FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which Hall of Fame
Quiz about Which Hall of Fame

Which Hall of Fame? Trivia Quiz


Short and sweet. I give you the name, then you select which Hall of Fame inducted the player. I hope that you have fun. :-)

A multiple-choice quiz by Nightmare. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. USA
  8. »
  9. USA by Player

Author
Nightmare
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
228,215
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1290
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: bernie73 (9/10), Guest 107 (8/10), jfarrell005 (10/10).
Question 1 of 10
1. Which Hall of Fame has George Blanda on the list? Hint


Question 2 of 10
2. Rogers Hornsby earned his spot in which Hall of Fame in 1942? Hint


Question 3 of 10
3. Known as the first 'big man' of this sport, George Mikan was inducted into which Hall of Fame? Hint


Question 4 of 10
4. Which sport recognized the great Mike Bossy? Hint


Question 5 of 10
5. Oscar Robertson earned the right to be in which Hall of Fame? Hint


Question 6 of 10
6. Which Hall of Fame inducted Jackie Slater in 2001? Hint


Question 7 of 10
7. Syd Howe played professionally from 1929-1946, mostly with Detroit. He was inducted into which Hall of Fame? Hint


Question 8 of 10
8. Which Hall of Fame took Guy Lapointe in 1993? Hint


Question 9 of 10
9. Forrest Gregg was inducted into a Hall of Fame in 1977. Which Hall of Fame was it? Hint


Question 10 of 10
10. 73 years after retiring, which Hall of Fame inducted Pud Galvin in 1965? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : bernie73: 9/10
May 17 2024 : Guest 107: 8/10
May 15 2024 : jfarrell005: 10/10
May 14 2024 : Guest 66: 8/10
May 07 2024 : Guest 136: 3/10
May 04 2024 : Buttrey: 9/10
Apr 27 2024 : Guest 24: 9/10
Apr 25 2024 : Guest 75: 9/10
Apr 20 2024 : Guest 75: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Hall of Fame has George Blanda on the list?

Answer: NFL

Blanda played professional football for 26 seasons, mostly with the Oakland Raiders. He was a quarterback and kicker. At almost 49 years of age, he finally retired in 1976.
2. Rogers Hornsby earned his spot in which Hall of Fame in 1942?

Answer: MLB

Hornsby played most of his 23 seasons with the St. Louis Cardinals. He won two batting Triple Crowns and two season MVP awards. He also hit over .400 three times in his career.
3. Known as the first 'big man' of this sport, George Mikan was inducted into which Hall of Fame?

Answer: Basketball

Mikan was inducted into the inaugural NBA Hall of Fame in 1959. He wore the infamous number 99 with the Minneapolis (later Los Angeles) Lakers.
4. Which sport recognized the great Mike Bossy?

Answer: NHL

Bossy played with the New York Islanders in the 1980s, and helped the team to four Stanley Cups. He was the second player in history to score 50 goals in 50 games during the 1980-81 season, second to Maurice Richard. He was inducted in 1991.
5. Oscar Robertson earned the right to be in which Hall of Fame?

Answer: Basketball

Robertson played many seasons in the NBA with the Cincinnati Royals. He was the first player in history to average a triple-double in a season, averaging more than 10 points, 10 assists, and 10 rebounds per game.
6. Which Hall of Fame inducted Jackie Slater in 2001?

Answer: NFL

Slater was an offensive lineman and iron man. He played for an amazing 20 seasons in the NFL, all with the Rams.
7. Syd Howe played professionally from 1929-1946, mostly with Detroit. He was inducted into which Hall of Fame?

Answer: NHL

Although Canadian, Howe made his name with the Detroit Red Wings, leading them to three Stanley Cups. The NHL hall took him in 1965.
8. Which Hall of Fame took Guy Lapointe in 1993?

Answer: NHL

LaPointe saw action in the NHL with the Montreal Canadiens, St. Louis Blues and Boston Bruins. He had six Stanley Cups to his credit.
9. Forrest Gregg was inducted into a Hall of Fame in 1977. Which Hall of Fame was it?

Answer: NFL

Gregg was an offensive lineman for 14 of his 15 seasons with the Green Bay Packers. His final season was as a Dallas Cowboy in 1971. Gregg once set an iron man record for playing in 188 consecutive games.
10. 73 years after retiring, which Hall of Fame inducted Pud Galvin in 1965?

Answer: MLB

Galvin played in four professional baseball leagues throughout his career including the National Association, National League, American Association, and the Players League. This pitcher who won 364 games, retired in 1892.
Source: Author Nightmare

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us