FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Series II Quotes
Quiz about Red Dwarf Series II Quotes

"Red Dwarf" Series II Quotes Trivia Quiz


What antics will the Red Dwarf crew get themselves into in series 2?

A multiple-choice quiz by valjoedg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
valjoedg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
398,061
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
125
- -
Question 1 of 10
1. "Kryten"
Holly: "Hope they've got some odds and sods on board, we're short of a few supplies."
Lister: "Like what?" (Lister was drinking some milk)
Holly: "Cow's milk, ran out of that yonks ago. Fresh and dehydrated."
Lister: "What kind of milk are we using now?"
Holly: "Emergency backup supply. We're on the ______'s milk."
Hint


Question 2 of 10
2. "Kryten"
Lister: "Drop dead."
Rimmer: "Already done."
Lister: "______."
Hint


Question 3 of 10
3. "Better Than Life"
Lister: "Rear Admiral Lieutenant General Rimmer."
Rimmer: "That's from my ______."
Hint


Question 4 of 10
4. "Better Than Life"
Holly: "It's been tracking us since we left Earth. Now we've turned round it's caught up."
Lister: "Do you mean it's taken ______?"
Hint


Question 5 of 10
5. "Thanks for the Memory"
Rimmer: "I want a triple fried egg sandwich..."
Lister: "With chili sauce and chutney."
Holly: "You what?"
Lister: "It's a state of the art sarnie."
Holly: "It's the state of the ______ I'm worried about. Alright, okay."
Lister: "Trust me."
Hint


Question 6 of 10
6. "Thanks for the Memory"
Rimmer: "One time only."
Lister: "Don't tell me this Rimmer. You'll want to kill yourself in the mornin'."
Rimmer: "Yvonene McGruder. A single brief liaison with the ships female boxing champion. March 16, 7:31 p.m. to 7:43 p.m."
Lister: "Please."
Rimmer: "Twelve minutes."
Lister: "Please."
Rimmer: "And that includes the time it took to eat the ______."
Hint


Question 7 of 10
7. "Stasis Leak"
Arnold Rimmer (alive): "Breakfast comprised of two eggs, three rashers of bacon, a grilled tomato, two sausages, a small portion of fried potatoes...and a large quantity of ______."
Hint


Question 8 of 10
8. "Queeg"
Lister: "Hang on. You can't do this. Holly's got an I.Q. of 6,000."
Holly: "Yeah. Right on."
Queeg: "Is that what he told you?"
Lister: "Well what is it then?"
Queeg: "It has a six in it but it's not 6,000."
Cat: "What is it?"
Queeg: "______."
Hint


Question 9 of 10
9. "Parallel Universe"
Holly: "You've got your basic dimensions right: length, breadth, depth and time. The ______ Dimension has co-existing realities. Two bodies who share the same space but are unaware of each other's existence."
Hint


Question 10 of 10
10. "Parallel Universe"
Rimmer: "It's changing color!"
Lister: "What color?"
Rimmer: "It is! It's changing color!"
Lister: "WHAT color?"
Rimmer: "It's ______ for not pregnant right?"
Lister: "Yes!"
Rimmer: "Good news Listy, excellent news!"
Lister: "Oh thank God!"
Rimmer: "I'm going to be an uncle"
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 5: 10/10
Apr 30 2024 : Guest 109: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Kryten" Holly: "Hope they've got some odds and sods on board, we're short of a few supplies." Lister: "Like what?" (Lister was drinking some milk) Holly: "Cow's milk, ran out of that yonks ago. Fresh and dehydrated." Lister: "What kind of milk are we using now?" Holly: "Emergency backup supply. We're on the ______'s milk."

Answer: Dog

Lister was in the middle of drinking a glass of milk when he slowly pushed the glass away.
2. "Kryten" Lister: "Drop dead." Rimmer: "Already done." Lister: "______."

Answer: Encore

Kryten then finished the painting so Rimmer saw himself sitting on the toilet. Kryten decided he was rebelling against whatever Rimmer had.
3. "Better Than Life" Lister: "Rear Admiral Lieutenant General Rimmer." Rimmer: "That's from my ______."

Answer: Mother

Along with his bill from Outland Revenue, he received a letter from his mother to inform him that his father was dead.
4. "Better Than Life" Holly: "It's been tracking us since we left Earth. Now we've turned round it's caught up." Lister: "Do you mean it's taken ______?"

Answer: Three million years

Holly: "Yeah. Just about average for second class post."
5. "Thanks for the Memory" Rimmer: "I want a triple fried egg sandwich..." Lister: "With chili sauce and chutney." Holly: "You what?" Lister: "It's a state of the art sarnie." Holly: "It's the state of the ______ I'm worried about. Alright, okay." Lister: "Trust me."

Answer: Floor

Rimmer then eats the sandwich and has several conflicting emotions cross his face. Rimmer said, "I think I'm having a baby."
6. "Thanks for the Memory" Rimmer: "One time only." Lister: "Don't tell me this Rimmer. You'll want to kill yourself in the mornin'." Rimmer: "Yvonene McGruder. A single brief liaison with the ships female boxing champion. March 16, 7:31 p.m. to 7:43 p.m." Lister: "Please." Rimmer: "Twelve minutes." Lister: "Please." Rimmer: "And that includes the time it took to eat the ______."

Answer: Pizza

It was Rimmer's death day. Lister and Cat were in silver space suits while Lister played his guitar. Holly was on a mobile television and Rimmer was in a holographic cage.
7. "Stasis Leak" Arnold Rimmer (alive): "Breakfast comprised of two eggs, three rashers of bacon, a grilled tomato, two sausages, a small portion of fried potatoes...and a large quantity of ______."

Answer: Mushrooms

Rimmer continued: "Having consumed this repast, second technician Rimmer, Arnold J. experienced what can only be described as a voyage to trip-out city. To whit, a major hallucinogenic fit."
8. "Queeg" Lister: "Hang on. You can't do this. Holly's got an I.Q. of 6,000." Holly: "Yeah. Right on." Queeg: "Is that what he told you?" Lister: "Well what is it then?" Queeg: "It has a six in it but it's not 6,000." Cat: "What is it?" Queeg: "______."

Answer: 6

Holly: "Six? Do me a lemon. That's a poor I.Q. for a glass of water."
Lister, Rimmer and Cat ridiculed Holly and suddenly Queeg appeared on the screen in Lister and Rimmer's quarters. Rimmer thought right away it was an alien but Queeg announced he was The Red Dwarf Back Up Computer and he was in control of the ship.
9. "Parallel Universe" Holly: "You've got your basic dimensions right: length, breadth, depth and time. The ______ Dimension has co-existing realities. Two bodies who share the same space but are unaware of each other's existence."

Answer: Fifth

Rimmer: "Sounds like my parents in bed."
The hop drive Holly invented called The Holly Hop Drive took them to a different dimension where another Red Dwarf was. So they went for a visit.
10. "Parallel Universe" Rimmer: "It's changing color!" Lister: "What color?" Rimmer: "It is! It's changing color!" Lister: "WHAT color?" Rimmer: "It's ______ for not pregnant right?" Lister: "Yes!" Rimmer: "Good news Listy, excellent news!" Lister: "Oh thank God!" Rimmer: "I'm going to be an uncle"

Answer: Blue

After they returned to their own time dimension they gave Lister a pregnancy test. In the alternate dimension it was very possible for men to be pregnant. Rimmer said one of the skutters would be delivering the baby and Lister wasn't looking forward to that.
Source: Author valjoedg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us