FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Footy Quotes
Quiz about Footy Quotes

Footy Quotes Trivia Quiz


Soccer folk are supposed to let their feet do the talking. Judging by some of the quotes here, perhaps that's just as well. I'll give you the quote, you supply the answer. Even if you don't play a blinder, I hope you won't be sick as a parrot.

A multiple-choice quiz by jeffa. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Players

Author
jeffa
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
68,352
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1925
- -
Question 1 of 10
1. One of the most famous of them all: 'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.' Which manager said this? Hint


Question 2 of 10
2. 'I spent a lot of my money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered' Hint


Question 3 of 10
3. Who said: 'You can't win anything with kids.' ? Hint


Question 4 of 10
4. Who said: 'To play Holland, you have to play the Dutch.' ? Hint


Question 5 of 10
5. Which player, when asked if it would be fair to describe him as 'volatile', replied that 'Well, I can play in the centre, on the right and occasionally on the left side'? Hint


Question 6 of 10
6. 'I couldn't settle in Italy - it was like living in a foreign country.' Hint


Question 7 of 10
7. 'Only one team can win it now' Hint


Question 8 of 10
8. 'We lost because we didn't win.' Hint


Question 9 of 10
9. 'I used to go missing a lot - Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss Germany.' Hint


Question 10 of 10
10. 'Apart from their goals, Norway wouldn't have scored.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 28 2024 : Guest 82: 5/10
May 27 2024 : Saltofearth: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. One of the most famous of them all: 'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.' Which manager said this?

Answer: Bill Shankly

One of the many gems from this great former Liverpool manager.
2. 'I spent a lot of my money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered'

Answer: George Best

Even so, he still managed to be the best British footballer of all time
3. Who said: 'You can't win anything with kids.' ?

Answer: Alan Hansen

Said after a Manchester United team with several young players lost 1-3 to Aston Villa at the start of the 1995-1996 season. Unfortunately for Mr. Hansen, Man Utd, with these young players, then went on to win the League and FA Cup double.
4. Who said: 'To play Holland, you have to play the Dutch.' ?

Answer: Ruud Gullit

Gullit giving us all a geography lesson.
5. Which player, when asked if it would be fair to describe him as 'volatile', replied that 'Well, I can play in the centre, on the right and occasionally on the left side'?

Answer: David Beckham

So maybe buy a dictionary, David.
6. 'I couldn't settle in Italy - it was like living in a foreign country.'

Answer: Ian Rush

Another geography lesson.
7. 'Only one team can win it now'

Answer: Kevin Keegan

Whatever you say, Mr. Keegan.
8. 'We lost because we didn't win.'

Answer: Ronaldo

Ronaldo doing a double act with Keegan, perhaps?
9. 'I used to go missing a lot - Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss Germany.'

Answer: George Best

Another pearl from the master.
10. 'Apart from their goals, Norway wouldn't have scored.'

Answer: Terry Venables

Huh?
Source: Author jeffa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Who Am I? [1] Average
2. All Three Played There Tough
3. English Goalkeepers Average
4. 2004 Summer Transfers Average
5. International British Footballers Average
6. Brits Abroad (& an Irishman) Average
7. Who Was That? Difficult
8. Players and Their Clubs 2000-01 Very Difficult
9. He Played For Who? Very Difficult
10. Premiership 100 Club Difficult
11. One-Club Men Tough
12. England Greats: Their First Clubs [B] Average

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us