FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red Dwarf Series III Quotes
Quiz about Red Dwarf Series III Quotes

"Red Dwarf" Series III Quotes Trivia Quiz


Now that Kryten is a full time crew member what crazy antics will the Dwarfers get into.

A multiple-choice quiz by valjoedg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Red Dwarf
  8. »
  9. 'Red Dwarf' - Quotes

Author
valjoedg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
398,158
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
114
- -
Question 1 of 10
1. "Backwards"
Lister: "No, sorry mate, we don't speak ______ you speak English?"
Hint


Question 2 of 10
2. "Marooned"
Rimmer: "I'll tell you something. Something I've never told anyone. When I was fifteen, I went to Macedonia on a school trip, to the site of ______'s palace."
Hint


Question 3 of 10
3. "Marooned"
Lister: "She took all her clothes off and stood there in front of me completely naked. I was so excited I nearly dropped my ______."
Hint


Question 4 of 10
4. "Polymorph"
Rimmer: "What about the Rimmer Directive that states quite clearly, "Never tangle with anything that's got more teeth than the entire ______ family?"
Hint


Question 5 of 10
5. "Polymorph"
Rimmer: "I don't understand, holograms don't produce heat. Neither do ______ what are they homing in on?"
Hint


Question 6 of 10
6. "Bodyswap"
Rimmer: "Get some sleep you'll feel different in the ______."
Hint


Question 7 of 10
7. "Bodyswap"
Cat: "Would you let a garbage truck driver use your ______?"
Hint


Question 8 of 10
8. "Timeslides"
Holly: "Tension Sheet. Inventor, Dave Lister, 17."
Rimmer: "Damn."
Lister: "He died in a plane crash aged ______."
Hint


Question 9 of 10
9. "The Last Day"
Lister: "How many times have I told you? I hate all this master servant stuff. I'm me own man. I'll get me own ______."
Hint


Question 10 of 10
10. "The Last Day"
Kryten: "If there's no silicon heaven where do all the ______ go?"
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Backwards" Lister: "No, sorry mate, we don't speak ______ you speak English?"

Answer: Bulgarian

After Rimmer and Kryten were transported to the plant they sent for Lister and Cat. Lister and Cat wrongly believed they were in Bulgaria. They didn't know they were in a world that's 100% backwards.
2. "Marooned" Rimmer: "I'll tell you something. Something I've never told anyone. When I was fifteen, I went to Macedonia on a school trip, to the site of ______'s palace."

Answer: Alexander the Great

Rimmer: "And for the first time in my whole life, I felt...I felt I was home. This place was where belonged. Years later, I got friendly with a hypnotherapist, Donald, and told him about the Alexander the Great thing. And he said that he'd regress me back through my past lives. I was dubious, but I let him put me under.

It turned out my instincts were absolutely correct. I had lived a past life in Macedonia. That palace was my home. Because, believe it or not, Lister, he told me that in a past incarnation, I was Alexander the Great's chief eunuch."
3. "Marooned" Lister: "She took all her clothes off and stood there in front of me completely naked. I was so excited I nearly dropped my ______."

Answer: Skateboard

Rimmer: "Skateboard. How old were you?"
Lister: "Twelve."
Rimmer: "TWELVE? Twelve years old? You lost your virginity when you were twelve."
Lister: "Yeah."
Rimmer: "Twelve? You can't have been a full member of the golf club then."
4. "Polymorph" Rimmer: "What about the Rimmer Directive that states quite clearly, "Never tangle with anything that's got more teeth than the entire ______ family?"

Answer: Osmond

After Polymorph attacked Lister and took away his fear everyone agreed to leave. Lister wanted to go at the Polymorph and kill while Kryten wanted to conduct first contact with it.
5. "Polymorph" Rimmer: "I don't understand, holograms don't produce heat. Neither do ______ what are they homing in on?"

Answer: Androids

Lister, Rimmer, Kryten and Cat were hunting the Polymorph and fired some heat seekers at it but missed. So the heat seekers that were fired started following Rimmer, Kyrten and Cat. Lister was locked in the sick bay while Rimmer, Kryten and Cat were hunting Polymorph. Rimmer and Kryten looked at Cat who said, "So long guys."
6. "Bodyswap" Rimmer: "Get some sleep you'll feel different in the ______."

Answer: Morning

Lister took his body back from Rimmer who still wanted it, even with him badmouthing its condition. Lister woke up as Rimmer with a message that Rimmer as Lister stole his body. Rimmer crashed Starbug and Lister thinking he (Rimmer) killed him (Lister). Rimmer joked that his (Lister's) arm was gone but it was a joke on Lister (Rimmer)'s part. He then passed out from his injuries.
7. "Bodyswap" Cat: "Would you let a garbage truck driver use your ______?"

Answer: Rolls Royce

Lister asked for Cat's body to get his body back but Cat offered to fly the Blue Midget for him. In the course of trying to get his body back Rimmer crashed Starbug.
8. "Timeslides" Holly: "Tension Sheet. Inventor, Dave Lister, 17." Rimmer: "Damn." Lister: "He died in a plane crash aged ______."

Answer: 98

Rimmer: "98?!"
Holly: "His own fault apparently. He was making love to his 14th wife and lost control of the plane."
Rimmer then went to the alternate Lister's home to convince him to come with him, only it didn't work.
9. "The Last Day" Lister: "How many times have I told you? I hate all this master servant stuff. I'm me own man. I'll get me own ______."

Answer: Breakfast

Lister was watching nude female boxing when Kryten showed up with the most delicious breakfast you ever saw.
Kryten: "Very good sir. Goodbye waffles. Goodbye maple syrup. Goodbye fresh cream. So long fresh strawberries. Bon appétit bin."
10. "The Last Day" Kryten: "If there's no silicon heaven where do all the ______ go?"

Answer: Calculators

Lister, Cat and Rimmer didn't believe that there was such a thing as Silicon Heaven despite Kryten's firm beliefs in Silicon Heaven. When Kryten's replacement arrived Kryten told him, "There's no such thing as Silicon Heaven." The replacement responded with, "Where do all the calculators go?" then shut down on his own power.
Source: Author valjoedg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us