FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Quotes  Series 2
Quiz about Red Dwarf Quotes  Series 2

'Red Dwarf' Quotes - Series 2 Trivia Quiz


Here's my second 'Red Dwarf' quiz. Can you name who said these quotes?

A multiple-choice quiz by Milky1989. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
Milky1989
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
152,492
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2313
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 78 (2/10), Guest 109 (10/10), Guest 86 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Nothing wrong with dog's milk. Full of goodness, full of vitamins, full of marrowbone jelly. Lasts longer than any other type of milk, dog's milk.'
Hint


Question 2 of 10
2. "All right, girls, hands up, those of you who are alive."
Hint


Question 3 of 10
3. 'You fantasised that you had seven kids and a mortgage?'
Hint


Question 4 of 10
4. 'Please rush me my portable walrus polishing kit. Four super brushes that will clean even the trickiest of seabound mammals. Yes I am over eighteen, though my IQ isn't.'
Hint


Question 5 of 10
5. 'Ha! You call that dancing? I've seen people on fire move better than that!'
Hint


Question 6 of 10
6. 'You gave me eight months of your memory, as a present?' Hint


Question 7 of 10
7. 'He was totally naked except for a pair of mock-leather driving gloves and some blue swimming goggles. Under the influence of this psychedelic breakfast he went on to attack two senior officers, believing them to be giraffes that were armed and dangerous.' Hint


Question 8 of 10
8. 'Six? Do me a lemon! That's a poor IQ for a glass of water!'
Hint


Question 9 of 10
9. 'Hey, listen, if you hear me screaming, do not - I repeat, do not - come to the rescue!' Hint


Question 10 of 10
10. 'I'll have a grenade, thank you. I'm gonna play fetch with the Dog.'
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 17 2024 : Guest 78: 2/10
Apr 29 2024 : Guest 109: 10/10
Apr 27 2024 : Guest 86: 10/10
Apr 03 2024 : Guest 181: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Nothing wrong with dog's milk. Full of goodness, full of vitamins, full of marrowbone jelly. Lasts longer than any other type of milk, dog's milk.'

Answer: Holly

This is from 'Kryten'. This is one of the all-time great 'Red Dwarf' quotes. Here's the full conversation.

Lister: 'What kind of milk are we using now?' (Sips his milk). Holly: 'Emergency back-up supply. We're on the dog's milk.' Lister: (Staring at the cup) 'Dog's milk?!' Holly: 'Nothing wrong with dog's milk. Full of goodness, full of vitamins, full of marrowbone jelly. Lasts longer than any other type of milk, dog's milk.' Lister: 'Why?' Holly: 'No bugger will drink it. Plus the advantage of dog's milk is when it goes off it takes exactly the same as when it's fresh.' Lister: 'Why didn't you tell me, Holly?!' Holly: 'What, and spoil your tea?'
2. "All right, girls, hands up, those of you who are alive."

Answer: Rimmer

This is from 'Kryten'. Rimmer says this after Kryten believes 3 skeletons are dead. Kryten didn't believe they were dead and asked Rimmer if he was a doctor.
3. 'You fantasised that you had seven kids and a mortgage?'

Answer: Lister

This is from 'Better than Life'. In the virtual reality game, 'Better Than life', your wildest dreams come true and you can have anything you want. Rimmer, being a sad and lonely smeghead, couldn't accept good things happening to him so he dreamt up a mortgage.
4. 'Please rush me my portable walrus polishing kit. Four super brushes that will clean even the trickiest of seabound mammals. Yes I am over eighteen, though my IQ isn't.'

Answer: Rimmer

This is from 'Better than Life'. Rimmer says this as he is jealous of Lister getting tons of letters from the post-pod and Rimmer barley getting any. The only interesting ones Rimmer recieved was one from Outland Revenue and one telling him his father was dad. At least that is what Lister thought it said. It actually said dead.
5. 'Ha! You call that dancing? I've seen people on fire move better than that!'

Answer: Cat

This is from 'Thanks for the Memory'. It is Rimmer's death-day party and they are all very drunk. Rimmer started to dance like you do when you are drunk and Cat thought he could do much better.
6. 'You gave me eight months of your memory, as a present?'

Answer: Rimmer

This is from 'Thanks for the Memory'. The best time of Rimmer's life was when he dated Lisa Yates. But he never did. Lister did and then Lister gave Rimmer 8 months of his memory to cheer him up. Rimmer couldn't quite comprehend how 8 months of Lister's memory was a present.
7. 'He was totally naked except for a pair of mock-leather driving gloves and some blue swimming goggles. Under the influence of this psychedelic breakfast he went on to attack two senior officers, believing them to be giraffes that were armed and dangerous.'

Answer: Rimmer

This is from 'Stasis Leak'. Rimmer was describing to Captain Hollister what happened after Lister had cooked Rimmer breakfast and used hallucinogenic mushrooms.
8. 'Six? Do me a lemon! That's a poor IQ for a glass of water!'

Answer: Holly

This is from 'Queeg'. Queeg tells the crew that Holly's IQ is six and he comes up with the response above.
9. 'Hey, listen, if you hear me screaming, do not - I repeat, do not - come to the rescue!'

Answer: Cat

This is from 'Parallel Universe'. The crew meet their female opposites and Cat is really excitied. They tell him that his opposite is down in the cargo decks but he's in for a shock though. His opposite isn't female. It's a dog.
10. 'I'll have a grenade, thank you. I'm gonna play fetch with the Dog.'

Answer: Cat

This is from 'Parallel Universe'. Lister asks if Cat wants anything from the bar. Cat is still mad at the Dog for not being a female opposite for him.
Source: Author Milky1989

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us