FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Frasier
Quiz about All About Frasier

All About "Frasier" Trivia Quiz


If you watch "Fraiser," then this should be easy.

A multiple-choice quiz by hitachi. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
hitachi
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
82,702
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7329
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 104 (10/10), Guest 90 (10/10), Guest 31 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of Frasier's first wife? Hint


Question 2 of 10
2. What is Frasier's son's name?

Answer: (One Word)
Question 3 of 10
3. What is the title of the first episode of Frasier? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Frasier live before coming home to Seattle? Hint


Question 5 of 10
5. Why does Niles finally divorce Maris? Hint


Question 6 of 10
6. Why does Bulldog Briscoe hastily quit his job (before getting it back)? Hint


Question 7 of 10
7. Why does Frasier get ostracized from Daphne's favorite pub? Hint


Question 8 of 10
8. What does Bulldog Briscoe say when he opens his show? Hint


Question 9 of 10
9. Why does Roz stop volunteering at the nursing home? Hint


Question 10 of 10
10. What does Bulldog call Frasier? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 104: 10/10
Jun 09 2024 : Guest 90: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 156: 10/10
Jun 05 2024 : Guest 199: 9/10
May 31 2024 : Guest 104: 9/10
May 29 2024 : NancyBoo: 5/10
May 24 2024 : Guest 73: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Frasier's first wife?

Answer: Nanette

Maris (Niles' wife) had an affair with their best, but final, marriage counselor. In the episode "Don Juan in Hell (2)," Nanette, Frasier's first wife, admits to running around on him. Also, we learn that Lilith (his second wife) cheated on him in the same episode where the boys find out Martin's wife (and their mother) cheated on Martin with a neighbor on a camping trip. (Jerry! Jerry! Jerry!)
2. What is Frasier's son's name?

Answer: Frederick

He lives most of the year with his mother in Boston.
3. What is the title of the first episode of Frasier?

Answer: The Good Son

Frasier is a good son for taking in his ailing father.
4. Where did Frasier live before coming home to Seattle?

Answer: Boston

The setting of the very popular show "Cheers."
5. Why does Niles finally divorce Maris?

Answer: She cheats on him with their marriage counselor

It turned out to be the best of all their marriage counselors.
6. Why does Bulldog Briscoe hastily quit his job (before getting it back)?

Answer: He overhears Frasier saying that he's about to get fired

This was a lesson for Frasier in office gossip.
7. Why does Frasier get ostracized from Daphne's favorite pub?

Answer: he makes fun of the Queen

Daphne is jealous of her space at the bar, and Frasier is trying to prove that he doesn't always have to participate in high-brow entertainment with Niles. He soon comes to his senses.
8. What does Bulldog Briscoe say when he opens his show?

Answer: "You're in the doghouse (and barks)"

He is made of pure testonterone, but has the highest rated show on the station.
9. Why does Roz stop volunteering at the nursing home?

Answer: Her patients keep dying.

Frasier, of course, encourages her to return. By the way, he is the one that breaks a blind man's ceramic mask. The blind man was played by James Earl Jones.
10. What does Bulldog call Frasier?

Answer: Doc

He usually refers to him as Doc. He also teases Frasier for being a snob.
Source: Author hitachi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us