FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Other Story Lines of the GG
Quiz about Other Story Lines of the GG

Other Story Lines of the GG Trivia Quiz


I'll give you the story line of an episode and you tell me what the other one was.

A multiple-choice quiz by browndog. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Golden Girls

Author
browndog
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
136,766
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4732
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 128 (5/10), Guest 173 (7/10), adam36 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode where Big Daddy dies, what else is going on with the girls? Hint


Question 2 of 10
2. In an attempt to sell it to Rose, Blanche loans her car to her and it gets stolen. What else happens in this episode? Hint


Question 3 of 10
3. Dorothy and Rose decide that they are capable of fixing the bathroom without the help of a man. Speaking of men, what is Blanche up to in this episode? Hint


Question 4 of 10
4. The annual "Best Friends of the Friends of Good Health" Award banquet has come again and the girls are all fighting about who will win. What else are they doing? Hint


Question 5 of 10
5. In an attempt to get rid of their clutter the girls hold a yard sale. Who comes to visit in this episode? Hint


Question 6 of 10
6. Blanche is at again, this time she thinks she's pregnant. What else is happening? Hint


Question 7 of 10
7. Dorothy can't find work so she takes a job at the museum with Blanche. What is Rose doing in this episode? Hint


Question 8 of 10
8. The city of Miami wants to widen their street which would involve cutting down an old tree. As they fight city hall, what else are they doing? Hint


Question 9 of 10
9. The girls are thrilled to get Patrick Vaughn to star in their local theatre production. What is Sophia doing? Hint


Question 10 of 10
10. Rose is busy caring for Count Bessie, the piano playing chicken. What else is going on in this episode? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 128: 5/10
Jun 12 2024 : Guest 173: 7/10
Jun 05 2024 : adam36: 6/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 9/10
May 20 2024 : Guest 98: 9/10
May 10 2024 : Eastcoastcaleb: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode where Big Daddy dies, what else is going on with the girls?

Answer: Rose and Sophia open the house up to tourists without a hotel room

Dorothy goes with Blanche to Atlanta for the funeral. While they are away Sophia turns the house into a hotel for tourists with no place to stay. A prized plate of Blanche's was broken so Rose made Sophia give up all the money she made to buy a new one, then Blanche smashed it as soon as she got home.
2. In an attempt to sell it to Rose, Blanche loans her car to her and it gets stolen. What else happens in this episode?

Answer: Dorothy ends her relationship with a married man

Blanche is thrilled that the car is stolen when Sophia tells her that insurance will give her the blue book price for it. She gets a new car and they cheer up heartbroken Dorothy by going for a ride together.
3. Dorothy and Rose decide that they are capable of fixing the bathroom without the help of a man. Speaking of men, what is Blanche up to in this episode?

Answer: She is engaged to Richard before realizing he wants a mother for his children more than he wants a wife

Blanche is engaged to Richard, a very rich man, when she becomes aware that she is third in his life after his work and his children. At the end of the episode the girls gather in the bathroom, they turn on the sink and the water comes out of the shower.
4. The annual "Best Friends of the Friends of Good Health" Award banquet has come again and the girls are all fighting about who will win. What else are they doing?

Answer: They are near death with horrible cases of the flu

The get so mad when they are fighting about who is going to win that they all go to the banquet, flu and all. Each of them is miserable but they continue to put on a bold face to show up the others. In the end, Sophia wins the award.
5. In an attempt to get rid of their clutter the girls hold a yard sale. Who comes to visit in this episode?

Answer: Rose's sister Lily

Lily is blind and becomes dependent on Rose during the visit. Rose is the one who force her to become independent again and learn to live with her blindness.
6. Blanche is at again, this time she thinks she's pregnant. What else is happening?

Answer: Rose, Dorothy, and Sophia are raising minks

The minks were too old for breeding but they decide to keep them. As Rose says, just because something is old doesn't mean it becomes useless. The hidden message was important since Blanche was actually going through menopause.
7. Dorothy can't find work so she takes a job at the museum with Blanche. What is Rose doing in this episode?

Answer: She takes in a stray dog against Dorothy's wishes

Dorothy said that she hated dogs so Rose had to hide him from her. As it turned out she loved them and couldn't handle losing them, so she pretended to hate them. Also, Dorothy and Blanche working together was a disaster.
8. The city of Miami wants to widen their street which would involve cutting down an old tree. As they fight city hall, what else are they doing?

Answer: Hosting the funeral for Mrs. Claxton

Mrs. Claxton owns the tree and she doesn't care if they cut it down or not. Rose tells her to "drop dead" and she does, so Sophia suggests they pay for the funeral. The only problem was she had no friends or family so no one came to the services.
9. The girls are thrilled to get Patrick Vaughn to star in their local theatre production. What is Sophia doing?

Answer: She's working at Captain Jack's Seafood Shanty

Sophia was attempting to earn extra money while Dorothy's attention was focused on Patrick Vaughn. He dated all of the girls and they changed the ending of the play to kick him out of their town.
10. Rose is busy caring for Count Bessie, the piano playing chicken. What else is going on in this episode?

Answer: Sophia and Angela are fighting about everything

Angela comes for a visit and ends up moving to Miami, but she and Sophia can't go one day without fighting. When Angela gets an apartment with Sophia's boyfriend things escalate until they find out he was cheating on her. When fried chicken showed up on the table and Count Bessie disappeared it was assumed that Angela killed her.

In the end Count Bessie had just escaped from her cage and everything was fine.
Source: Author browndog

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us