FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Memories Of Dallas Pt 6
Quiz about My Memories Of Dallas Pt 6

My Memories Of "Dallas" Pt. 6 Trivia Quiz


These questions are taken from seasons 10 and 11 of the show.

A multiple-choice quiz by Gamemaster1967. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dallas

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
192,349
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1553
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (9/10), Guest 82 (10/10), Guest 68 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. In season 11, Clayton becomes restless and begins an involvement with a lady named ___
____.
Hint


Question 2 of 10
2. After Jenna marries Ray, Charlie begins to push her luck. She starts dating a boy played by newcomer Brad Pitt. What was this boy's name? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these women does Bobby NOT spend time with after Pam leaves him in season 11? Hint


Question 4 of 10
4. Nicholas Pearce's real name turned out to be _____
______.
Hint


Question 5 of 10
5. Who is the man JR hired to bomb middle eastern oil fields? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Donna marry after she and Ray divorced in season 10? Hint


Question 7 of 10
7. Jenna named the baby boy she had with Bobby after her father, Lucas Wade. What did Donna name the baby girl she had with Ray? Hint


Question 8 of 10
8. What does JR do when he finds out Clayton is co-owner of Southfork in season 11? Hint


Question 9 of 10
9. In season 11, JR attempts to gain control of WestStar Oil. He uses the CEO's wife Kimberly to do this. Who is the current CEO of WestStar during this time frame? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these people dies in the season 11 finale? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 173: 9/10
Jul 04 2024 : Guest 82: 10/10
Jul 02 2024 : Guest 68: 5/10
Jun 22 2024 : Guest 60: 9/10
Jun 19 2024 : Guest 174: 10/10
Jun 18 2024 : Guest 156: 9/10
Jun 15 2024 : bernie73: 2/10
Jun 11 2024 : Guest 50: 9/10
Jun 01 2024 : Guest 172: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In season 11, Clayton becomes restless and begins an involvement with a lady named ___ ____.

Answer: Laurel Ellis

Annabel Schofield played Laurel, the tree sculptor, throughout season 11. She and Clayton form a quick attachment after Clayton buys a portrait of her from a man named David Shulton.
2. After Jenna marries Ray, Charlie begins to push her luck. She starts dating a boy played by newcomer Brad Pitt. What was this boy's name?

Answer: Randy

Brad guest starred in 4 episodes that season (1987 and 1988). He was also in the movie "Less Than Zero" and on an episode of "21 Jumpstreet" in that same time frame. Ray caught Charlie and Randy getting a little carried away, romantically speaking, in the barn one day, and forbid her to ever see him again.
3. Which of these women does Bobby NOT spend time with after Pam leaves him in season 11?

Answer: Connie Hall

Connie is the women who becomes obsessed with Ray. After Jenna and Charlie leave for Switzerland, Ray comes across Connie on the side of the road. She is stranded and needs a ride to call an auto club. Ray allows Connie to work her way into his life while Jenna is away.

He sleeps with her and then wants her to just go away. She doesn't take it very well. Canada native Michele Scarabelli plays the stalker like Connie. She had a small role in season 2 of "Dawson's Creek" when she played Abby Morgan's bereaved mother.
4. Nicholas Pearce's real name turned out to be _____ ______.

Answer: Joey Lombardi

Nicholas' father turned state's evidence against the mob many years ago, and they had joined the Witness Protection program. April Stevens got herself into a bit of snit trying to uncover the mystery. This alerted "the family" that the Lombardi family may still be alive. Both Nicholas and April were taken hostage for a time, but Nicholas was able to convince them his parents had died in an auto accident.
5. Who is the man JR hired to bomb middle eastern oil fields?

Answer: B.D. Calhoun

When JR realized that the CIA was onto him he decided he wanted to cancel his association with Mr. Calhoun. Hunter Von Leer played the free lance mercenary in season 10.
6. Who did Donna marry after she and Ray divorced in season 10?

Answer: Senator Andrew Dowling

Senator Andrew Dowling was played by Jim McMullan. McMullan portrayed Dr. Terry McDaniel on the TV show "Ben Casey". He also had some guest spots on "Baywatch", "MacGyver" and "High Tide" in the 1990s. Ray wed Jenna not long after Donna and Senator Dowling tied the knot.
7. Jenna named the baby boy she had with Bobby after her father, Lucas Wade. What did Donna name the baby girl she had with Ray?

Answer: Margaret

Even though she and Ray were divorcing she still named the baby after his mother. This was in the episode "War and Peace" from season 10. If you were thinking Margaret was Ray's aunt, you are remembering Cliff and Pam's Aunt Maggie. She raised the two after their mother abandoned them with Digger.
8. What does JR do when he finds out Clayton is co-owner of Southfork in season 11?

Answer: moves out

JR decides to move out. Before this, he'd already hidden John Ross in a school so that Sue Ellen cannot find him. So, JR goes there to tell his son that they will no longer be living on Southfork once the custody issue is settled.
9. In season 11, JR attempts to gain control of WestStar Oil. He uses the CEO's wife Kimberly to do this. Who is the current CEO of WestStar during this time frame?

Answer: Wilson Cryder

Wilson took over after Jeremy stepped down. At the very end of the season, after much back stab and intrigue, Wendell is back as the head of the company. After JR uses and discards Kimberly Cryder, she teams up with a revenge driven Sue Ellen and they foil JR's attempt to get his hands on WestStar. But, as always, JR has a trump card for Wendell.
10. Which of these people dies in the season 11 finale?

Answer: Nicholas Pearce

Pamela never dies. She is in an auto accident and badly burned at the end of season 10, but she does not die. She leaves Bobby and Christopher in season 11, as she knows she can never be close to what she was. Nicholas dies in a fall from JR's condo balcony.

He and JR are fighting because JR will not tell Sue Ellen where he has hidden John Ross. JR has a gun and it does fire, but neither man was injured in that gunshot. After the struggle with JR, Nicholas goes over the balcony and falls several stories. Sue Ellen then picks up the discarded gun and fires several bullets into JR.
Source: Author Gamemaster1967

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us