FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Andre Agassi
Quiz about Andre Agassi

Andre Agassi Trivia Quiz


Knowledge of Andre Agassi and his career.

A multiple-choice quiz by hannahclarence. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Tennis
  8. »
  9. Tennis Players

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
34,263
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1940
- -
Question 1 of 10
1. How old was Agassi when he won his first Grand Slam title? Hint


Question 2 of 10
2. Which country is Andre's father originally from? Hint


Question 3 of 10
3. What is Andre's brother's name? Hint


Question 4 of 10
4. Who was Agassi's coach in March 2001? Hint


Question 5 of 10
5. Who did Agassi beat to claim his one and only Wimbledon title (as at March 2001)? Hint


Question 6 of 10
6. How old was Agassi when he first played the senior event at Wimbledon? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Agassi beat to win the French Open in 1999? Hint


Question 8 of 10
8. Supposedly, how tall is Andre? Hint


Question 9 of 10
9. In which order did Agassi win the Grand Slam tournaments? Hint


Question 10 of 10
10. Who was Andre's girlfriend when he won Wimbledon in 1992? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 11 2024 : Guest 208: 5/10
May 04 2024 : Linda_Arizona: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How old was Agassi when he won his first Grand Slam title?

Answer: 22

This was at Wimbledon, in 1992.
2. Which country is Andre's father originally from?

Answer: Iran

3. What is Andre's brother's name?

Answer: Phil

Sometimes a spectator at Andre's matches.
4. Who was Agassi's coach in March 2001?

Answer: Brad Gilbert

He's been his coach for a number of years now.
5. Who did Agassi beat to claim his one and only Wimbledon title (as at March 2001)?

Answer: Ivanisevic

In 5 thrilling sets - upon winning Agassi lay on the ground in disbelief.
6. How old was Agassi when he first played the senior event at Wimbledon?

Answer: 17

He lost to Henri Leconte (in 1987), and didn't play at Wimbledon again until 1991.
7. Who did Agassi beat to win the French Open in 1999?

Answer: Medvedev

Agassi came back from two sets down to win the match.
8. Supposedly, how tall is Andre?

Answer: 5ft 11in

Not especially tall for today's standards.
9. In which order did Agassi win the Grand Slam tournaments?

Answer: Wimbledon, U.S., Australian, French

He finally won the French in 1999, thus completing the set.
10. Who was Andre's girlfriend when he won Wimbledon in 1992?

Answer: Wendy Stewart

He is now with Steffi Graf.
Source: Author hannahclarence

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Patrick Rafter Tough
2. Martina Navratilova Average
3. Mark Philippoussis Average
4. Kim Clijsters Average
5. Andy Murray Tough
6. Justine Henin Average
7. The Career of Cara Black Average
8. Bjorn This Way Average
9. Lindsay Davenport Average
10. Alicia Molik Average
11. Marat Safin Tough
12. Novak Djokovic: Life and Tennis Average

6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us