FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Florida Professional Sports Teams
Quiz about Florida Professional Sports Teams

Florida Professional Sports Teams Quiz


This is a simple quiz on professional sports teams in Florida. Can you match the city and sport and team name?

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. USA
  8. »
  9. USA by Locality

Author
Sarah606
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
135,246
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2396
- -
Question 1 of 10
1. The Tampa Bay Buccaneers play what sport? Hint


Question 2 of 10
2. Which city do the Magic play in?

Answer: (One Word Only)
Question 3 of 10
3. Jacksonville, Florida has a pro football team. What is the nickname? Hint


Question 4 of 10
4. What sport do the Miami Marlins play? Hint


Question 5 of 10
5. Which sport do the Florida Panthers play? Hint


Question 6 of 10
6. The Orlando Predators and the Tampa Bay Storm are Major League Soccer teams.


Question 7 of 10
7. What league does the Miami Heat play in? Hint


Question 8 of 10
8. Florida used to have two WNBA teams, one in Miami and one in Orlando. Do you remember their names? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Tampa Bay's MLB team? Hint


Question 10 of 10
10. What city do the Dolphins play in?

Answer: (One Word Only - NFL)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The Tampa Bay Buccaneers play what sport?

Answer: NFL - football

The Tampa Bay Buccaneers won Super Bowl XXXVII for the 2002-03 season.
2. Which city do the Magic play in?

Answer: Orlando

The Orlando Magic lost to the Detroit Pistons in the first round of the 2003 playoffs.
3. Jacksonville, Florida has a pro football team. What is the nickname?

Answer: Jaguars

In 2003, the Jacksonville Jaguars drafted Byron Leftwich, a quarterback from Marshall with their first round draft pick.
4. What sport do the Miami Marlins play?

Answer: Baseball

The Marlins moved from Sun Life Stadium at the end of the 2011 season (shared with the Miami Dolphins of the NFL). In 2012 they moved to their own stadium, Marlins Park, and at the same time changed their name from Florida Marlins to Miami Marlins.
5. Which sport do the Florida Panthers play?

Answer: Hockey

Mike Keenan was the third ever coach of the Florida Panthers.
6. The Orlando Predators and the Tampa Bay Storm are Major League Soccer teams.

Answer: False

The Storm and the Predators play arena football.
7. What league does the Miami Heat play in?

Answer: NBA

The Heat are part of the National Basketball Association.
8. Florida used to have two WNBA teams, one in Miami and one in Orlando. Do you remember their names?

Answer: Sol, Miracle

The Orlando Miracle began it's franchise in 1999, and the Miami Sol started in 2000, in 2003 there were no WNBA teams in Florida.
9. What is the name of Tampa Bay's MLB team?

Answer: Rays

The Devil Rays were an expansion team in 1995. They joined major league baseball at the same time as the Arizona Diamondbacks. They later dropped the "Devil" in their name.
10. What city do the Dolphins play in?

Answer: Miami

The Miami Dolphins were the oldest NFL team in Flordia.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Hometown Heroes Easier
2. Coaches Other Gigs Easier
3. Professional Sports Logos! Average
4. Arizona Sports Average
5. Sports in Missouri Average
6. Sport in Louisiana Average
7. Sports in Massachusetts Average
8. Sport in Maryland Average
9. Sport in Wisconsin Average
10. Three Teams, One City Very Easy
11. Sport in Illinois Average
12. Sport in Nevada Average

3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us