FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Are You A Golden Girl
Quiz about Are You A Golden Girl

Are You A "Golden Girl"? Trivia Quiz


What do you get when you cross four old ladies, cheesecake and problems? One of the best comedies ever broadcast on television! Take this quiz to find out if you know these girls well enough to join their next all-night cheesecake fiasco.

A multiple-choice quiz by EChelle822. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Golden Girls

Author
EChelle822
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
175,435
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
12439
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 128 (8/10), Guest 72 (8/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Sophia married her deceased husband's ex-business partner. What was his name? Hint


Question 2 of 10
2. How long were Stan and Dorothy married? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of Sophia's nursing home? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode when Rose is tested for HIV, what letter does Sophia put on everything Rose uses?

Answer: (One Letter)
Question 5 of 10
5. Stan becomes rich.


Question 6 of 10
6. What toy animal does Stan's psychiatrist give him to get over Dorothy? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of Sophia's sister?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Dorothy once dated Stan's brother.


Question 9 of 10
9. In the episode where Rose accuses Blanche of sleeping with her husband Charlie, what does Blanche say her middle name is?

Answer: (One Word, starts with E)
Question 10 of 10
10. Dorothy has two siblings. What are their names? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 128: 8/10
Jun 18 2024 : Guest 72: 8/10
Jun 18 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 15 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 15 2024 : Guest 184: 7/10
Jun 11 2024 : Guest 69: 1/10
Jun 09 2024 : Guest 90: 7/10
Jun 09 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 08 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sophia married her deceased husband's ex-business partner. What was his name?

Answer: Max

Max and Sophia tried to open up a pizza-knish stand after they were wed. However, they realized their lifelong dream wasn't the same without Sal and Esther and the two newlyweds separated.
2. How long were Stan and Dorothy married?

Answer: 38 years

After 38 years of marriage, Stan left her for a younger woman. Dorothy later learned of many more infidelities on his part.
3. What was the name of Sophia's nursing home?

Answer: Shady Pines

Throughout all seven seasons, Sophia does her best to make Dorothy riddled with guilt for leaving her at Shady Pines after Sophia had a stroke. When we first meet Sophia, she comes to the house because Shady Pines had burned down.
4. In the episode when Rose is tested for HIV, what letter does Sophia put on everything Rose uses?

Answer: R

Rose receives a letter from the hospital where she had a blood transfusion years earlier. The letter states that Rose may have received some blood that was contaminated with the HIV virus. Rose is tested and has to wait a few days for her results. In that time, Sophia marks everything Rose uses, such as cups, with a big, black R. Sophia later comes to her senses and realizes that Rose is family through thick and thin.
5. Stan becomes rich.

Answer: True

After inventing "The Zbornie", a hot-potato opener, Stan finally makes it rich off of one of his half-baked ideas, no pun intended.
6. What toy animal does Stan's psychiatrist give him to get over Dorothy?

Answer: a monkey

The monkey is supposed to give Stan something else to obsess over instead of Dorothy.
7. What is the name of Sophia's sister?

Answer: Angela

Sophia and Angela only get along for about ten minutes before they are down each other's throat. "May your sauce never stick to your pasta!" -Angela to Sophia
8. Dorothy once dated Stan's brother.

Answer: Yes

It's true. Though it was brief, Dorothy took her chances with a second Zbornak. Ugh!
9. In the episode where Rose accuses Blanche of sleeping with her husband Charlie, what does Blanche say her middle name is?

Answer: Elizabeth

Blanche's middle name is Elizabeth which makes her initials spell BED - Blanche Elizabeth Devereaux. How ironic! In another episode, where Blanche's old nanny comes to visit, she calls her Blanche Marie.
10. Dorothy has two siblings. What are their names?

Answer: Phil and Gloria

Phil is a cross-dressing husband and Gloria is a wealthy woman living in California. Although Gloria visited from California, the audience never saw Phil.
Source: Author EChelle822

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us