FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Boston Celtics 200304
Quiz about Boston Celtics 200304

Boston Celtics 2003-04 Trivia Quiz


This is a quiz about the Boston Celtics players in the 2003-04 season.

A multiple-choice quiz by Uldude02. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Boston Celtics

Author
Uldude02
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
179,993
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1238
- -
Question 1 of 10
1. Which center played college at Pittsburgh and graduated in 1999, whose number was #30? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the captain of the Boston Celtics? Hint


Question 3 of 10
3. Doc Rivers was the head coach of the Boston Celtics.


Question 4 of 10
4. Who was a guard who graduated from South Florida in 1996, and whose number was #7? Hint


Question 5 of 10
5. Which forward who graduated from Georgia in 2001 wore the jersey #20? Hint


Question 6 of 10
6. Which guard from UNLV was a rookie and wore jersey #11? Hint


Question 7 of 10
7. Which forward graduated from Kentucky in 1996, and whose jersey number was #0? Hint


Question 8 of 10
8. Which forward/center graduated from Kansas in 1998, and whose jersey number was #45? Hint


Question 9 of 10
9. Which forward-guard from Czech Republic wore the jersey of #44? Hint


Question 10 of 10
10. How many players did the Celtics have on their playoff roster? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which center played college at Pittsburgh and graduated in 1999, whose number was #30?

Answer: Mark Blount

Blount was the starting center for the Celtics. He had a tremendous year with 843 points in the year, and he had 75 assists.
2. Who was the captain of the Boston Celtics?

Answer: Paul Pierce

Paul Pierce was a all-star guard who graduated in 1999 from Kansas.
3. Doc Rivers was the head coach of the Boston Celtics.

Answer: False

Doc Rivers was fired from the Orlando Magic, and signed with Boston after the season 03-04 season ended.
4. Who was a guard who graduated from South Florida in 1996, and whose number was #7?

Answer: Chucky Atkins

Atkins started the year at Detroit but then was traded to the Celtics. In the whole season he had 538 points and 223 assists.
5. Which forward who graduated from Georgia in 2001 wore the jersey #20?

Answer: Jumaine Jones

Jones finished the year with 93 points and 12 assists. His highest points per game in the 2003-2004 season, was 10 against the 76ers.
6. Which guard from UNLV was a rookie and wore jersey #11?

Answer: Marcus Banks

Banks had 480 points in his rookie year and he also had 175 assists. His most points in a game for the year was 28 against the Atlanta Hawks.
7. Which forward graduated from Kentucky in 1996, and whose jersey number was #0?

Answer: Walter McCarty

McCarty had 605 points and 124 assists. His most points in game was 21 against the Houston Rockets.
8. Which forward/center graduated from Kansas in 1998, and whose jersey number was #45?

Answer: Raef LaFrentz

LaFrentz did not play during the playoffs. He had 132 points in the 2003-2004 season, and had 24 assists.
9. Which forward-guard from Czech Republic wore the jersey of #44?

Answer: Jiri Welsch

Welsch avereged 9.2 points per game and scored 807 the whole year and 210 assists. His most points in a game was 22 against the 76ers.
10. How many players did the Celtics have on their playoff roster?

Answer: 12

Three players did not play. They were Raef LaFrentz, Kendrick Perkins, and Ernest Brown.
Source: Author Uldude02

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Celtic Fanatics Average
2. Boston Celtics Average
3. Boston Celtics Average
4. Boston Celtics Average
5. Team History: Boston Celtics Tough
6. Boston Celtics Franchise History Tough
7. Boston Celtics 2002-03 Difficult
8. Celtics 1980s Playoffs Difficult
9. Celtics Championship Season: 2007-08 Difficult
10. Boston Celtics History Impossible
11. Team Nicknames Very Easy
12. NBA at 75: The Teams Very Easy

5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us