FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Good Old Arsenal
Quiz about Good Old Arsenal

Good Old Arsenal Trivia Quiz


Have a go at this AFC trivia.

A multiple-choice quiz by adampembrey. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Arsenal

Author
adampembrey
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
149,402
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
508
- -
Question 1 of 10
1. What is Thierry Henry's middle name? Hint


Question 2 of 10
2. How many major trophies did Arsenal win under George Graham? Hint


Question 3 of 10
3. On what date did Arsenal win the FA cup in 1930? Hint


Question 4 of 10
4. Arsenal once had a player named Danny le Roux?


Question 5 of 10
5. Bertie Mee became Arsenal manager in 1966. What was his previous occupation? Hint


Question 6 of 10
6. Who scored the winning goal in the 1979 FA cup final? Hint


Question 7 of 10
7. During World War II, where did Arsenal play their 'Home' games? Hint


Question 8 of 10
8. Complete this famous piece of commentary from 1989: "Thomas, charging through the midfield, Thomas..."? Hint


Question 9 of 10
9. Who made the most overall appearances, in the 2001-2002 double winning season? Hint


Question 10 of 10
10. In What year was Martin Keown born? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Thierry Henry's middle name?

Answer: Daniel

Robert Pires' middle name is Emmanuel.
2. How many major trophies did Arsenal win under George Graham?

Answer: 6

2 Leagues (1989,1991) 2 League cups (1987,1993) 1 FA cup (1993) and 1 Cup Winners Cup (1994).
3. On what date did Arsenal win the FA cup in 1930?

Answer: 26 April

Led by Herbert Chapman (manager) and Alex James (captain).
4. Arsenal once had a player named Danny le Roux?

Answer: True

A South African midfielder from the 1950's.
5. Bertie Mee became Arsenal manager in 1966. What was his previous occupation?

Answer: Physiotherapist

A choice which suprised many in Fleet street.
6. Who scored the winning goal in the 1979 FA cup final?

Answer: Alan Sunderland

In the last minute against Manchester United. Final score 3-2.
7. During World War II, where did Arsenal play their 'Home' games?

Answer: White Hart Lane

Arsenal and Spurs are fierce rivals and this ground share would not normally happen but during the war everyone had to make sacrifices.
8. Complete this famous piece of commentary from 1989: "Thomas, charging through the midfield, Thomas..."?

Answer: Its up for grabs now

The greatest moment in Arsenal's history. Needing to win by two goals in order to win the League championship, Arsenal were leading Liverpool 1-0 at Anfield. Liverpool had only lost by two goals at Anfield 9 times since 1971. Then in injury time Thomas recieves the ball heads towards goal and scores to give Arsenal the championship.
9. Who made the most overall appearances, in the 2001-2002 double winning season?

Answer: Vieira

53 starts 1 substitute appearance. Henry was second with 46 starts and 3 sub appearances.
10. In What year was Martin Keown born?

Answer: 1966

The same year as Tony Adams, and also the year that England won the World Cup.
Source: Author adampembrey

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us