FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 411 On The DL Episode
Quiz about 411 On The DL Episode

411 On The DL Episode Trivia Quiz


Here are 15 questions about the fifth episode of 'Dark Angel,' 411 on the DL.

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
44,492
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
629
- -
Question 1 of 15
1. Why was Max's motorcycle impounded? Hint


Question 2 of 15
2. How much is the fine Max has to pay before the impound yard will give her bike back? Hint


Question 3 of 15
3. What did Sam call Normal? Hint


Question 4 of 15
4. What is Valerie's pet name for Logan? Hint


Question 5 of 15
5. How much does Vogelsang want for his information about Manticore? Hint


Question 6 of 15
6. Why did Normal fire Herbal? Hint


Question 7 of 15
7. How does Max get the money she needs? Hint


Question 8 of 15
8. Where does Druid tell Sam that Eagle Street is? Hint


Question 9 of 15
9. What does Max's coffee taste like? Hint


Question 10 of 15
10. What is Zack's barcode number? Hint


Question 11 of 15
11. Why can't Max get her barcode removed? Hint


Question 12 of 15
12. Who killed Vogelsang? Hint


Question 13 of 15
13. Why did Valerie drop by to see Logan? Hint


Question 14 of 15
14. What happend to Winston? Hint


Question 15 of 15
15. What did Max tell Bling she was going to go read Logan at the end of the episode?

Answer: (To comfort him)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why was Max's motorcycle impounded?

Answer: Her taillight was broken

Max was stopped by the police for a broken taillight (her taillight was fine until the cops busted it), they impounded her bike because it 'was a threat to public safety.'
2. How much is the fine Max has to pay before the impound yard will give her bike back?

Answer: {$3,000}

3. What did Sam call Normal?

Answer: Sir

Normal wasn't going to hire him until Sam asked him 'Would it be an imposition if I checked back with you, sir? I'm not afraid of hard work and I'd be grateful for an opportunity to prove myself.' Normal was so impressed that Sam called him sir, he gave him an application.
4. What is Valerie's pet name for Logan?

Answer: Loogie

'Hey, Loogie.. it's me. God, it was good seeing you. And just so you know you're the same beautiful man with the sly smile I fell in love with.'
5. How much does Vogelsang want for his information about Manticore?

Answer: {$15,000}

Vogelsang ran an ad in the personals with Max's barcode number and told her that he would sell her some information he found about Manticore for {$15,000.}
6. Why did Normal fire Herbal?

Answer: He was smoking marijuana

Normal caught Herbal smoking a marijuana cigarette in the men's room and fired him.
7. How does Max get the money she needs?

Answer: She robs the impound yard

Max breaks into the impound yard to steal back her bike and get the money she needs to buy Vogelsang's information.
8. Where does Druid tell Sam that Eagle Street is?

Answer: Across the street from Power Nipple

Sketchy tells Sam that Eagle Street is past Wurlitzer, south of North Jesus Avenue. Original Cindy tells Sam it's between Proctor and Gamble. And Druid tells him it's right across the street from Power Nipple.
9. What does Max's coffee taste like?

Answer: Goat urine

'Don't tell me you're one of those people who thinks because a rain drop fell 1 million years ago and a butterfly farted in India we're sitting here enjoying a cup of coffee that taste like goat urine.*' *edited
10. What is Zack's barcode number?

Answer: 330417291599

330417291599 is Zack's barcode, 332960073452 is Max's barcode, 331280315734 is Brin's barcode, and 331450074656 is Tinga's barcode.
11. Why can't Max get her barcode removed?

Answer: It's etched into her genetic code

She tried once, but it came back after a few weeks because it is etched into her genetic code.
12. Who killed Vogelsang?

Answer: Zack

Zack killed him because he knew to much about the X5s and Lydecker was set up on him.
13. Why did Valerie drop by to see Logan?

Answer: To get money

Her boyfriend wanted her to get {$1,000} from Logan by the end of the week.
14. What happend to Winston?

Answer: Herbal kicked him out

Winston was Herbal's girlfriend's former boyfriend, who moved in with them for a while. Herbal finally kicked him out.
15. What did Max tell Bling she was going to go read Logan at the end of the episode?

Answer: bedtime story

'I'll go over there and read him a bedtime story.' Max promises after Bling tells her that Logan is feeling very alone at the moment.
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us