FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Series IV Quotes
Quiz about Red Dwarf Series IV Quotes

"Red Dwarf" Series IV Quotes Trivia Quiz


What hijinks will the Dwarfers have meeting other species? Kryten becoming human? Rimmer being in jail?

A multiple-choice quiz by valjoedg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
valjoedg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
398,345
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
114
- -
Question 1 of 10
1. "Camille"
Rimmer: "I happen to think she's incredibly ______."
Kryten: "You do?"
Rimmer: "Certainly."
Hint


Question 2 of 10
2. "Justice"
Rimmer: "But I never got so much as a ______ late! Second degree murder? 1,000 people? I would have remembered!"
Hint


Question 3 of 10
3. "Justice"
Cat: "So what did you do?"
Lister: "Well like ______. When I was a kid back in Liverpool, we always used to go ______."
Hint


Question 4 of 10
4. "DNA"
Rimmer: "Aliens. They're probably going to return ______."
Hint


Question 5 of 10
5. "DNA"
The Cat: "What was it like, being a ______?"
Hint


Question 6 of 10
6. "DNA"
Kryten: "Well the ______ Directive 195 clearly states that in an emergency power situation a hologramatic crewmember must lay down his life in order that the living crewmembers might survive."
Hint


Question 7 of 10
7. "Dimension Jump"
Rimmer: "Dear Rimmer, we're going on a ______ holiday to that ocean planet we passed two days ago. We tried to wake you, but couldn't. See you in three days, L, K and C."
Hint


Question 8 of 10
8. "Dimension Jump"
Millie: "What are you doing at lunch time?"
Ace: "Not sure, why?"
Millie: "Because if you're not interested, I'll be in my quarters, covered in ______."
Hint


Question 9 of 10
9. "Meltdown"
Lister: "They're all just lining up in some kind of firing squad. Whoa, whoa, hang on someone's being brought out. They're tying him to a stake. It's ______."
Hint


Question 10 of 10
10. "Meltdown"
Lister: "Rimmer, what's going out there? Is that Mahatma Gandhi? What's he doing practicing hand to hand combat with a ______?"
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 5: 10/10
Apr 30 2024 : Guest 109: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Camille" Rimmer: "I happen to think she's incredibly ______." Kryten: "You do?" Rimmer: "Certainly."

Answer: Attractive

Camille was a pleasure Gelf; she was seen as others wanted to see her. Kryten saw a female version of Series 4000 Droid, Rimmer saw a female hologram, Lister saw a female in his image and Cat saw himself.
2. "Justice" Rimmer: "But I never got so much as a ______ late! Second degree murder? 1,000 people? I would have remembered!"

Answer: Library book

First Lister was cleared despite a number of petty crimes, then an unselfish Kryten and then a selfish Cat were also cleared. Rimmer waited smugly in the Justice Computer beam of light waiting to be cleared as well.
Justice Computer: "Your willful negligence in failing to reseal a drive plate resulted in the deaths of the entire crew of the Jupiter Mining Corporation vessel, The Red Dwarf."
Rimmer: "Oh that!"
3. "Justice" Cat: "So what did you do?" Lister: "Well like ______. When I was a kid back in Liverpool, we always used to go ______."

Answer: Scrumping

Lister, Rimmer, Cat and Kryten landed at the Justice Penal Ship. They were forced to equip themselves with walking boots which would allow them to roam the ship. The Justice Ship then surrounded them all with beams of light to determine if they were guilty of crimes. Cat, although selfish, was granted clearance. Kryten, living a life of total submission was granted clearance, and Lister, despite his number of petty crimes, on Earth was granted clearance. Rimmer wasn't, however; he was sentenced to 9,378 years for second degree murder due to all but one crew member dying on Red Dwarf.
4. "DNA" Rimmer: "Aliens. They're probably going to return ______."

Answer: Glenn Miller

The unknown ship was docked with Red Dwarf and was shaped like a vacuum cleaner. Kryten, Lister and Cat were intrigued by the ship while Rimmer said it was aliens and they were delivering Glenn Miller.
5. "DNA" The Cat: "What was it like, being a ______?"

Answer: Hamster

The four went aboard the alien ship where an alien device turned Lister into a chicken, then a hamster. With help from Kryten he was finally turned back into a human.
Lister: "Well, it was better than being a chicken. I mean, you've seen the size of an egg. You've seen the size of a chicken's bum. I was trying to say, in chicken-talk, "For God's sake, give me an epidural."
6. "DNA" Kryten: "Well the ______ Directive 195 clearly states that in an emergency power situation a hologramatic crewmember must lay down his life in order that the living crewmembers might survive."

Answer: Space Corp

Rimmer replied, "Well Rimmer Directive 271 states just as clearly: No chance you metal bastard!" Despite Rimmer's pleas he was turned off to save both Lister and Cat. They were next seen trying to fry an egg with an electric bicycle and a hairdryer.
7. "Dimension Jump" Rimmer: "Dear Rimmer, we're going on a ______ holiday to that ocean planet we passed two days ago. We tried to wake you, but couldn't. See you in three days, L, K and C."

Answer: Fishing

Lister and Kryten were trying to leave the room without waking Rimmer only for Rimmer to call out "Lights!" He then read the note.
8. "Dimension Jump" Millie: "What are you doing at lunch time?" Ace: "Not sure, why?" Millie: "Because if you're not interested, I'll be in my quarters, covered in ______."

Answer: Maple syrup

In this alternate universe Rimmer was not cowardly but an ace space pilot, Lister a master engineer, Cat a priest and Holly was in human form as a secretary. Kryten was the man in charge of Ace Rimmer's group without the "Kryten" costume.
Ace: "I'm sorry Millie I don't fraternize with the staff."
Millie: "I resign."
Ace: "I'll be there at 1300."
9. "Meltdown" Lister: "They're all just lining up in some kind of firing squad. Whoa, whoa, hang on someone's being brought out. They're tying him to a stake. It's ______."

Answer: Winnie the Pooh

Cat and Lister were thrown into a cell. Lister described the wood as an inverted L shaped. Cat added, "Does it have a rope motif?" Winnie the Pooh was then brought out, offered a blindfold but refused it and was soon shot by firing squad.
10. "Meltdown" Lister: "Rimmer, what's going out there? Is that Mahatma Gandhi? What's he doing practicing hand to hand combat with a ______?"

Answer: Nun

Abraham Lincoln led Lister and Cat to the rebel headquarters. Among Rimmer's army were, Queen Victoria, Mohandas Gandhi, Elvis Presley, Mother Theresa and others.
Source: Author valjoedg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us