FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Quotes  Series 3
Quiz about Red Dwarf Quotes  Series 3

'Red Dwarf' Quotes - Series 3 Trivia Quiz


This is my third 'Red Dwarf' quotes quiz. Just tell me who said each quote!

A multiple-choice quiz by Milky1989. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
Milky1989
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,580
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2958
Awards
Top 10% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. 'Tell them you had an accident. Tell them you took your car to the crushers and forgot to get out!'
Hint


Question 2 of 10
2. 'He's the big fat git who sneaks down chimneys and steals all the kid's favourite toys!' Hint


Question 3 of 10
3. 'The distress call. Why d'you say 'Mayday?' It's only a Bank Holiday. Why not 'Shrove Tuesday' or 'Ascension Sunday?' (Mimics)Ascension Sunday! Ascension Sunday! The fifteenth Wednesday after Pentecost! The fifteenth Wednesday after Pentecost!' Hint


Question 4 of 10
4. 'Well, the thing about a Black Hole - its main distinguishing feature - is it's black. And the thing about space, your basic space colour is black. So how are you supposed to see them?' Hint


Question 5 of 10
5. 'Look, just because it's an armour-plated alien killing machine that salivates unspeakable slobber, doesn't mean it's a bad person. What we've got to do is get it round a table, and put together a solution package - perhaps over tea and biscuits.' Hint


Question 6 of 10
6. 'His own fault, apparently. He was making love to his fourteenth wife and he lost control of the plane.'
Hint


Question 7 of 10
7. 'This is a hernia prevention belt. I must have forgotten to take it off.'
Hint


Question 8 of 10
8. 'Would you let a garbage truck driver use your Rolls Royce?'
Hint


Question 9 of 10
9. 'Ooh! It's a computer chip! It's a 5517/W 30 alpha-sin modem! The interface circuit with a built-in 599XRDP! Oh, how DID you know?' Hint


Question 10 of 10
10. 'I remember the first time I got drunk. School trip to Paris. I drank a couple of bottles of cheap red plonk when we were on a guided tour of the Eiffel tower. I was OK until we got to the top, but then I couldn't keep it in any more. Apparently it landed on Monte Martre. That's over five miles away! Story I got told was that some pavement artist sold it to a Texan tourist. Told him it was a genuine Jackson Pollock!' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : rainbowriver: 10/10
Apr 29 2024 : Guest 109: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Tell them you had an accident. Tell them you took your car to the crushers and forgot to get out!'

Answer: Rimmer

This is from 'Backwards'. Rimmer told Kryten to make himself look inconspicuous and so he wore a Richard Nixon mask and a vampire cape.
2. 'He's the big fat git who sneaks down chimneys and steals all the kid's favourite toys!'

Answer: Lister

This is from, 'Backwards'. Rimmer and Kryten told Lister some good points to living in a backwards universe such as 'There's no crime! The first night we were here, a mugger jumped us and forced 50 pounds into my wallet at knifepoint!' Lister counter-points this with the above remark which is about Santa.
3. 'The distress call. Why d'you say 'Mayday?' It's only a Bank Holiday. Why not 'Shrove Tuesday' or 'Ascension Sunday?' (Mimics)Ascension Sunday! Ascension Sunday! The fifteenth Wednesday after Pentecost! The fifteenth Wednesday after Pentecost!'

Answer: Rimmer

This is from 'Marooned'. Rimmer was doing the distress call and wondered why it was 'mayday'. Lister then told him it was French, 'm'aidez', for 'help me'.
4. 'Well, the thing about a Black Hole - its main distinguishing feature - is it's black. And the thing about space, your basic space colour is black. So how are you supposed to see them?'

Answer: Holly

This is from 'Marooned'. Rimmer was asking Holly how they managed to get ambushed by 5 black holes at once.
5. 'Look, just because it's an armour-plated alien killing machine that salivates unspeakable slobber, doesn't mean it's a bad person. What we've got to do is get it round a table, and put together a solution package - perhaps over tea and biscuits.'

Answer: Rimmer

This is from 'Polymorph'. The polymorph has stolen Lister's fear, Kryten's guilt, Cat's vanity and Rimmer's anger. As you can see, Rimmer without anger makes him a bit of a nerd. He also wears a 'Give quiche a chance T-shirt'. Oh what a smeg head!
6. 'His own fault, apparently. He was making love to his fourteenth wife and he lost control of the plane.'

Answer: Holly

This is from 'Timeslides'. Holly was describing how Lister died once he altered the timeline by making himself a billionaire by inventing the tension sheet.
7. 'This is a hernia prevention belt. I must have forgotten to take it off.'

Answer: Rimmer

This is from 'Bodyswap'. Rimmer had control of Lister's body so he could get it fit but he went on a food eating orgy. He was weighed in a bath robe and he had put on 2 stone and was made to take off the bath robe. Underneath he had a girdle on but he tried to tell Lister it was a 'hernia prevention belt'.
8. 'Would you let a garbage truck driver use your Rolls Royce?'

Answer: Cat

This is from 'Bodyswap'. Rimmer had gone off with Lister's body so he wanted to borrow Cat's so he could fly blue midget. Here's the section of script.
Lister: 'I need your body to get my body back.' Cat: 'You've already lost one body. Come on, in all seriousness, you really expect me to lend you mine?' Lister: 'I'm a hologram. How else am I suppose to chase him? I need your body.' Cat: 'Let me ask you one question. Would you let a garbage truck driver use your Rolls Royce?' Lister: 'How else can I pilot White Midget?' Cat: 'I'll do it!'
9. 'Ooh! It's a computer chip! It's a 5517/W 30 alpha-sin modem! The interface circuit with a built-in 599XRDP! Oh, how DID you know?'

Answer: Kryten

This is from 'The Last Day'. Kryten was scheduled to leave Red Dwarf so they threw him a party and gave him presents. This was the present from Holly.
10. 'I remember the first time I got drunk. School trip to Paris. I drank a couple of bottles of cheap red plonk when we were on a guided tour of the Eiffel tower. I was OK until we got to the top, but then I couldn't keep it in any more. Apparently it landed on Monte Martre. That's over five miles away! Story I got told was that some pavement artist sold it to a Texan tourist. Told him it was a genuine Jackson Pollock!'

Answer: Lister

This is from 'The Last Day'. The gang were talking about famous firsts. Later when Kryten felt sick, he claimed, 'I feel a Jackson Pollock coming on.'
Source: Author Milky1989

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us