FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Series VI Quotes
Quiz about Red Dwarf Series VI Quotes

"Red Dwarf" Series VI Quotes Trivia Quiz


The Dwarfers come across an alien being. Also a world full of Rimmers is found. What else is found? Is this the...end?

A multiple-choice quiz by valjoedg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
valjoedg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
398,885
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
106
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. "Legion"
Kryten: "Sir? May I recommend I load myself into the reverse thrust tubes and you use my body as decoy fodder. This will of course leave me splattered across deep space and unable to complete today's ______, for which I apologize in advance."
Hint


Question 2 of 10
2. "Psirens"
Lister: "Is there something good you can tell me about myself? Something laudable?"
Kryten: "Laudable? Hmm, you sometimes help me out with my laundry duties by turning your ____________ inside out and extending the wear time by three weeks."
Hint


Question 3 of 10
3. "Psirens"
Rimmer: "Some kind of writing on the floor. P-S-I-R-E-N-S."
Kryten: "The poor sucker must've scrawled his death throes by using a combination of his own blood and his own intestines."
Rimmer: 'Who would do that?"
Lister: "Someone who badly needed a ______."
Hint


Question 4 of 10
4. "Out of Time"
Rimmer: "Have we got a chance of winning?"
Kryten: "Their craft is greatly upgraded. We have no chance whatsoever."
Rimmer: "Then I say ______!"
Hint


Question 5 of 10
5. "Rimmerworld"
Cat: "All in all a hundred percent successful trip."
Kryten: "But sir we lost ____________."
Hint


Question 6 of 10
6. "Rimmerworld"
Lister, Kryten and Cat are surrounded by a group of Bad Rimmers in Rimmerworld.
Lister: "This might sound like a corny line, but...I can't bring myself round to say it."
Bad Rimmer: "Say what?!"
Lister: "Take us to your ______."
Hint


Question 7 of 10
7. "Gunman of the Apocalypse"
Kryten: "Sir the only solution for me to contract the virus myself. Analyze its structure and attempt to create a software antidote before it wipes out my _________. Do I have your permission to sacrifice myself out sir?"
Hint


Question 8 of 10
8. "Gunman of the Apocalypse"
Rimmer: "It's time we decided who's gonna take the one-man ____________."
Hint


Question 9 of 10
9. "Emohawk Polymorph II"
Rimmer: "Well, I'm no stranger to the land of scoff. Perhaps you'd like to explain to me why it is that every major battle in history has been won by the side with the shortest ______."
Hint


Question 10 of 10
10. "Emohawk Polymorph II"
Ace Rimmer: "You ready, old chum?"
____________: "Just let me check. Thermos, sandwiches, corn plasters, telephone money, dandruff brush, animal footprint chart ..."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Legion" Kryten: "Sir? May I recommend I load myself into the reverse thrust tubes and you use my body as decoy fodder. This will of course leave me splattered across deep space and unable to complete today's ______, for which I apologize in advance."

Answer: Laundry

Rimmer: "Kryten, stop your blathering and get in the tube."
Lister: "Kryten, sit down. I'm not doing me own smegging ironing."
Kryten would have sacrificed himself making Rimmer happy but Lister would not have been happy: a, they're friends, and b, he didn't want to do his own laundry.
2. "Psirens" Lister: "Is there something good you can tell me about myself? Something laudable?" Kryten: "Laudable? Hmm, you sometimes help me out with my laundry duties by turning your ____________ inside out and extending the wear time by three weeks."

Answer: Underpants

Lister: "I'm an animal. I'm a tasteless, uncouth, mindless, tone-deaf, randy, blokish, semi-literate space bum!"
Kryten: "Ahh... welcome back Mr. Lister sir!"
Kryten had reminded Lister of his liking onions on his corn flakes, drinking curry sauce and putting hot sauce on all of his meals.
3. "Psirens" Rimmer: "Some kind of writing on the floor. P-S-I-R-E-N-S." Kryten: "The poor sucker must've scrawled his death throes by using a combination of his own blood and his own intestines." Rimmer: 'Who would do that?" Lister: "Someone who badly needed a ______."

Answer: Pen

The Cat: "What I don't understand is why he went through the trouble of having to use his kidney as a full-stop."
Rimmer: "I don't think he meant to do that. Maybe it just plopped out."
They had sent out a scouter to take a look at the ship before they went aboard it. More than once did the Psirens try to tempt them with themselves.
4. "Out of Time" Rimmer: "Have we got a chance of winning?" Kryten: "Their craft is greatly upgraded. We have no chance whatsoever." Rimmer: "Then I say ______!"

Answer: Fight

Kryten: "Mr. Rimmer?"
Rimmer: "Better dead than smeg!"
Lister: "Yes! Cat?"
The Cat: "Better anything than sofa-sized butt!"
Lister: "Kryten?"
Kryten: "Better anything than that toupee!"
First Lister was killed, then Cat and then Kryten who tried to tell Rimmer how they could fix this.
5. "Rimmerworld" Cat: "All in all a hundred percent successful trip." Kryten: "But sir we lost ____________."

Answer: Mr. Rimmer

The Cat: "All in all, a hundred per cent successful trip." Kryten reminded him that they lost Mr. Rimmer. Cat repeated that it was a 100 percent successful trip.
6. "Rimmerworld" Lister, Kryten and Cat are surrounded by a group of Bad Rimmers in Rimmerworld. Lister: "This might sound like a corny line, but...I can't bring myself round to say it." Bad Rimmer: "Say what?!" Lister: "Take us to your ______."

Answer: Leader

Kryten: "Sir, how could you?"
They had come into contact with a group of Bad Rimmers who were dressed like Greek soldiers. Right away they knew these Rimmers were not their Rimmer.
7. "Gunman of the Apocalypse" Kryten: "Sir the only solution for me to contract the virus myself. Analyze its structure and attempt to create a software antidote before it wipes out my _________. Do I have your permission to sacrifice myself out sir?"

Answer: Core program

Rimmer: "Do lemmings like cliffs? Granted!"
It was the only way to save them and Kryten's last words were for them to watch his dreams. So they hooked him up to the AR machine. When they saw it wasn't going good for Kryten, they decided to enter the AR machine.
8. "Gunman of the Apocalypse" Rimmer: "It's time we decided who's gonna take the one-man ____________."

Answer: Escape pod

Rimmer: "Well, if you'll just bear with me, I think I've devised a fair and equitable system of choosing who should survive. It's based on age, rank, seniority, usefulness...to cut a long story short, it's me. I was as stunned as you are, which is why I demanded a recount."
Lister told him that the escape pod escaped because he used the release lever it to open a bottle of beer.
9. "Emohawk Polymorph II" Rimmer: "Well, I'm no stranger to the land of scoff. Perhaps you'd like to explain to me why it is that every major battle in history has been won by the side with the shortest ______."

Answer: Haircut

Kryten: "Oh, surely not, sir!"
Rimmer argued that the US cavalry beat the Indians because it was short hair versus long hair. The Cavaliers versus The Roundheads 1-0 to the pudding-basins. In Vietnam, crew-cuts on both sides, no score draw.
10. "Emohawk Polymorph II" Ace Rimmer: "You ready, old chum?" ____________: "Just let me check. Thermos, sandwiches, corn plasters, telephone money, dandruff brush, animal footprint chart ..."

Answer: Duane Dibbley

Ace Rimmer: "Davey-boy. We were all set to save your bacon. There's no need for you to throw your love-spuds on the barbecue."
Lister insisted that all stick together as they needed all the help they could get.
Source: Author valjoedg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us