FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hit A Sista Back
Quiz about Hit A Sista Back

'Hit A Sista Back' Trivia Quiz


This is a quiz on the nineteenth episode of 'Dark Angel' Season One.

A multiple-choice quiz by Dark Angel452. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
165,907
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
346
- -
Question 1 of 10
1. When Max called Charlie, what was he doing before the phone rang? Hint


Question 2 of 10
2. What name does Tinga use in this episode and she is know as by Charlie? Hint


Question 3 of 10
3. Who dies in this episode? Hint


Question 4 of 10
4. Charlie never finds out that Tinga is a genetically-enhanced soldier.


Question 5 of 10
5. Lydecker had a South African team tracking Max because of the implant in her. What does it say on the van they are in? Hint


Question 6 of 10
6. Who said this? "What the hell is he doing here!"? Hint


Question 7 of 10
7. "Case, if these pieces were put back together, which shape would they make?" What shape did Case choose? Hint


Question 8 of 10
8. When Lydecker showed Case his card and then put it back into his pocket, he asked Case what the number of his card was. What was the number? Hint


Question 9 of 10
9. At the end of this episode, where is Tinga? Hint


Question 10 of 10
10. What color lollipop does Case take? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Max called Charlie, what was he doing before the phone rang?

Answer: putting on Case's shoes

When Max sees the milk carton with Tinga's face on it saying that she is missing, Max calls Charlie to tell him to stop looking for her and that he is in danger he hangs the phone up on Max not believing her about Tinga.
2. What name does Tinga use in this episode and she is know as by Charlie?

Answer: Penny

3. Who dies in this episode?

Answer: Tinga

Renfo had her killed because she wanted to use her to make a hundred more like Tinga's son.
4. Charlie never finds out that Tinga is a genetically-enhanced soldier.

Answer: False

When they are in Logan's apartment Tinga tells Charlie the truth about who and what she is.
5. Lydecker had a South African team tracking Max because of the implant in her. What does it say on the van they are in?

Answer: animal control

6. Who said this? "What the hell is he doing here!"?

Answer: Tinga

Tinga says this because she sees Lydecker talking to Charlie and Case at the school.
7. "Case, if these pieces were put back together, which shape would they make?" What shape did Case choose?

Answer: D

8. When Lydecker showed Case his card and then put it back into his pocket, he asked Case what the number of his card was. What was the number?

Answer: 4128009087694573

After Case answers this question he asked for another lollipop.
9. At the end of this episode, where is Tinga?

Answer: tank full of water

10. What color lollipop does Case take?

Answer: red

Source: Author Dark Angel452

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us