FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about First Three Seasons
Quiz about First Three Seasons

First Three Seasons Trivia Quiz


Finally, you can enjoy the first three seasons of "Seinfeld" on DVD. Here is my quiz on some of those episodes.

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
anidbz17
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
202,577
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3223
Last 3 plays: Guest 194 (6/10), CKramer (10/10), Guest 101 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "The Jacket", George orders a drink with no ice.


Question 2 of 10
2. In "The Pony Remark", where was Manya an immigrant from? Hint


Question 3 of 10
3. In "The Heart Attack", Elaine interprets Jerry's scrawled note as what? Hint


Question 4 of 10
4. In "The Parking Garage", what spot does Kramer put the air conditioner in? Hint


Question 5 of 10
5. In "The Robbery", what is the one flaw in Jerry's door's lock? Hint


Question 6 of 10
6. In "The Stock Tip", Elaine offers Jerry money to rub out a couple of what? Hint


Question 7 of 10
7. In "The Cafe", what is the first score Elaine gets on the I.Q. test? Hint


Question 8 of 10
8. In "The Parking Space", what little boy finds out his dad's store is closing?

Answer: (one word, seven letters)
Question 9 of 10
9. Susan Ross appears in the third season.


Question 10 of 10
10. In the pilot, "Good News, Bad News", Laura is married.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 16 2024 : Guest 194: 6/10
Apr 15 2024 : CKramer: 10/10
Apr 12 2024 : Guest 101: 4/10
Apr 11 2024 : Guest 208: 5/10
Apr 10 2024 : Guest 99: 7/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 9/10
Apr 07 2024 : Guest 58: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 163: 8/10
Apr 03 2024 : Guest 124: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "The Jacket", George orders a drink with no ice.

Answer: True

Elaine's father, Alton Benes, gives George a strange look, then orders a drink "with plenty of ice." Lawrence Tierney played Elaine's father for the first and only time in the series.
2. In "The Pony Remark", where was Manya an immigrant from?

Answer: Poland

She mentions this after Jerry's remark. She explains that everyone had a pony in Poland. "Who figures an immigrant's gonna have a pony?"
3. In "The Heart Attack", Elaine interprets Jerry's scrawled note as what?

Answer: Don't mess with Johnny

"Johnny Carson? Did I insult Johnny Carson from the 'Tonight Show'?" Jerry asks. Elaine responds, "Did you mess with Johnny, Jerry?"
4. In "The Parking Garage", what spot does Kramer put the air conditioner in?

Answer: Purple 23

Michael Richards actually was carrying an air conditioner. He wanted it to seem realistic, like he was really struggling with the weight.
5. In "The Robbery", what is the one flaw in Jerry's door's lock?

Answer: The door must be closed

Jerry tells Kramer how he bought the best lock, and that it only had one flaw. He then shouted that for it to work, the door must be closed. Kramer had come into Jerry's apartment while Jerry was gone, but Kramer forgot to close the door, so it didn't lock. Jerry's television was stolen since the door wasn't locked.
6. In "The Stock Tip", Elaine offers Jerry money to rub out a couple of what?

Answer: Cats

Elaine's boyfriend owns cats, which she is allergic to. She offers her boyfriend an ultimatum in the end, but he takes the cats over Elaine.
7. In "The Cafe", what is the first score Elaine gets on the I.Q. test?

Answer: 85

Elaine was distracted during the test, because she took it in the Dream Cafe. Kramer first distracted her by asking if it was "statue" or "statute" of limitations. Then when he finds out Elaine is taking an I.Q. test, he goes on to ask who it's for, and why.
8. In "The Parking Space", what little boy finds out his dad's store is closing?

Answer: Matthew

Jerry doesn't know he isn't supposed to mention it and Matthew gets alarmed when he hears this.
9. Susan Ross appears in the third season.

Answer: False

Heidi Swedberg, who plays Susan Biddle Ross, does not appear until the fourth season. She first appears as an executive at NBC.
10. In the pilot, "Good News, Bad News", Laura is married.

Answer: False

"Never get engaged," Laura says as she hangs up the phone in Jerry's apartment. This episode and "Male Unbonding" are the only episodes to not start with "the".
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us