FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jam Pony Ride with Pride
Quiz about Jam Pony Ride with Pride

Jam Pony: Ride with Pride Trivia Quiz


Life is tough on the streets of Seattle. Ten years after the pulse the economy is still recovering and jobs are hard to find. But it's all good, so take this quiz to see how much you know about Max's friends at Jam Pony from Season One of 'Dark Angel.'

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
55,125
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
509
- -
Question 1 of 10
1. What is Normal's favorite saying?

Answer: (Three Words)
Question 2 of 10
2. Which character was fired for using drugs? Hint


Question 3 of 10
3. Which character quit? Hint


Question 4 of 10
4. To which character did Normal give a week off, no questions asked when they requested a personal day? Hint


Question 5 of 10
5. Which character decided to take down a covert government operation with 3 of her transgenetic siblings and probably will not be back at work for some time because she was KIA?

Answer: (KIA stands for Killed In Action)
Question 6 of 10
6. Which rider was made employee of the week? Hint


Question 7 of 10
7. Which address will Herbal not deliver packages to? Hint


Question 8 of 10
8. Where was Jam Pony's slogan first seen? Hint


Question 9 of 10
9. Who did Normal try to sell Jam Pony to? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following excuses has not been given to Normal by (or for) a late employee? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Normal's favorite saying?

Answer: Bip! Bip! Bip!

Part of Original Cindy's price for helping him out in 'Art Attack' was for him to promise never to say it again.
2. Which character was fired for using drugs?

Answer: Herbal

In '411 on the DL' Normal fired Herbal for smoking a marijuana cigarette in the men's room. He then hired Sam (who was really Max's brother Zack) to take Herbal's place.
3. Which character quit?

Answer: Original Cindy

Original Cindy got a job at Meridian Insurance in 'Rising' so she quit her job at Jam Pony. When the revved-up killing machines trying to capture Max got her fired from Meridian she begged Normal for her old job back, but she is on permanent probation.
4. To which character did Normal give a week off, no questions asked when they requested a personal day?

Answer: Max

After Max went into heat in 'Meow' she wisely decided it would be safer to lock herself in her apartment to keep from doing anything she'd regret. Unfortunately when she went to ask Normal for a personal day, her hormones went into overdrive and Original Cindy had to pull Max of an astonished Normal, who granted Max's request with a week off.
5. Which character decided to take down a covert government operation with 3 of her transgenetic siblings and probably will not be back at work for some time because she was KIA?

Answer: Max

After she recovered from her condition in 'Meow' Max decided to make the most of her time off by taking out the black helicopter operation that was trying to hunt her down. So in the season finale '...And Jesus Brought a Casserole Max, Logan, Lydecker, and three of her fellow fugitives blew up Manticore's DNA lab destroying it's ability to create a new generations of soldiers. Unfortunately Max was killed by her X7 clone as she was making her escape.
6. Which rider was made employee of the week?

Answer: Herbal

In 'Cold Comfort' Normal made Herbal the Employee of the week to impress Mr. Sivapathasundaram. Herbal reciprocated by brewing a cup of coffee laced with chocolate Ex-Lax for Normal to get him out of the way when Mr. Sivapathasundaram showed up.
7. Which address will Herbal not deliver packages to?

Answer: 46 Euclid

Herbal refuses to deliver packages to 46 Euclid because he objects to the contents of the packages. (17495 Euclid was where Sonrisa was keeping Sophy in the 'Pilot'. 4711 Kings Road is the adress of Normal's ex-girlfriend from the episode 'Out.' 1535 Eagle Street is the address that Sam had trouble finding in '411 on the DL.')
8. Where was Jam Pony's slogan first seen?

Answer: On Normal's Safety Jerkin

Normal's Safety Jerkin appeared in 'Cold Comfort' the sixth episode of Season One. The graffiti showed up in 'Out' the eighth episode of Season One. Neither Max's hat or the application visibly displayed the slogan.
9. Who did Normal try to sell Jam Pony to?

Answer: Mr. Sivapathasundaram

Mr. Gurmook Sivapathasundaram from Bangalor, India in the 'Cold Comfort' episode.
10. Which of the following excuses has not been given to Normal by (or for) a late employee?

Answer: Abducted by aliens

Surprisingly no one has used the abducted by aliens excuse with Normal. Sketchy used the witchcraft one on Max's behalf in 'Flushed'. Max told Normal she overslept in the same episode. And the amateur brain surgery excuse is from 'Rising' when she showed up for work after rescuing Original Cindy with her eyes still bloodshot.
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us