FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Quiz on All Seasons of Frasier
Quiz about A Quiz on All Seasons of Frasier

A Quiz on All Seasons of "Frasier"


This quiz spans all 11 seasons of one of the greatest television shows of all time: "Frasier." How big of a fan are you?

A multiple-choice quiz by Haldir. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
Haldir
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
366,043
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
783
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 199 (8/10), Guest 86 (8/10).
Question 1 of 10
1. Throughout the show, which character is shown to have a highly acute sense of smell? Hint


Question 2 of 10
2. While on vacation with Frasier in Belize, what did Claire request that the chef add to the batter before making her pancakes? Hint


Question 3 of 10
3. What is Bulldog's apartment number? Hint


Question 4 of 10
4. How much does Martin pay for his used Winnebago? Hint


Question 5 of 10
5. What ingredient does Lilith put on top of her eggs florentine the morning after sleeping with Niles? Hint


Question 6 of 10
6. In season 5, Frasier dates an enthusiastic and eccentric artist named Caitlin, with whom he shares a passionate physical relationship. One night when Frasier visits her he learns that the space that is currently her apartment was formerly used for what? Hint


Question 7 of 10
7. What kind of dog does Roz have? Hint


Question 8 of 10
8. When Martin tells Frasier "she was a dish," which of Frasier's former girlfriends was he referring to? Hint


Question 9 of 10
9. What one kind of dance does Niles say that Maris is able to do successfully? Hint


Question 10 of 10
10. When Kirby is asked by his mother how his tutoring session with Frasier was, what does Kirby offer as a response? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 06 2024 : Guest 104: 6/10
May 24 2024 : Guest 199: 8/10
May 22 2024 : Guest 86: 8/10
May 22 2024 : LovelyLockly: 5/10
May 18 2024 : Guest 81: 6/10
May 17 2024 : Adamchiv: 6/10
May 14 2024 : Guest 35: 7/10
Apr 30 2024 : Guest 84: 6/10
Apr 18 2024 : Guest 76: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Throughout the show, which character is shown to have a highly acute sense of smell?

Answer: Niles

Niles shows off this trait when he and Frasier walk into Nervosa and Niles correctly identifies the coffee blend of the day by only smelling the air inside the shop. Also, in the episode "My Fair Frasier," Niles correctly identifies Frasier's homemade mushroom and tarragon sauce immediately after walking in the door. Martin then comments how "proud" he and their mother were that Niles has this ability.
2. While on vacation with Frasier in Belize, what did Claire request that the chef add to the batter before making her pancakes?

Answer: Crumbled bacon

In the episode "Don Juan in Hell: Part 1," Niles and Martin try the pancakes and are in awe of their deliciousness.
3. What is Bulldog's apartment number?

Answer: 333

In the episode "Bad Dog," this can be seen when Frasier visits Bulldog's place to warn him of the mental consequences of taking credit for being a hero during the attempted robbery of Nervosa, when in truth he acted like a coward.
4. How much does Martin pay for his used Winnebago?

Answer: $30,000

In the episode "A Tsar is Born," Frasier and Niles actually end up footing the bill for the used Winnebago since they assured Martin that they could get a buyer to pay $30,000 for his bear-clock statue. However, when the brothers find out that the clock was stolen from Russian royalty by an ancestor, they decide to donate it to a Russian museum, thus going back on their original promise to their father.
5. What ingredient does Lilith put on top of her eggs florentine the morning after sleeping with Niles?

Answer: Ketchup

In the episode "Room Service," Niles is quite grossed out at the idea of ketchup on eggs florentine, much to the amusement of the room service waiter, who asks if it is their first breakfast together.
6. In season 5, Frasier dates an enthusiastic and eccentric artist named Caitlin, with whom he shares a passionate physical relationship. One night when Frasier visits her he learns that the space that is currently her apartment was formerly used for what?

Answer: A day care center

In the episode "Frasier Gotta Have It," Frasier visits Caitlin's apartment and notices the meat hooks hanging from the ceiling. Caitlin mentions that she put them there as part of her converting of the space from a day care to her apartment.
7. What kind of dog does Roz have?

Answer: Dalmatian

She gets a dalmatian when her daughter Alice is a toddler, who names her Ariel - after her favorite movie: "The Little Mermaid." It is featured in more than one episode, including "The Ring Cycle."
8. When Martin tells Frasier "she was a dish," which of Frasier's former girlfriends was he referring to?

Answer: Cassandra

As heard in the episode "Shut out in Seattle: Part 1," Martin tries to convince Frasier that he should have continued dating Cassandra, rather than choosing to exclusively date Faye.
9. What one kind of dance does Niles say that Maris is able to do successfully?

Answer: The Barracuda

In the episode "Voyage of the Damned," Niles comments that Frasier's co-star aboard their cruise ship, the lounge singer Carlos "The Barracuda" Delgato, was admired by Maris, whose "fetching overbite" was perfect for the teeth clattering part of the dance.
10. When Kirby is asked by his mother how his tutoring session with Frasier was, what does Kirby offer as a response?

Answer: "Primo"

As seen in the episode "A Passing Fancy," Kirby learned William Henry Harrison was the ninth president of the United States, with a little help from Frasier.
Source: Author Haldir

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us