FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Series V Quotes
Quiz about Red Dwarf Series V Quotes

"Red Dwarf" Series V Quotes Trivia Quiz


Someone wears a dress. Someone briefly leaves the ship. What will happen next?

A multiple-choice quiz by valjoedg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
valjoedg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
398,690
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
114
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Lister (typing on a screen): "Help something is crawling up my leg. I think it's a transhula [sic]."
Cat (speaking): "You're playing that dumb adventure game."
Lister (typing): "It's in my boxers. I think it's making a nest."
Cat (speaking): "Then buy a potion from ______ the Wizard. That's what I usually do."
Hint


Question 2 of 10
2. "Terrorform"
Lister: "Look we've got two choices. Either we go in with bazookoids blazing and try to somehow get him out of there or we sit here like ______ and watch him get tortured."
Hint


Question 3 of 10
3. "Holoship"
Kryten: "You must remember that is operating on a completely different level to us now. To him we are the intellectual equivalent of domestic ______ teachers."
Hint


Question 4 of 10
4. "Holoship"
Commander Nirvanah Crane: "You make love like a ______ meal: small portions, but oh so many courses."
Hint


Question 5 of 10
5. "Demons & Angels"
Holly: "Rude alert! Rude alert! An electrical fire has knocked out my voice recognition unicycle! Many Wurlitzers are missing from my database. Abandon shop! This is not a ______. Repeat, this is not a ______."
Hint


Question 6 of 10
6. "Demons & Angels"
High Kryten: "Poor devil, his ______ has gone off accidentally."
Hint


Question 7 of 10
7. "Back to Reality"
Kryten: "We should get back and take a ____________. I suggest lithium carbonate."
Hint


Question 8 of 10
8. "Back to Reality"
Holly: "Hello, for the 3,000th time you're ______. Can anyone hear me?"
Hint


Question 9 of 10
9. "Quarantine"
Rimmer: "I think that warrants two hours of ______."
Hint


Question 10 of 10
10. "The Inquisitor"
Lister was trying to convince Alternate Rimmer and Alternate Cat who they were by proving that he knew Rimmer.
Lister: "Fiona Barrington. 15 years of age you got off with her in your Dad's ______."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Lister (typing on a screen): "Help something is crawling up my leg. I think it's a transhula [sic]." Cat (speaking): "You're playing that dumb adventure game." Lister (typing): "It's in my boxers. I think it's making a nest." Cat (speaking): "Then buy a potion from ______ the Wizard. That's what I usually do."

Answer: Gandalf

Lister: "I can't think straight. I've got a taranshula with an eye the size of a meatball setting up home in my joy department! Help me!".
Cat didn't get it at first but looked on Lister's lap and saw the 'taranshula' (aka Kryten's hand). So they communicated via the computer and keyboard.

I know the word "tarantula" is spelled wrong but that's how Lister spelled it on the computer.
2. "Terrorform" Lister: "Look we've got two choices. Either we go in with bazookoids blazing and try to somehow get him out of there or we sit here like ______ and watch him get tortured."

Answer: Lemons

Cat: "Anybody got any opera glasses?"
They dropped down into the chamber and fired bazookoids at the creature that was about to devour Rimmer. Rimmer asked them why were they saving him. Kryten said he was a member of the crew and suddenly the creature left.
3. "Holoship" Kryten: "You must remember that is operating on a completely different level to us now. To him we are the intellectual equivalent of domestic ______ teachers."

Answer: Science

It was just after the mind patch so Rimmer could win his position on the Holoship and for a while it was working.
4. "Holoship" Commander Nirvanah Crane: "You make love like a ______ meal: small portions, but oh so many courses."

Answer: Japanese

Rimmer then dressed and was transmitted to Starbug. Seconds later Nirvanah learned she was Rimmer's opponent although he didn't know it.
5. "Demons & Angels" Holly: "Rude alert! Rude alert! An electrical fire has knocked out my voice recognition unicycle! Many Wurlitzers are missing from my database. Abandon shop! This is not a ______. Repeat, this is not a ______."

Answer: Daffodil

Rimmer: "Well, thankfully Holly's unaffected."
Cat: "Hey guys! They're playing our tune. Awooga Waltz. Anyone want to join me in a quick step?"
Lister wondered if they could reverse the process of the triplicator to make the beams go outwards. Everything started exploding and Holly seemed to be damaged.
6. "Demons & Angels" High Kryten: "Poor devil, his ______ has gone off accidentally."

Answer: Gun

Lister: "Is he dead?"
Rimmer: "We can only hope."
One of the Lows shot High Kryten five times but it didn't kill him as he and High Cat were killed by a bomb. Lister and Rimmer knew what it was and ran for it.
7. "Back to Reality" Kryten: "We should get back and take a ____________. I suggest lithium carbonate."

Answer: Mood stabilizer

They were crying in despair thanks to the ink from the Despair Squid. The Despair Squid had infected the crew of the SS Esperanto who had killed themselves.
8. "Back to Reality" Holly: "Hello, for the 3,000th time you're ______. Can anyone hear me?"

Answer: Hallucinating

Remember the lithium carbonate they took earlier? It was starting to kick in and slowly bring them out of the hallucination. They had kept trying to kill themselves using Jake Bullet's (Kryten's) gun. The plan was that the bullet would pass through Jake and go down the line to the other guys. This would have been done by putting their heads side by side.
9. "Quarantine" Rimmer: "I think that warrants two hours of ______."

Answer: W.O.O.

Lister: "What's WOO?"
Cat: "You had to ask."
Rimmer: "With Out Oxygen."
Kryten estimated they had a few minutes before the air became unbreathable. It wouldn't matter for Kryten as he didn't need oxygen but Lister and Cat would be dead in a few minutes.
10. "The Inquisitor" Lister was trying to convince Alternate Rimmer and Alternate Cat who they were by proving that he knew Rimmer. Lister: "Fiona Barrington. 15 years of age you got off with her in your Dad's ______."

Answer: Greenhouse

Lister and Kryten were erased from history but avoided having their physical forms being deleted. As a result there was an alternate Kryten and an alternate Lister. Rimmer and Cat didn't believe Lister when he said who they were. To prove it he told something of Rimmer,
Lister: "You thought you got lucky but it turned out that you had your hand in warm compost."
Rimmer: "Not true."
Source: Author valjoedg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us