FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ryan Stiles Whose Line
Quiz about Ryan Stiles Whose Line

Ryan Stiles' "Whose Line" Trivia Quiz


A quiz on Ryan Stiles' funny moments in "Whose Line" history.

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
anidbz17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
209,168
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2050
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 37 (8/10), Guest 78 (10/10), Guest 202 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Ryan once licked Colin's ear.


Question 2 of 10
2. "I can take it. Tall big nose freak ya." Drew said this in response to something Ryan did. What was it? Hint


Question 3 of 10
3. What part of the news does Ryan report on during Weird Newscasters? Hint


Question 4 of 10
4. When not doing a game, according to the view we see normally as the audience sees, which seat does Ryan usually sit in? Hint


Question 5 of 10
5. Drew sometimes refers to Ryan as Oswald, which is Ryan's name on "The Drew Carey Show".


Question 6 of 10
6. Which of these games does Ryan not participate in? Hint


Question 7 of 10
7. In Helping Hands, Ryan acts as hands for Colin.


Question 8 of 10
8. In the normal order of a Hoedown, when does Ryan sing? Hint


Question 9 of 10
9. In Scenes from a Hat, there was a category of 'times when it would be nice to have the ability to be beamed up.' Wayne came out and said "It's time for my _______
__________ impression." Referring to his questionable impression earlier in the episode. What person did Wayne have trouble imitating, yet is one of Ryan's specialties?
Hint


Question 10 of 10
10. Ryan is pretty good at holding in laughter during funny scenes. What game did Ryan completely lose it in after Colin kept yelling about the cat? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 37: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 78: 10/10
May 19 2024 : Guest 202: 6/10
May 16 2024 : Guest 173: 4/10
May 14 2024 : Guest 24: 7/10
May 12 2024 : Guest 67: 7/10
May 03 2024 : Guest 178: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ryan once licked Colin's ear.

Answer: True

During Let's Make a Date, Ryan was the head of Colin's ex-wife sprouting from Colin's neck. After this, Ryan ate a mouthful of Altoids.
2. "I can take it. Tall big nose freak ya." Drew said this in response to something Ryan did. What was it?

Answer: Ryan portrayed Drew low down on the evolutionary scale during Weird Newscasters

Ryan was descending the evolutionary scale. After pretending to be a chimpanzee, Ryan said "1000 points to everyone, let's move on to Party Quirks." Drew later said he felt bad for calling Ryan a freak.
3. What part of the news does Ryan report on during Weird Newscasters?

Answer: Weather

Wayne always does the sports, and Colin anchors or co-anchors with the guest.
4. When not doing a game, according to the view we see normally as the audience sees, which seat does Ryan usually sit in?

Answer: Last seat to the right

There have only been a few episodes where Ryan sat elsewhere, but pretty much every time Ryan sits on the last seat on the right.
5. Drew sometimes refers to Ryan as Oswald, which is Ryan's name on "The Drew Carey Show".

Answer: False

Ryan's name on "The Drew Carey Show" is Lewis. Even without watching Drew's show, you can hear some of the cast members of "Whose Line" refer to Lewis sometimes.
6. Which of these games does Ryan not participate in?

Answer: Song Styles

Ryan normally doesn't do the singing games, unless it is Irish Drinking Song, 3-Headed Broadway Star, and a few other exceptions. Colin and Ryan get paired together often for scenes, as do Wayne and the guest sometimes for the singing games.
7. In Helping Hands, Ryan acts as hands for Colin.

Answer: False

Other way around. Colin does the hands for Ryan, often causing Ryan to eat or drink some disgusting things.
8. In the normal order of a Hoedown, when does Ryan sing?

Answer: fourth

I personally cannot remember a Hoedown without Ryan. In a Hoedown, he will often make fun of Drew. Drew will often make fun of Wayne or Wayne's mother.
9. In Scenes from a Hat, there was a category of 'times when it would be nice to have the ability to be beamed up.' Wayne came out and said "It's time for my _______ __________ impression." Referring to his questionable impression earlier in the episode. What person did Wayne have trouble imitating, yet is one of Ryan's specialties?

Answer: John Wayne

Ryan's John Wayne impression is hilarious! Yet when Wayne attempted it in Questionable Impressions, it was...well, questionable. Ryan also has the recurring Carol Channing impression, also hilarious.
10. Ryan is pretty good at holding in laughter during funny scenes. What game did Ryan completely lose it in after Colin kept yelling about the cat?

Answer: Improbable Mission

I referred to this already in one of my quizzes, but it is a classic "Whose Line" moment. Improbable Mission is when Colin and Ryan get a ridiculously easy mission and make it into a very odd scene.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us