FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Quotes  Series 4
Quiz about Red Dwarf Quotes  Series 4

'Red Dwarf' Quotes - Series 4 Trivia Quiz


'Red Dwarf' quotes quiz number 4 and halfway through. Just tell me who said each quote.

A multiple-choice quiz by Milky1989. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
Milky1989
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
179,951
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2244
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 109 (10/10), Guest 86 (8/10), Guest 68 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'It's a b... It's a b... It's a small, off-duty Czechoslovakian traffic warden!' Hint


Question 2 of 10
2. 'Of course I let him go on his own! I was glad to get rid of him; he's flipped! He's got mad droid disease; he kept waving a banana in front of me and calling it a female aardvark!' Hint


Question 3 of 10
3. 'So, shall I cancel the order to find your mother?'
Hint


Question 4 of 10
4. 'Well, we had lots of duties around the ship, but I suppose our most vital responsibility was making sure the vending machines didn't run out of fun-size Crunchie Bars.' Hint


Question 5 of 10
5. 'Lister, this isn't a Scout meeting. We're not trying to win the Best-Behaved Troop flag. Gloop him.'
Hint


Question 6 of 10
6. 'Yeah! We're cookin' now! How do you want yours? Permed or blow-dried? Hint


Question 7 of 10
7. 'I'm not gonna get plastered, Rimmer, just...just nicely drunk.'
Hint


Question 8 of 10
8. 'Him and me. It would never work. I just can't stand to be near the man. To see myself so warped, so bitter, so weasely. The man's a maggot.' Hint


Question 9 of 10
9. 'I could have jammed them up his nostrils, head butted him on the nose and they could have blasted out of his ears.' Hint


Question 10 of 10
10. 'You're seriously telling me he's a transvestite?' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 29 2024 : Guest 109: 10/10
Apr 27 2024 : Guest 86: 8/10
Apr 11 2024 : Guest 68: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'It's a b... It's a b... It's a small, off-duty Czechoslovakian traffic warden!'

Answer: Kryten

This is taken from 'Camille'. Lister was teaching Kryten how to lie but he could not call a banana a female aardvark like Lister did. Kryten managed to call it a 'small, off-duty Czechoslovakian traffic warden' which was his first lie of the many to follow.
2. 'Of course I let him go on his own! I was glad to get rid of him; he's flipped! He's got mad droid disease; he kept waving a banana in front of me and calling it a female aardvark!'

Answer: Rimmer

This is from 'Camille'. Kryten had disobeyed Rimmer's orders and gone onto a planet that was about to explode because there is a million-to-one chance that there was a survivor. Lister asks Rimmer why he let him go off on his own and Rimmer responded with line above.

He actually found a survivor; Camille, who was everyone's perfect mate. Lister and Kryten's perfect mate was played by the actors' current partners.
3. 'So, shall I cancel the order to find your mother?'

Answer: Kryten

This is taken from 'DNA'. A 'hideously malformed triple-headed skeleton with putrefied flesh hanging from it' fell on Rimmer. They are telling Lister and Cat and Rimmer tells Kryten not to make him sound like 'a complete cowardly gimboid git' and that he was fine. Kryten then asks if he should 'cancel the order to find your mother'.
4. 'Well, we had lots of duties around the ship, but I suppose our most vital responsibility was making sure the vending machines didn't run out of fun-size Crunchie Bars.'

Answer: Lister

This is from 'Justice'. Lister was asked what Z Shift's most important duty on the ship was. When Lister had replied with this, Kryten, Rimmer's defence lawyer asked, 'Can you envisage a situation where the lack of honeycomb-centered chocolate bars might be the direct cause of a lethal radiation leak?', to which Lister replied, 'Not off the top of my head, no.'
5. 'Lister, this isn't a Scout meeting. We're not trying to win the Best-Behaved Troop flag. Gloop him.'

Answer: Rimmer

This is also taken from 'Justice'. Rimmer was trying to convince Lister to shoot the unarmed simulant in the back and Lister doesn't want to. Rimmer also says he 'could happily kill him if he was on the job'.
6. 'Yeah! We're cookin' now! How do you want yours? Permed or blow-dried?

Answer: Cat

This is taken from 'White Hole'. All the power on the ship was out so Lister was pedalling to operate a hairdryer by dynamo, which would heat a frying pan with an egg in it. They tried this because otherwise, they had to eat cold beans, which was hard because they had to spend twenty minutes sawing the lid off the can because all the openers are electric. Cat then suggests they get some rest.

Not for Lister though. It is Tuesday and this means it is Cat's turn on the electric blanket which Lister has to pedal to operate.
7. 'I'm not gonna get plastered, Rimmer, just...just nicely drunk.'

Answer: Lister

This is taken from 'White Hole'. Lister had to think about trigonomics of four-dimensional space and decide at what angle he should fire a thermonuclear device into the sun to knock a planet into the white hole; or as he put it, playing pool with planets.

He planned, beforehand, to drink an entire six-pack of 'wicked strength larger' and after two cans he was slurring his words. He assured Rimmer he would not 'mish'.
8. 'Him and me. It would never work. I just can't stand to be near the man. To see myself so warped, so bitter, so weasely. The man's a maggot.'

Answer: Ace

This is from 'Dimension Jump'. Ace Rimmer could not stand to see himself as Rimmer, who has been described many times as 'a complete and total smeghead'.
9. 'I could have jammed them up his nostrils, head butted him on the nose and they could have blasted out of his ears.'

Answer: Rimmer

This is from 'Meltdown'. Rimmer was telling everyone his really boring Risk story. He skipped to the interesting bit which in fact, was not as printed above like he said it might be. It was in fact, that he threw another two sixes!
10. 'You're seriously telling me he's a transvestite?'

Answer: Cat

This is from 'Meltdown'. Lister and Cat had being captured with the wax droid equivalent of Hitler and Goering. Lister told Cat that Goering was a drug addict and a transvestite. Cat inquires later, 'with those hips?'
Source: Author Milky1989

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us