FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Golden Girls
Quiz about Golden Girls

Golden Girls Test | Television


Do you know the "Golden Girls"?

A multiple-choice quiz by goldengirlguru. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Golden Girls

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
350,939
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3782
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 98 (5/10), Guest 128 (9/10), Guest 174 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What kind of doctor did Dorothy's daughter marry? Hint


Question 2 of 10
2. What state did Dorothy grow up in? Hint


Question 3 of 10
3. What kind of car did Blanche rent, and list for sale, just to meet men? Hint


Question 4 of 10
4. What was placed inside a leather jacket that was sold at an auction? Hint


Question 5 of 10
5. Who were the guest singers at Sophia's wedding to an old friend? Hint


Question 6 of 10
6. Rose inherited a baby that turned out to be a what? Hint


Question 7 of 10
7. Why did Dorothy break up with the gym teacher that she was in love with? Hint


Question 8 of 10
8. Which one of the girls had a cousin named Sven? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of the first woman Stan married after divorcing Dorothy? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the girls was hit in the head with a baseball at a baseball game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 98: 5/10
Jun 20 2024 : Guest 128: 9/10
Jun 19 2024 : Guest 174: 4/10
Jun 18 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 15 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 15 2024 : Guest 184: 10/10
Jun 13 2024 : irishchic5: 10/10
Jun 13 2024 : Soxy71: 7/10
Jun 10 2024 : Guest 162: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What kind of doctor did Dorothy's daughter marry?

Answer: Podiatrist

Sophia had asked for a free check up, but then she was told that he was a podiatrist.
2. What state did Dorothy grow up in?

Answer: New York

Although her mother Sophia was born and raised in Sicily, Dorothy grew up in New York.
3. What kind of car did Blanche rent, and list for sale, just to meet men?

Answer: Mercedes

After Blanche's plans to hook a rich man by pretending to sell the Mercedes, Dorothy was the one who got the date with one of the men that came to see the car. After Dorothy got rid of all of the men who weren't named after an apostle, The last man left said, "I would leave too if I wasn't a teacher, and used to abuse."
4. What was placed inside a leather jacket that was sold at an auction?

Answer: A winning lottery ticket

After the girls found the winning lottery ticket at a shelter for the homeless, they decided to give the money to the shelter. They felt it was the least they could do.
5. Who were the guest singers at Sophia's wedding to an old friend?

Answer: A room of Elvis impersonators

Rose was in charge of sending invitations for Sophia's wedding, and also for the auditions that she and Blanche were having for their Elvis fan club. Rose sent the wrong invitations to the wrong people and the Elvis impersonators turned up at Sophia's wedding by mistake.
6. Rose inherited a baby that turned out to be a what?

Answer: pig

Rose inherited a pig from her uncle. The girls had to keep the pig for the remainder of its life, in order to get the large inheritance that would be paid to the person that took care of the pig.
7. Why did Dorothy break up with the gym teacher that she was in love with?

Answer: He was married

Dorothy was heartbroken when she found out that her new boyfriend was married. After trying to stay in the relationship, Dorothy decided that she wasn't cut out to be the other woman.
8. Which one of the girls had a cousin named Sven?

Answer: Rose

Sven thought he was in love with Blanche, because she used him to play a trick on her two-timing boyfriend. Blanche pretended that Sven was her boyfriend when her actual boyfriend showed up with another woman at the restaurant that Blanche and Sven were having lunch.
9. What was the name of the first woman Stan married after divorcing Dorothy?

Answer: Crissy

Chrissy called Stan, "Big Stan". Stan divorced Dorothy for the airline stewardess after 38 years of marriage.
10. Which of the girls was hit in the head with a baseball at a baseball game?

Answer: Sophia

Stan tried to cash in on Sophia's fake injury. Stan hired a shady lawyer to handle Sophia's case. Dorothy found out that Sophia was faking her injuries and took Sophia to a doctor's office where actors pretended to be handicapped. Sophia couldn't handle the guilt of pretending to be hurt, when all of these people were actually injured.

Then after Sophia told Dorothy the truth about faking her injuries, the actors let Sophia in on their joke, of pretending to be hurt.
Source: Author goldengirlguru

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us