of Queen Elizabeth II? Hint


Question 7 of 10
7. Prior to the death of Queen Elizabeth II, who was second in line to the throne? Hint


Question 8 of 10
8. Who's the oldest grandchild of Queen Elizabeth II? Hint


Question 9 of 10
9. Who was Queen Elizabeth II's husband? Hint


Question 10 of 10
10. When the Queen Mother died in 2002, who was the youngest grandchild of Queen Elizabeth II? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 18 2024 : Guest 73: 8/10
Jul 18 2024 : Guest 73: 5/10
Jul 17 2024 : kaykaypm: 7/10
Jul 13 2024 : Guest 85: 7/10
Jul 13 2024 : lethisen250582: 5/10
Jul 04 2024 : Guest 5: 10/10
Jul 03 2024 : shorthumbz: 10/10
Jun 30 2024 : pughmv: 9/10
Jun 24 2024 : Guest 75: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's the name of Queen Elizabeth II's oldest son?

Answer: Charles

2. Who is the Queen Elizabeth II's second oldest son?

Answer: Andrew

3. Who's the oldest grand-daughter of Queen Elizabeth II?

Answer: Zara Phillips

Zara is the daughter of Princess Anne and her ex-husband, Captain Mark Phillips.
4. Who's the youngest son of Queen Elizabeth II?

Answer: Prince Edward

5. To whom is the youngest son of Queen Elizabeth II married?

Answer: Sophie Rhys-Jones

They married in June 1999, at Windsor.
6. Who's the only daughter of Queen Elizabeth II?

Answer: Princess Anne

7. Prior to the death of Queen Elizabeth II, who was second in line to the throne?

Answer: Prince William

Charles was first in line, followed by William, then Harry, then Andrew.
8. Who's the oldest grandchild of Queen Elizabeth II?

Answer: Peter Phillips

Peter Phillips is the older brother of Zara, and the son of Princess Anne and Captain Mark Phillips.
9. Who was Queen Elizabeth II's husband?

Answer: Prince Philip

He was also known as the Duke of Edinburgh.
10. When the Queen Mother died in 2002, who was the youngest grandchild of Queen Elizabeth II?

Answer: Princess Eugenie

She's the younger sister of Beatrice, and the daughter of Prince Andrew and Sarah Ferguson.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Snowman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us